![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
Masina este foarte frumoasa dar parerea mea,culoarea este prea tipatoare.Dar oglinzile alea nu dau bine deloc cu aspectul masinii.
Succes cu actele ! |
Salut sergiu!Sunt un pusti de 14 ani si dupa ce am terminat de citit toate cele 91 de pagini,am indraznit sa comentez.E foarte frumoasa masina ta(dupa cum am spus si pe youtube "adrianrobertadrian00"),nu-i asculta pe altii,fa-o cum iti place tie.Mie imi place totul la ea , inclusiv oglinzile.Stiu ca ai muncit mult la ea si ai ramas cu o gaura in buget.Apreciez munca depusa pentru acest proiect
|
va anuntz mandru ca am ITP :)) valabil pana in 02.12.2011 :))
|
E super ca ai luat ITP-ul... acum te doare la başcă 2 ani!
|
Ce jante ai dus la itp? Sau ai mers cu astea si cu flansele?
|
am mers cu astea :)) o zis ca o sa am probleme cu nenea in albastru :))
|
Vazut azi masina la sediul Fan Courier,stiu ca acolo si lucrezi daca nu ma insel.
Am studiat-o mai atent si nu pot decat sa te felicit pentru munca enorm depusa ! ;) |
ms :D sper ca pe sambata sa termin de facut fetele de usi si sa le vad montate odata ca turbez deja:)) ne auzim cu bine is cu noi poze:)
|
Cand ne arati si noua farurile alea rele sergiu???
|
Cand termina de facut adaptarea la ele, daca nu s-a razgandit. Nu vei fi nevoit sa reomologhezi aceasta modificare?! Ce au zis la ITP despre stopuri?
|
stai linistit ca astia de la rar daca vrea sa te f... tot iti gaseste ei ceva la masina si daca stai tu in cap! oricum is pusi pe dacii si camioane vechi!
|
cauta niste oglinzi de opel manta...era un anunt cu asa ceva...dau foarte bine...parerea mea!
|
sunt pe 4 tuning 50 de ron setu .....mai aveam si eu unele dar nush pe unde sunt..
|
ce se mai aude cu masina ? :D
|
rabdare si veti vedea:D
|
Felicitari pentru masina,ma uitam la inceput cum toata lumea te batjocorea si facea misto de tine,uite ca acum se vede ca ai facut ceva pe cand altii care vorbeau nu au facut nimic. Respect ;)
|
ms frumos.......astept sa vina pachetul de la baia mare si va voi prezenta noul facelift :X
pana atunci sa ne auzim cu bine.... |
Trebe sa montam alarma si deschiderea aia la usi sergiu
|
inca umpic...maine ajunge coletul:X abia astept:X o sa revin cu poze maine seara:D pana acuma am terminat o ucata....mai am de facut si pe cealalta parte......
suspanssss suspanssss sa bata tobeleeeee..........:D |
Baga poze sergiu, sa vada lumea farurile alea murdare!
|
2 Attachment(s)
Poze spion...
|
WOOW :shock::shock:
Combinatia fatala...frate! super Insa eu as fi pus bec alb la semnalizare si as fi vopsit marginea alb ( actuala ) in negru..Super! |
vad ca graty o fost mai nerabdator sa vada pzoele pe forum ;)) :P o sa pun noi poze dupa ce il montez pe amsina....trebe sa il fac si pe cel din dreapta.
crazyfornova-nu merge alb ca nu am nika alb pe masina:) |
interesante farurile dar vopseste tot interiorul negru man , se va vedea mai bine
|
Quote:
|
Nu m-ai inteles..!
Acum marginea de la semnalizator este alba..corect? Pe viitor ar fi bine daca acea margine alba ai vopsi-o in negru! |
aaa...acuma am inteles...dar aia ii vopsita deja:P astea is pzoele spion......mai aveti rabdare putin pana montez un far pe masina:D
|
salut.esti un baiat super tare si teai tinut de masina,am citit de 3 ori topicul tau si sunt foarte impresionat de ce ai facut tu,ai daruire si pasiune multa de tot.succes in continuare la ia stabanestio bn si mult timp de acum......si nu incarca sa o vinzi ca o sa patiasca si ca alte dacii modificate si vandute dupa aia....si aprobo marfa de tot farurile o sa lasi cu ele lumea cu gura cascata zicand "ai e dacie sau mi sa parut"bv......doar atat ass vrea sa te intreb ca miau placut flansele cas foarte groase cum se comporta la drum cu ele si cat ai dat pe ele ms de tot sergiu si mult succes
|
ms vge....flansele is facute la strung...grosime 2 cm.....pot sa spun ca nu observ nici o diferenta.....am circulat cu ea dupa ce am facut flanesele am fost la un drum de 100km si s-au comportat ft bine....si am mers si cu 130-140km/h si nu am simtit nici o bataie...
|
referitor la noile poze....zi-mi si mie cum le reglezi?sau cum ti-ai dat seama ca o sa bata bine nu com vor ele?nu dati cu pietre...am intrebat....
|
lupa se poate regla din spate din suruburi:D un far ii montat si imi place cum arata si cum lumineaza...is foarte incantat de el.....a fost calculat cu aproximatie si unghiul.......urmeaza constructia celuilalt far:D
|
Pune poze sa vedem si noi ce a iesit :P Bafta!
|
1 Attachment(s)
poza .....asta nu ii starea finala a farurilor.....deci nu criticati inca:D am pus doar sa va faceti o idee.....inca mai am de lucru la ele:D
|
Ce subtil esti... Nu ne arati decat putin... Hai ca vine bine... Asteptam forma initiala!
|
foarte frumoase farurile, la semnalizare exista bec crom care se vede mult mai frumos decat cel portocaliu ii complec gri-argintiu la fel ca oglinda din spatele semnalizarii si arata mult mai bine
succes in continuare cu proiectul este o masina fosrte bine aranjata si cu bun gust |
arata bestial bravo sergiu
|
2 Attachment(s)
Asa ar fi mai bine la semnalizator
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ar putea sa faca un sablon din autocolant transparent cu aspect matuit si sa il aplice peste. Decat centrul sa se vada.
|
Idei sunt.....chef de munca si vreme buna sa fie;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning