![]() |
Re: Challenges
|
da Gabi...mersi...cred ca ai prins boala pe mine...iti multumesc ca m-ai facut sa ma las si de vt.. pace:arrow:
|
Haide-ti cu urmatoarea masina :-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vrea cineva din "VT" sa facem un battle pe masina asta?:rolleyes2
Nu tin neaparat sa intru in VT , dar vreau sa vad daca sunt departe:D |
ma bag eu...dar sa nu te astepti s-o fac foarte repede( ma refer la cateva zile);)
|
Ok ,nici eu nu am foarte mult timp la dispozitie:roll:
Cand terminam , postam. E bine?:D |
sa zicem maxim o saptamana...;)
|
E bine:-D
|
pot sa intru si eu in battle sau e exclusiv 1 vs 1 ?
|
Imi pare rau, dar conform regulilor ,un battle format din mai mult de 2 participanti se poate face numai daca nu se desfasoara unul, si in acest moment este unul in desfasurare;)
|
Quote:
Quote:
|
ok , la urmatorul battle voi participa si eu . ma refer la acela cu mai multi de 2 .
|
pai mai astepti o saptamana ;)
|
1 Attachment(s)
CrazyMan te bagi pe masina asta???doar noi doi 8)
|
Re: Comentarii WIP (Work In Progress)
1 Attachment(s)
NLD!!! te provoc la un battlte pe...
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Comentarii WIP (Work In Progress)
Quote:
|
D@N , ai facut pana acum ceva ? Eu am refacut masina de 3 ori si tot urata e ... ce ai avut in cap cand ai ales cea mai urata si mai ales ce mai inexpresiva masina din lume ? Si alea din "fred si barney" erau mai expresive .... aveau linii mai ... "curbe" in ele . Asta zici ca e taiata cu toporu si lasata asa , ca vorba aia : "las' ca mergeeee ..." .
In cazul in care nici tu nu esti multumit de ceea ce iese din dreamcar-ul anilor 60' (inainte de Cristos) iti propun sa bagi o poza cu o masina , dar daca deja ai terminat-o , posteaz-o si esti declarat castigator "by default" . Eu personal nu sunt multumit de nici o varianta din cele 3 , asa ca nu voi posta nici una . |
1 Attachment(s)
Quote:
|
ceva de genul ala facusem si eu , doar ca in 2 culori (rosu inchis+dunga alba) si carbon . putin lasata , si puse alte jenti . dar a ta e lucrata mult mai curat . ai castigat pe bune , nu prin abandonul meu . dar am o rugaminte : pune te rog o masina , nu o cabana pe roti , next time . (asta daca doresti a imi acorda revansa) .
PS: o facusem coupe :D ... degeaba ... still looks like sh*t :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Cam slaba:rolleyes2. |
1 Attachment(s)
care se baga la un battle pe masina asta?
ps. sunt fostu Lukian_xxx (cei care sunt mai vechi ma stiu) |
Quote:
|
daca nu te bagi u (cipskate) ma bag eu
|
daca ne bagam toti 3 ?
|
nu cred ca merge, pt ca e deja in desfasurare un battle 2+...baga'te u...no problem
|
termen ceva?:rolleyes2
|
cipskate editeaza-ti frate postul anterior si fa 1 post din 2 .....................
|
da termen pana pana duminica! daca faci mai repede postezi aici! , postez si eu masina si dam drumu la battle
nush daca merge 3 :| dar daca e mai bagam unu pe alta masina dar tre sa asteptam pt monent sa il terminam pe asta :) |
okay.acum ma bag sa lucrez.bafta ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
gabi poti sa ne faci si noua poll'u???
|
1 Attachment(s)
mertz-ul :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
uite si lucrarea mea!
cipskate69 foarte frumoasa lucrarea, se pare ca am cu cine concura :P Gabi te rog sa faci poll-ul :D (app salutari) later edit: o sa revin cu o alta versinue cu alte jante (probabil maine) - erau modiface jantele de alta persoana si eu nu mi-am dat seama :| |
Quote:
eu inca n-am terminat masina...mai imi trebuie cateva zile...daca vrei sa-i mai faci ceva nu ma deranjeaza....pe mine serviciu ma omoara ;) |
Quote:
|
Quote:
Nu e nici o problema , inteleg. Postezi cand termini;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning