Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

trafy-vr6 09-03-08 11:57

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

hai sa ne int toti la Kaufland sambata la 7 :) vine si Muge

IONUT-GBP 09-03-08 12:08

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1411289)
Deci, GEO are dreptate.... intalnirea trebuia sa fie una "pasnica" , in care sa vb despre 4td.... cand colo, niste "descreierati" au inceput sa alerge masinile, si dupa ei altii, si tot asa....Si pe langa treaba asta, au mai uitat si sa semnalizeze la schimbarea benzilor....
DAR NU AM VB DESPRE PLECAREA LA 4td.... CARE MERGE?? de unde plecam??
LA CE ORA?? etc... cmon ppl....

https://www.youtube.com/watch?v=98tYUCXPnb4&feature=user

https://www.youtube.com/watch?v=ecy9Be1pTII

https://www.youtube.com/watch?v=2jpqi...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=14kpswRY7_k&feature=user

https://www.youtube.com/watch?v=RqqBmvGSt-0&feature=user

https://www.youtube.com/watch?v=oQnxwdKRDpY&feature=user

https://www.youtube.com/watch?v=t6uKQBIhMV0&feature=user :D:D:D

trafy-vr6 09-03-08 12:49

Ne intindem la un gratar pe undeva? am auzit ca da Ionut mancarea :) care vine?
pana acuma vine Ionut, Eu, LupAlb

DjRainManFast 09-03-08 13:15

Da foarte frumoasa intalnirea de aseara!(nu sunt sigur daca asa zice si masina mea) Chiar neasteptat de frumoasa! Tin sa le multumesc baietilor pt gestul facut! Am reusit sa ovalizez si cauciucurile :D dar per general o super intalnire..cu multa lume..masini...curse si nino nino! Bv baieti si la cat mai multe din astea ! :D

CaDDy 09-03-08 14:08

iar ma faceti sa`mi bag unghia`n gat ... :(

recBeat 09-03-08 14:27

beeton, io abea acuma am ajuns acasa :mrgreen:

una dintre cele mai tari intalniri ever, daca nu cea, mai tare!!!!!
S-o tinem tot asa, mai putin faza cu garda :rolleyes2

voi stiti ma cat a trebuit sa merg pe jos? :lol:

IONUT-GBP 09-03-08 21:04

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1411693)
uitati ce am pregatit pt urmatoarea intalnire:)))ceva mic albastru

=))))))))=)))))))))am vrut sa mergem si in seara asta=)))))

DjRainManFast 09-03-08 22:54

Mai usor cu locatiile :D ca dupa aia dam de cretinii cu beculete in cap (si pe masina bineinteles) in rest toate bune ! :D

lupalb 10-03-08 00:47

Quote:

Originally Posted by recBeat (Post 1411597)
beeton, io abea acuma am ajuns acasa :mrgreen:

una dintre cele mai tari intalniri ever, daca nu cea, mai tare!!!!!
S-o tinem tot asa, mai putin faza cu garda :rolleyes2

voi stiti ma cat a trebuit sa merg pe jos? :lol:

bwahahahahahahahaha foarte tare frate... ma mir ca nu te-au alergat cainii...
Vezi ca vreau sa mi iau revansa...dar pe mai mult de 100 de metrii...sa apuc sa dau si eu a 3 a si a 4 a.... macar atat... si atunci sa vedem care pe care :twisted::twisted: (asta trebuia sa o pun la provocari cumva domnu` trafy??)

Alexik 10-03-08 00:53

frate...politia o ia cu stil...prietenii stiu de ce...

si povestim mai multe despre asta (cu cei care nu stiu) data viitoare cand ne vedem :) e prea mult de scris si mi-e lene la ora asta...ma gandeam sa fac un thread nou pe forum "Politia Romana - Legenda nesimtirii" doar ca mi-e lene sa-l scriu :)

anyway, inca o data...sus cu stil doar pentru ei fara numar fara numar fara serie...de la Gigi Cărămidă.

lupalb 10-03-08 02:02

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1411303)
hai sa ne int toti la Kaufland sambata la 7 :) vine si Muge

Deci, sa nu uit.... sunt de acord sambata la 7 la kaufland.... ar cam ramane stabilit....

trafy-vr6 10-03-08 08:30

1 Attachment(s)
Rainman & Tufy drive....we are safe:))

thex 10-03-08 11:22

ramane la 7 la kaufland sambata k sa mergem toti la 4td?

recBeat 10-03-08 22:51

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1412989)
bwahahahahahahahaha foarte tare frate... ma mir ca nu te-au alergat cainii...
Vezi ca vreau sa mi iau revansa...dar pe mai mult de 100 de metrii...sa apuc sa dau si eu a 3 a si a 4 a.... macar atat... si atunci sa vedem care pe care :twisted::twisted: (asta trebuia sa o pun la provocari cumva domnu` trafy??)

ti-am zis ca stiu io o locatie tare, nu mai dau acuma pe post.. dar tre sa ne strangem o data si acolo. Next time :P

rachiu_03 10-03-08 23:16

salutare
deci sambata la 7 io sunt la kaufland

ps. MA PIS:shock:

trafy-vr6 14-03-08 07:42

Am vb cu Rachiu ( muge ) si ne intalnim asta seara pe Republicii sa vorbim cum mergem maine. Cine vine ? Deci mai e 1 loc liber la lupy din cate am inteles. Baftos:D

recBeat 14-03-08 13:04

ramane la 7 la kaufland ca nu st daca mai pot ajunge deseara in vl :???:

p.s. dc intarzii umpic ma asteptati, nu plecati :rolleyes2

lupalb 14-03-08 21:36

recbeat tata, fara tine nu mai plecam deloc... relax ca te asteptam:)) same here, daca intarzii *(ma duc sa fac rost de navi) sa ma asteptati pls...nu cred ca o sa intarzii, dar oricum...

recBeat 14-03-08 21:44

va pup at, si ramane asa.
Vb maine :bored:

trafy-vr6 14-03-08 21:46

ai grija...te`am pupat..nb}{

Lupescule...daca uiti sa mai vi te trag de ouale kinder:))))

trafy-vr6 14-03-08 21:49

mai are cineva un loc liber in masina ?:) mai am un prieten dar nu stie sigur daca vine :(

TigerGTS 14-03-08 21:58

Ca sa ajungeti la RomExpo tineti drept inainte de cand iesiti de pe autostrada pana la intersectzia Cora (o sa va datzi seama ca va apropiatzi cand o sa ajungetzi la 4 benzi pe sens despartzite la centru de bordurile lui Videanu) si facetzi stanga in acea intersectzie ( va mai puteti da seama de faptul ca ajungeti acolo dupa un pasaj subteran din zona, pe care o sa il observatzi deplin imediat dupa ce ati facut stanga in intersectzie). Odata ce ati facut stanga mergetzi inainte vreo 2 km sigur (daca nu ma inseala aproximatia) si oricum trebuie sa ajungeti in mod obligatoriu la Arcul de Triumf. Acolo, imaginati-va acel sens giratoriu ca pe un ceas cu limbi, voi iesiti unde ar fi ora 11. Din nou, mergeti drept inainte si la un moment dat o sa vedetzi Casa Presei Libere: va uitati in stanga si acolo este SOFITEL si tot acolo este si Romexpo. Nu m-as lua dupa un navigator satelitar in locul vostru, ca daca va baga printre blocuri nu mai ajungeti nici macar pentru ora de inchidere cand da femeia de serviciu cu matura si tot parerea mea ar fi ca cel mai bine ar fi sa lasatzi masinile in Militari, ca s-ar putea sa fie mari probleme cu parcarea la RomExpo. Eu am fost la Targurile de Tursim si de Mobilier si era crima, nu aveai unde sa arunci un ac, imaginati-va ce inseamna 10,000 de pasionatzi de tuning toti la RomExpo. Trafy, parca aveai detector de radar, sa nu pleci fara el. Distractie placuta!

recBeat 15-03-08 19:10

a fost bine, man, nici trafic prea mare (la 9-10 dimineata), nici prea multa lume in parcare (am ajuns printre primii), in schimb cand am plecat deja era full parcarea, dar drumul spre autostrada tot nu mi sa parut asa de aglomerat.. per total sa mers bine.

p.s. inauntru pot spune ca a fost raiul pe pamant, fara riscul de a exagera :pelvic_th

trafy-vr6 15-03-08 19:42

aprob ce a zis Cipy....deci...azi am vazut cu adevart ce inseamna FEMEIE BUNA....of luami`as 2 fete in gazda ce a fost acolo :(((

trafy-vr6 15-03-08 19:48

3 Attachment(s)
si ca sa nu fiu rau......

Aaronnel^ 15-03-08 19:58

Drumul a fost ok, e bine ca in Bucuresti nu ne-am pierdut.
Cand am ajuns era liber, femeile nu prea aparusera dar pe la pranz iadul s-a dezlantuit odata cu Burn Out Event-ul. Tengu si HAI-iul era sa ne stearga la nas, vorba lui trafy, daca dadeau rateu ne barbiereau pe mine, Geo,Petre si Goe.
La femei acolo de parca era expozitie Playboy... una si una

All in all.. a fost super super tare.

lupalb 15-03-08 22:07

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 1426133)
Drumul a fost ok, e bine ca in Bucuresti nu ne-am pierdut.
Cand am ajuns era liber, femeile nu prea aparusera dar pe la pranz iadul s-a dezlantuit odata cu Burn Out Event-ul. Tengu si HAI-iul era sa ne stearga la nas, vorba lui trafy, daca dadeau rateu ne barbiereau pe mine, Geo,Petre si Goe.
La femei acolo de parca era expozitie Playboy... una si una

All in all.. a fost super super tare.

Vezi ca ai uitat pe unu, ca am fost si eu acolo si filmam...de mi a bagat ala 10000 de elefanti in ochi cand a trecut la 2 palme de capu` meu...
Oricum per total... ma *** in ea de navigatie, mai bine merg dupa recbeat, si a fost SUPER tare frate....

recBeat 16-03-08 14:47

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1426324)
Oricum per total... ma *** in ea de navigatie, mai bine merg dupa recbeat, si a fost SUPER tare frate....

:lol: subscriu. Ne bagase prin parcari/dupa blocurile gri si mai era sa cad si intr-o groapa.

lupalb 16-03-08 18:33

Quote:

Originally Posted by recBeat (Post 1427149)
:lol: subscriu. Ne bagase prin parcari/dupa blocurile gri si mai era sa cad si intr-o groapa.

chiar ca era sa cazi...si daca picai, nu te mai scotea nimeni frate, ca aia nu era groapa, acolo explodase o bomba ceva...

cosmin_cosmin_1 16-03-08 23:36

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1426112)
si ca sa nu fiu rau......

Ti-a cam tremurat mana :))

radu_nb1 17-03-08 00:38

TRAFY trebuia sa te insori mah cu una de acolo, om te faceai, aveai coada la usa

CaDDy 17-03-08 01:36

ma da kalu nu a avut masina expusa ? m`am uitat acum pe topiculo de la 4td ... si nici o poza cu corrado ... poate ati reusit voi sa faceti :D

trafy-vr6 17-03-08 08:12

4 Attachment(s)
nush ce s`a intamplat dar nu a avut`o expusa :(

Aaronnel^ 17-03-08 10:24

Sunt cateva poze cu ea pe topicul de la 4TD da problema era urmatoarea. Langa el era o pisica portocalie cu o femeie pe ea, in dreapta un Porsche cu 2 femei pe ele, mai incolo iar tot femei. Distrageau atentia tuturor

Alexik 17-03-08 13:37

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 1427795)
ma da kalu nu a avut masina expusa ? m`am uitat acum pe topiculo de la 4td ... si nici o poza cu corrado ... poate ati reusit voi sa faceti :D

dupa cum am vazut eu pe topicul de la 4TD cu poze...80% sunt poze la BMW-uri...pentru ca 80% dintre oameni sunt bolnavi cu BMW...dar va zic eu (ca am stat acolo de Vineri de la amiaza pana Duminica seara) ca au fost la fel de multi oameni care sa-i faca poza la Corrado ca si la pisica de langa si la fel de multi oameni care sa aprecieze o masina "veche" care stie sa alerge pe sosea...

ma rog, peste toate astea, a fost marfa rau in ambele zile...si a fost marfa si la pregatiri (adica Vineri pe zi si seara/noaptea)

n-am prins festivitatea de premiere si concursurile...dar presupun ca o sa apara pe thread-ul ala cat de curand :)

ce NU mi-a placut la 4TD...toti snobii cu masini scumpe care venisera sa afiseze figurile pe acolo :)

the girls were cool...

etc, etc...trebuia sa stati ambele zile acolo :D

cEaska 17-03-08 17:34

Bmw rullz ;)

CaDDy 21-03-08 16:23

deci ... NU MA INTERESEAZA ( frumos ar fi sa veniti cat mai multi ) ..... eu nu am mai fost pe la intalniri .... de prin octombrie .. de cand am fost tot prin cu facultatea... si nu am putut sa ajung...dar... sapt viitoare sunt acasa... de miercuri seara pana duminca dupa`masa.... VRETI SA FACEM O INTALNIRE SAMBATA ?! ca sa pot fi si eu prezent ;)

am vrb deja cu trafy... si cei mai vechi de pe forum nu cred k ar avea ceva impotriva sa nu vina ( la fel valabil si pt cei noi ) ...

chiar mi`e dor de voi si de intalnirile noastre.... :) nu pot sa uit prima liniuta la zavoi .. cu gogu ( eram cu geamurile inchise si m`am speriat cand am auzit turbina lu` gogu .. am crezut k s`a rups ceva pe la mine :lol: ) sau dup`aia tot cu gogu .. pe calea lui traian ... 140-150 ... L`AM FACUT :twisted:
SAU ... plecarea de la zavoi... cand m`am luat cu Andrei TRL ... si era s`o facem lata ca venea masina de pe contrasens... intoarcerea lu` Rainman pe mijlocu strazii .. atunci la rovimet... prima intalnire cu prezentarea corrado , incidentu cu ionita la zavoi ... " masinuta surpriza care prinde suta in 3.6 " :lol: ... multe , multe aminitiri ... ca sa nu mai spun de serile nenumarate pierdute mancand seminte in fata blocului ( aici vezi incidentu cu garda din seara aia :lol: cien stie cunoaste ) .... la fel si gratarele ;)) deja e traditie.. SUC`ul .. de la rompetrol la pustiu sau la Petrom V ;)))

in postul asta ... nu cred k imi vine numai mie zambetul pe buze cand citesc din nou si imi aduc aminte.. ci multora dintre noi care au fost atunci si isi aduc aminte.... asa ca hai sa facem si noi o treaba ... BUNA ( nu ca pana acum nu am fi facut ) si sa nu ne mai certam din rahaturi si mai ales ( sa invatam sa respectam parerea unui om , chiar daca nu esti deacord cu el )

Peace si sa ne vedem cu bine saptamana viitoare ( cu cat mai multi dintre voi sper ) :)

trafy-vr6 21-03-08 16:26

cadyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy you make my cry...
Vorba lu Micutzu ( Dumnezeu sa`l ierte ) , Promit eu ca o sa facem treaba

Aaronnel^ 21-03-08 16:31

Caddy .. spune si tu o ora

P.S: trafy.. nu era Promit eu ca o sa facem treaba ?

CaDDy 21-03-08 16:33

mai este o sapt si o zi pana atunci ... ora nu e importanta deacum ... vroiam sa stiu daca sunteti de acord sa facem intalnirea.. daca veniti ..... apoi stabilim locul / ora / cine cumpara seminte si suc / cine aduce bidoanele pt jaloane... sau ce`o`m mai face ... etc :))

All times are GMT +2. The time now is 01:41.

- Copyright 2026 4Tuning