Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

TIR 01-08-07 17:30

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

Bai Alexik... nu am nici o treaba ma scarbeste atitudinea ta ca om.

Am urmarit posturile pe forum si tu intodeauna trebuie sa te iei de toata lumea ai u ceva de sups crezand ca ai dreptate... Pai mai omule cand toata lumea e la fel si u o ti pe a ta... uite-te tu mai bine ca problema nu e la ceilalti problema este la tine... asta e clar... mai abine-te odata ca nu impresionezi pe nimeni.

Si apropo de ionita crezi ca toti sunt soferi ca tine...

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=561

UITATI-VA SI VOI.

Alexik 01-08-07 17:34

mersi TIR de mesajul tau inteligent. invata gramatica limbii romane si apoi invata sa scrii...apoi vorbeste abia.

cat despre acea liniuta...am obosit deja sa va fac sa intelegeti ca nu mi-e rusine cu mine, dar da, ma atac cand va vad asa de prosti incat nu puteti intelege ca NU MA CONSIDER SOFER...

en fin...

Ionita 01-08-07 17:37

daca nu te consideri sofer .. atunci nu mai critica pe altii care chiar sunt SOFERI :lol: ... idiotule :lol: .. sti ce ma amuza la tine? :))) ... esti mai mare cu un an si ma faci pusti ... iar daca prescurtezi niste cuvinte nu`nseamna k mai tre` sa inveti gramatica :lol: batoza mica ce esti

TIR 01-08-07 17:38

pai ma omule... e un forum e discutie libera intelegi diferenta... se mai accepta greseli am scris rpd cand am vazut cat de ipocrit poti sa fii...

stai linistit ca nu cred ca impresionezi pe nimeni cu postul asta... ca invata gramatica limbii romane... alta scuza nu ai putut gasi ?!

Hai nu ma inveti u romana ?! Si te invat plecarea din panta ce spui? sau e prea greu ?!

TigerGTS 01-08-07 17:38

GATA! TERMINATI ACUM. Omu` si-a exprimat punctul de vedere asupra acelei "liniutze". El nu a crezut in 25 de minute Vl - Pitesti, iar voi ia-ti trantit-o in fata cu faza aia. Inca un post violent din partea oricaruia si va cer la administrator ban permanent la toti trei. Terminati odata, ca sunteti adulti toti 3 !

Ionita 01-08-07 17:41

GTS ai gresit cand ai scris VL-PITESTI ... io am zis 25 min PIT - VL adik` COBORARE

TIR 01-08-07 17:44

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 1025236)
GATA! TERMINATI ACUM. Omu` si-a exprimat punctul de vedere asupra acelei "liniutze". El nu a crezut in 25 de minute Vl - Pitesti, iar voi ia-ti trantit-o in fata cu faza aia. Inca un post violent din partea oricaruia si va cer la administrator ban permanent la toti trei. Terminati odata, ca sunteti adulti toti 3 !

Citeste ce am scris eu... m-am referit la atitudinea generala a omului nu am nici o treaba cu ce a crezut despre Ionita sau ce nu. Peste tot unde a inceput o cearta ceva eu am vazut ca numai din cauza lui. Daca tot e prieten cu tine mai instruiestel si u sa fie mai intelept.

Ionita 01-08-07 17:47

`n fine :) .. hai sa ne vedem d`ale noastre :D .... TIR felicitari ptr SEAT .. am vazut pozele :P ... e frumos rau :D ... ce mai ai de gand sa`i faci? :>

IONUT-GBP 01-08-07 17:50

Quote:

Originally Posted by Ionita (Post 1025251)
`n fine :) .. hai sa ne vedem d`ale noastre :D .... TIR felicitari ptr SEAT .. am vazut pozele :P ... e frumos rau :D ... ce mai ai de gand sa`i faci? :>

e mai misto al meu :lol:

GOE86 01-08-07 17:51

BA terminati ma cu prostiile nu va mai certati ca nu are rost si cred ce a zis rolly cu 25 de min p-vl ca noi am facut vl-buc 1 si 10 min asa ca yo cu muge zicem ca e posibil....frumos seat TIR...m am dus sa ma c'c....paaaaa

Ionita 01-08-07 17:52

pai sa termine cine a inceput :))) ... io unu mi`am vazut de ale mele ... da` tre` sa fie neaparat cineva pe forum care sa critice :lol: .... fugi c'Cte`ai p tine :)))))

TIR 01-08-07 17:55

Quote:

Originally Posted by Ionita (Post 1025251)

Pai... m-am gandit azi sa ii fac emblema din spate aia mare si cromata in culoarea masinii :) asta cand o sa o duc sa ii vopsesc bandourile si manerele tot in culoarea masinii...

Semnalizariile laterale o sa fie negre si emblema fata sa dea bine cu oglinzile si capacele de roti. Plus ca ff curand vreau sa ii fac plafonul negru asta e o prioritate.

Apropo dati comentarii la post daca va place... si sugestii mai ales. nu mai spuneti pe aici

IONUT-GBP arata si u ce ai facut la el si mai vb...

P.S. UITASEM sa mentionez... toatea astea o sa le propun intai la sefa... si dupaia vedem daca o sa fie puse in practica... pana acuma e de acord cu plafonul, semnalizarile si emblema fata.

Ionita 01-08-07 17:57

ai idei frumoase tir .. am citit in mare parte :P ... da` nu`i pui jenti ?

IONUT-GBP 01-08-07 17:57

Quote:

Originally Posted by TIR (Post 1025274)
Pai... m-am gandit azi sa ii fac emblema din spate aia mare si cromata in culoarea masinii :) asta cand o sa o dus sa ii vopsesc bandourile si manerele tot in culoarea masinii...

Semnalizariile laterale o sa fie negre si emblema fata sa dea bine cu oglinzile si capacele de roti. Plus ca ff curand vreau sa ii fac plafonul negru asta e o prioritate.

Apropo dati comentarii la post daca va place... si sugestii mai ales. nu mai spuneti pe aici

IONUT-GBP arata si u ce ai facut la el si mai vb...

o sa fac si eu cand or fi $$...si ce commentari sa dam ? daca te intrebam ceva sa ne raspunzi " Hai termina cu astea ca nu am timp ? :lol: :lol: :lol: :lol:

PustiuAlex 01-08-07 18:00

Doamne bai fratilor voi va certati intruna de cate ori intru pe forum numai cearta mai potolitiva si voi ca nu cred ca e cazul sa ne certam toata ziua si sa ne scoatem ochii. Lucrurile astea se intampla din cauza diferentelor materiale si sociale ca ala are pe aia ca alalalt are pe aia in fine eu cred ca e cazul sa incetati sa mai discutati chestii irelevante si absurde cateodata.

TIR 01-08-07 18:01

Quote:

Originally Posted by Ionita (Post 1025279)
ai idei frumoase tir .. am citit in mare parte :P ... da` nu`i pui jenti ?

Ionita din partea mea ar veni si jante... da nu prea mai are bani momentan sa bage in ea... ce sa iti zic... Astea ce vreau sa fac acuma sunt ff ieftine de facut pt ca a primit o zgarietura cu cheia pe partea dreapta si o sa o ducem sa o facem pe asigurari si daca tot se vopseste nu se plateste nici un ban extra :)

La jenti ne gandim cum or da cu alea a lu bobby de pe golf :) vrem sa le punem sa vdm :D

IONUT-GBP iarashi nu m-am referit la tine... ci la altii.

Ionita 01-08-07 18:16

da ar fi interesant .. k sunt negre :X dak` faci incercarea sa faci poze sa vedem cum da :D

SSJ_Gohan 01-08-07 19:08

1 Attachment(s)
Are cineva un aprat de masura si control in genul astuia ?

trafy-vr6 01-08-07 23:38

n`am nici o treaba da chiar intreceti masura..plm...ma TIR tu de ce te iei de om? s`a luat cumva de tine? te`a jignit cu ceva? nu stiu cum poti tu sa zici despre el ca are atitudine scarboasa cand nu ai vb nici macar odata fata in fata cu el. Zi`ne si noua de ce nu prea ai venit la intalniri? tu de ce te iei de toti de pe forum ? Ionita da tu de ce te iei de toti de pe forum? De ce crezi ca totu se bazeaza pe pumn si smecherie? plm..ma sperie cum ganditi unii

TIR 01-08-07 23:45

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1025909)
n`am nici o treaba da chiar intreceti masura..plm...ma TIR tu de ce te iei de om? s`a luat cumva de tine? te`a jignit cu ceva? nu stiu cum poti tu sa zici despre el ca are atitudine scarboasa cand nu ai vb nici macar odata fata in fata cu el. Zi`ne si noua de ce nu prea ai venit la intalniri? tu de ce te iei de toti de pe forum ? Ionita da tu de ce te iei de toti de pe forum? De ce crezi ca totu se bazeaza pe pumn si smecherie? plm..ma sperie cum ganditi unii

1. parca ziceai ca ai parasit comunitatea... vad ca iara postezi in concluzie nu ai cum sa fi un om serios.

2. da s-a luat de mine m-a facut figurat, vad ca zice ca nu stiu sa scriu ce sa mai spun ?

3. sa stii ca am fost la o intalnire si nu am fost asa figurant pe cum crede el pt ca am fost sa dau mana cu el.

4. am venit si ce sa spun... park ziceati ca e vorba de oameni... nu de masini mai bine era vb de masini dekt oameni ca astia...

P.S. Parca ziceam mai sus ca s-a terminat ai vazut ca si eu si Ionita am tacut am contiunat sa vb de altceva... dc trebuie sa incepi u iarasi ?

trafy-vr6 01-08-07 23:48

1.da nu e treaba ta daca parasesc sau nu comunitatea.

2.nu ai de unde sa sti daca sunt serios sau nu ( nu stiu cine a zis de multe ori ca vine la intalnire si n`a venit )

3. nu te`am vazut la intalnire ( oricum nu e treaba mea )

4. in ochii mei tot figurant esti ( parerea mea )
sper sa nu te superi da astea sunt parerile mele;)

TIR 01-08-07 23:53

Mai omule u ai zis asta... ca parasesti ti-am zis ca nu te ti de cuvant nu ai nici o valoare... in fata mea.

Sa stii ca am fost chiar la 2 intalniri. Si iti repet a nu stiu cata oara... ca spune cineva ca vin e ceva... da nu am spus eu ca o sa vin... asta e clar arata-mi postul in care zic eu ca vin si u ai dreptate.

Si nu stiu de unde o mai scosasi si u pe asta cu figurant... ca din cate imi aduc aminte cand ne-am int pe republicii si m-ai salutat nu cred ca nu te-am bagat in seama... te-am salutat desi nu te stiam si nici acuma nu te tin minte poti sa treci pe langa mine si nu stiu cine esti.

trafy-vr6 01-08-07 23:57

hai ca n`are rost sa mai continuam..fiecare o tine pe a lui:)

TIR 01-08-07 23:59

mersi ca esti de acord cu mine.

trafy-vr6 01-08-07 23:59

da frate si imi cer scuze la faza cu figurant..da am zis`o la nervi;)

Ionita 02-08-07 01:45

trafy ... de ce vb prostii ?! .. ai vazut macar ce a zis omu` ? .. io mi`am vazut de treaba .. am zis k am fakut 25 min de la pit la vl si omu` m`a luat la p**a asa pe scurt ...cine e de vina aici a ? mai gandeste`te odata in prvinta asta :wink:

Ionita 02-08-07 01:51

PS: dak` lumea ma ia la misto si face injectii aiurea si aduce critici la adresa mea .. ce vrei sa fac ?! sa tac sa ma ia de fraier dup`aia ? NEVER

Alexik 02-08-07 05:49

eu nu zic asta ca sa continui vreo cearta...

TIR...nu te-am facut figurant ca ai venit la mine si ai dat noroc cu mine...chiar m-ai intrebat daca eu sunt Alexik si te-ai si prezentat...dar apoi ai plecat la figuri de langa noi, demarand in tromba pe langa mine...ma rog, asta fiind asa ca chestie...

si o data prin oras...te uitai urat la mine...erai in masina si eu in masina...se vede si prin folia aia :)

ma rog, trage ce concluzie vrei tu, dar eu am zis o parere...nu am facut acuze sau ceva pentru ca nu am cum...

bafta si respect, anyways...

PustiuAlex 02-08-07 07:47

TIR cel mai bine ar fi sa incetezi sa te iei de toti si tu Ionita la fel. Ganditi-va logic nu are sens sa ne certam! Imi pare rau da nu mai vad nimik intersant pe forumul asta decat certuri si da are dreptate trafy in privintza ca nu poti acuza un om ca e scarbos sau faze de genu asta fara sa-l cunosti si sa fi vorbit macar o data cu el ca pe net se intelege altcumva fiecare intelege in felul lui continutul unui text. As mai zice eu cate ceva dar ma abtin de la orice comentariu pt ca asa e cel mai bine si sincer mi sa urat mie de cate ori va-ti certat aici pe forum in loc sa fim o comunitate noi ne certam pe chestii care nu-si au rostu parca am fi copii de 3 ani. Nu am nimic cu nimeni si nimic, eu mi-am spus o parere acum sper sa nu mi-o luati in nume de rau!

trafy-vr6 02-08-07 11:25

s`a scos taxa de prima-inmatriculare?

cosmin_cosmin_1 02-08-07 13:59

vise,taica,vise

TigerGTS 02-08-07 22:16

de scos?...NEVER...dar cica se schimba sistemu` din ianuarie....Tot o sa fie de plata...dar mai putin la rablele vestului...ca cica au durata de viata mai scurta si nu o sa mai mearga mult pe strazi si mai mult la masinile noi...ca pe alea cica le mai tii cativa ani si o sa polueze mai mult :lol: :lol: :lol:...in ce tara traim ....

DiabloXXX 03-08-07 13:27

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 1025407)
Are cineva un aprat de masura si control in genul astuia ?

Da. Treci pe la RELCO. La zimbru sub parcu Mircea ce Batran.

SSJ_Gohan 03-08-07 14:09

Quote:

Originally Posted by DiabloXXX (Post 1028416)
Da. Treci pe la RELCO. La zimbru sub parcu Mircea ce Batran.

Mersi, dar s-a rezolvat :)

y2ktb 07-08-07 23:06

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1026461)
s`a scos taxa de prima-inmatriculare?

tardiv dar in caz ca te mai intereseaza, taxa de prima inmatriculare s-a injumatatit (cel putin la masinile noi).

cu ocazia aceasta salut comunitatea zbuciumata tuning rm. valcea aflata intr-o continua degradare.

SSJ_Gohan 07-08-07 23:22

Quote:

Originally Posted by y2ktb (Post 1035275)
tardiv dar in caz ca te mai intereseaza, taxa de prima inmatriculare s-a injumatatit (cel putin la masinile noi).

cu ocazia aceasta salut comunitatea zbuciumata tuning rm. valcea aflata intr-o continua degradare.

Foarte tare omule, bine a-i zis-o :)
Ai un suc de la mine :)

y2ktb 07-08-07 23:31

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 1035309)
Foarte tare omule, bine a-i zis-o :)
Ai un suc de la mine :)

Un brifcor? :-)

Robbert 07-08-07 23:38

treci pe la CV y2ktb, sau spune si tu niste detalii despre tine sa stim si noi cu cine vorbim :-P

y2ktb 07-08-07 23:44

Cateva detalii ca mai multe nu are rost:
- sunt din acelasi oras ca si voi numai ca sunt in alta parte;
- nu am masina personala desi am permis de ceva vreme la fel si km;
- cunosc personal cel putin o persoana de pe subaria aceasta, si pe alti cativa virtual;
- imi plac masinile ca si voua de altfel dar merg pe premisa ca omul conteaza nu masina.

Robbert 07-08-07 23:49

te cheama alex cumva? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:05.

- Copyright 2026 4Tuning