Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

buddy_lexx 30-08-09 22:21

Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2596718)
Ma e bun si ala, nu il ploua ,nu il ninge( nu sunt sigur daca nu are gauri in caroserie:))_))

Adevaru ca...in loc de scuter...cu ala poti merge si pe ploaie...vant si alte fenomene meteorologice!

AnDrEiCa 21-09-09 21:01

4 Attachment(s)
Inca cateva masinutze . Personal Bora neagra imi place foarte mult ,se vede ca e foarte ingrijita masina ,felicitari proprietarului!

mariusD 22-09-09 19:52

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2658080)
Inca cateva masinutze . Personal Bora neagra imi place foarte mult ,se vede ca e foarte ingrijita masina ,felicitari proprietarului!

nu prea dau bine jantele alea pe bora... oricum sunt de aceeasi parere cu tine ca e f. ingrijita masina

flp_e30 23-09-09 17:49

1 Attachment(s)
cea mai cunoscuta masina din neamtAttachment 1098199

GabelloU 24-09-09 15:29

Bine zis Filip:lol:

scturoag 25-09-09 23:34

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2658080)

Doamne ce KITSCH e BMW-ul ... codita de rechin chROMata, sticker cu M si pragurile alea cu folie ... unde'i masina sa stiu unde sa ma duc sa'i dau foc ....

GabelloU 25-09-09 23:52

Stai linistit sunt altele si mai si....nu mi se pare char asa kitsch in afara de coada aia de rechin si stiker`ul de pe prag...

scturoag 26-09-09 00:05

Si M-ul de la spate ...
Intr-adevar ... sunt altele si mai si ... dar mai bine nu posta BMW-ul ... ascundeati si voi masinile "problema" din Piatra :D

P.S: foarte frumoasa Bora, imi place, lasata mai pe burta nu i-ar sta rau :D

Scarto 27-09-09 13:07

O masina ce-a fost in trecere cred ..

https://img268.imageshack.us/img268/7066/poza067.th.jpg

2fast4u_DK 03-10-09 19:31

1 Attachment(s)
Nissan 300zx

shark_bite007 06-10-09 12:33

Hello .. am citit si eu aceasta sectiune cu masini din piatra neamt si am decis sa imi fac si eu un cont si sa scriu primul post aici. :P
O masina frumusica am vazut si eu in oras un SAAB de culoare gri cu nr rosii .Nush ce motor are dar de fiecare data cand il vad trece ca un glontz pe langa mine! Oricum se aude destul de frumos masinuta ! cand am sa o mai vad am sa o trag in poza sa o postez aici :) ! are cineva detalii tehnice despre aceasta masina ?

VaLeX 06-10-09 12:35

Quote:

Originally Posted by shark_bite007 (Post 2697102)
Hello .. am citit si eu aceasta sectiune cu masini din piatra neamt si am decis sa imi fac si eu un cont si sa scriu primul post aici. :P
O masina frumusica am vazut si eu in oras un SAAB de culoare gri cu nr rosii .Nush ce motor are dar de fiecare data cand il vad trece ca un glontz pe langa mine! Oricum se aude destul de frumos masinuta ! cand am sa o mai vad am sa o trag in poza sa o postez aici :) ! are cineva detalii tehnice despre aceasta masina ?

200 cp :)

shark_bite007 06-10-09 12:42

200 ? uhu ce motor are pe ea? ai vreo poza ceva cu ea ? alearga destul de bine masina :-)

buddy_lexx 06-10-09 13:05

Quote:

Originally Posted by shark_bite007 (Post 2697123)
200 ? uhu ce motor are pe ea? ai vreo poza ceva cu ea ? alearga destul de bine masina :-)

proprietarul este adi01 de pe forum! motorul este de 2l turbo si dezvolta 200 cp (am condus masina... ce sa zic... zboara!)
am uitat sa mentionez ca modelul este SAAB 9000 turbo :twisted:

shark_bite007 06-10-09 13:27

Cool .. poate pune si proprietarul ei o poza ceva cu ea :) ... zboara zboara.. da si consuma vreo 2 galeti acolo .. :))
Ceva interesant prin interior ? ca stiu ca marca saab e destul de faimoasa pentru dotari .. si etc
Da cumde te-a lasat sa o conduci :) are toti cei 200 de cp ?:D

AnDrEiCa 06-10-09 17:36

Quote:

Originally Posted by shark_bite007 (Post 2697233)
Cool .. poate pune si proprietarul ei o poza ceva cu ea :) ... zboara zboara.. da si consuma vreo 2 galeti acolo .. :))
Ceva interesant prin interior ? ca stiu ca marca saab e destul de faimoasa pentru dotari .. si etc

Nu ,are numai 199,5:D:D Tu incearca sa ii faci o poza ca proprietarul nu a pus pana acuma;;)

buddy_lexx 06-10-09 19:09

Quote:

Originally Posted by shark_bite007 (Post 2697233)

poi are cam full electric de la geamuri..clima...trapa...scaune...si alte dracovenii de senzori ...
nu consuma chiar asa de mult sa stii...cam 10l/100km prin oras... oricum masina e shmechera...
poi m`a lasat sa o conduc (ba chiar mai mult ,intr`o seara a vrut sa mi-o lase mie) pt ca suntem f buni prieteni...

DarkDevil666 06-10-09 20:14

S'ar putea sa inceapa un nou scandal pe aici, in tema unei masini k SAAB 9000....de 200 hp :))

D@N_NSL 06-10-09 21:35

sau poate nu :???: si poate terminam si cu offtopic'u sau alte comentarii:D

Ali_ump 06-10-09 21:54

Mai avem si un 200 sx 1,8 turbo,,,cine il prinde in poze sa il puna aici!

FLAME 07-10-09 19:15

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2698714)
Mai avem si un 200 sx 1,8 turbo,,,cine il prinde in poze sa il puna aici!

care?cel din darmanesti,ala rosu care sta in buruieni?:lol:

RyaN- 07-10-09 20:28

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 2701007)

cel rosu sta de cativa ani buni, posibil sa fie altul...

Jok3r K10 07-10-09 20:39

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 2701007)

pacat de masina aia.....dar si mai pacat ca e hidramata ...nu prea te poti juca cu ea....

Ali_ump 07-10-09 21:01

Nu e vb de ala rosu ...altu ,...

askhy 07-10-09 21:06

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2701242)
pacat de masina aia.....dar si mai pacat ca e hidramata ...nu prea te poti juca cu ea....

ala rosu nui hidramat, credema, m-am benoclat 5ani la interiorul masinii
ce S13 mai avem in oras? undei? al cui?

Ali_ump 07-10-09 21:39

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2701316)

Nush exact culoare , e inmatric dar nu pe NT din cate stiu si e lui LILIK cu Skoda de GL -- REN...

marian_sro 08-10-09 10:10

ala rosu merge cumparat de un pasionat de drift.nu cred ca se da scump masina.din ce stiu are putini km facuti in ro, a fost masina de femeie, rar condusa de sotul ei.

Ali_ump 08-10-09 12:24

Quote:

Originally Posted by marian_sro (Post 2702417)
ala rosu merge cumparat de un pasionat de drift.nu cred ca se da scump masina.din ce stiu are putini km facuti in ro, a fost masina de femeie, rar condusa de sotul ei.

Masina aia nu se vinde! Nu vrea proprietarul sa o vanda!:rolleyes2

adi01 08-10-09 13:15

Da .. intradevar SAAB`ul este al meu shark_bite...

Specificatii in mare

Model: SAAB 9000 CSE Carlsson ( Mai nou am aflat ca e carlsson ) - Carlsson = Editie limitata produsa de catre SAAB ( Bordul imbracat in "lemn" , Spoileru fatza spate culoarea masinii , etc )

Motor: 1985 Cmc Full pressure turbo 204 CP

COD MOTOR B202R In acte si pe motor

LINK Catre site`u cu specificatiile motorului http://web.me.com/hahnenuk/Glossary/..._of_Terms.html
Quote - B202R – 2.0 FPT, 204bhp (9000 Carlsson)

Daca mai ai alte intrebari sunt dispus sa raspund la ele !

buddy_lexx 08-10-09 13:35

Quote:

Originally Posted by marian_sro (Post 2702417)

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2702729)
Masina aia nu se vinde! Nu vrea proprietarul sa o vanda!:rolleyes2

deci...daca va referiti la 200sx`ul ala rosu cu DYA la numar masina este a sefului meu...masina nu este si nu va fi de vanzare (si eu am fost interesat de ea).
Masina va fi reconditionata si modificata total atat interior cat si exterior...
Ah..si nu a fost masina de femeie neaparat.
Are motor de 1.8 t si nu este hidramata!:D

B16SIX 08-10-09 19:15

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 2702839)
Da .. intradevar SAAB`ul este al meu shark_bite...

Specificatii in mare

Model: SAAB 9000 CSE Carlsson ( Mai nou am aflat ca e carlsson ) - Carlsson = Editie limitata produsa de catre SAAB ( Bordul imbracat in "lemn" , Spoileru fatza spate culoarea masinii , etc )

Motor: 1985 Cmc Full pressure turbo 204 CP

COD MOTOR B202R In acte si pe motor

LINK Catre site`u cu specificatiile motorului http://web.me.com/hahnenuk/Glossary/..._of_Terms.html
Quote - B202R – 2.0 FPT, 204bhp (9000 Carlsson)

Daca mai ai alte intrebari sunt dispus sa raspund la ele !

nu te intereseaza 4 roti de pe 1 saab cabrio pe 16(sunt in 3 spite),sau poate alte piese

FLAME 08-10-09 19:29

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2701316)

stai sa vezi cum ma benoclam eu cu prietenii mei cand vedeam masina asta:lol:

proprietarul ei era vecin parca,deci o vedeam aproape in fiecare zi:D

askhy 08-10-09 20:07

=)) veneam cu prietena mea de la scoala, o conduceam pana la metalo, si o luam pe la carpati, juma de ora pe zi eram langa masina
Cand era sus pe calea romanului in fiecare sambata seara si duminica seara treceam pe langa el parcam sa ii fac o poza :D
On-topic, mai avem un nissan 300zx z31 in oras ::D

Ali_ump 08-10-09 20:13

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2703903)
=)) veneam cu prietena mea de la scoala, o conduceam pana la metalo, si o luam pe la carpati, juma de ora pe zi eram langa masina
Cand era sus pe calea romanului in fiecare sambata seara si duminica seara treceam pe langa el parcam sa ii fac o poza :D
On-topic, mai avem un nissan 300zx z31 in oras ::D

Este poza mai sus ! De silvia S14 visinie stie cineva ceva? Era la un moment dat ...acum am inteles ca sta abandonata pe undeva pe langa Piatra Neamt!:!:

askhy 08-10-09 20:20

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2703924)
Este poza mai sus ! De silvia S14 visinie stie cineva ceva? Era la un moment dat ...acum am inteles ca sta abandonata pe undeva pe langa Piatra Neamt!:!:

in poza de mai sus e 300zx z32 care sa produs din '89 pana in 2000, iar z31 de care zic eu e prima generatie '83-'89. Iacata o poza cu z31 sa vedeti de ce zic, nu e cel de la noi din orash dar sunt identice http://carphotos.cardomain.com/ride_...0002_large.jpg

Ali_ump 08-10-09 21:16

Este si de asta unu :) Rosu ,,,

adi01 09-10-09 08:51

B16SIX.. m-ar interesa niste piese! In primul rand m-ar interesa niste sticle pt semnalizarile fatza ( ale mele fiind galbene ) m-ar interesa albe/clare , 2 rulmenti fata cu tot cu butuc ( doar asa vin ) . Si niste roti pe 16 m-ar interesa cei drept :) .. cu tot cu cauciuc sa fara ? ce dimensiuni au sau ce model sunt pt ca si ale mele sunt in 3 spite. PM cu niste preturi ? si ce piese ai disponibile te rog ! Ms

marian_sro 09-10-09 10:13

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2702888)
deci...daca va referiti la 200sx`ul ala rosu cu DYA la numar masina este a sefului meu...masina nu este si nu va fi de vanzare (si eu am fost interesat de ea).
Masina va fi reconditionata si modificata total atat interior cat si exterior...

pe 200sx in anii aia numai 1,8t ca18det s-a pus.

buddy_lexx 09-10-09 11:27

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 2705001)
B16SIX.. m-ar interesa niste piese! In primul rand m-ar interesa niste sticle pt semnalizarile fatza ( ale mele fiind galbene ) m-ar interesa albe/clare , 2 rulmenti fata cu tot cu butuc ( doar asa vin ) . Si niste roti pe 16 m-ar interesa cei drept :) .. cu tot cu cauciuc sa fara ? ce dimensiuni au sau ce model sunt pt ca si ale mele sunt in 3 spite. PM cu niste preturi ? si ce piese ai disponibile te rog ! Ms

intreaba-l de piese pt alfa ma!

Jok3r K10 10-10-09 07:22

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2702888)

Mosu ....masina e hidramata.....iar asta e principala cauza ca masina sta acolo, cutie e stricata si aste hidramate is foarte rare...;)

All times are GMT +2. The time now is 01:41.

- Copyright 2026 4Tuning