![]() |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
Quote:
|
4 Attachment(s)
Inca cateva masinutze . Personal Bora neagra imi place foarte mult ,se vede ca e foarte ingrijita masina ,felicitari proprietarului!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cea mai cunoscuta masina din neamtAttachment 1098199
|
Bine zis Filip:lol:
|
Quote:
|
Stai linistit sunt altele si mai si....nu mi se pare char asa kitsch in afara de coada aia de rechin si stiker`ul de pe prag...
|
Si M-ul de la spate ...
Intr-adevar ... sunt altele si mai si ... dar mai bine nu posta BMW-ul ... ascundeati si voi masinile "problema" din Piatra :D P.S: foarte frumoasa Bora, imi place, lasata mai pe burta nu i-ar sta rau :D |
|
1 Attachment(s)
Nissan 300zx
|
Hello .. am citit si eu aceasta sectiune cu masini din piatra neamt si am decis sa imi fac si eu un cont si sa scriu primul post aici. :P
O masina frumusica am vazut si eu in oras un SAAB de culoare gri cu nr rosii .Nush ce motor are dar de fiecare data cand il vad trece ca un glontz pe langa mine! Oricum se aude destul de frumos masinuta ! cand am sa o mai vad am sa o trag in poza sa o postez aici :) ! are cineva detalii tehnice despre aceasta masina ? |
Quote:
|
200 ? uhu ce motor are pe ea? ai vreo poza ceva cu ea ? alearga destul de bine masina :-)
|
Quote:
am uitat sa mentionez ca modelul este SAAB 9000 turbo :twisted: |
Cool .. poate pune si proprietarul ei o poza ceva cu ea :) ... zboara zboara.. da si consuma vreo 2 galeti acolo .. :))
Ceva interesant prin interior ? ca stiu ca marca saab e destul de faimoasa pentru dotari .. si etc Da cumde te-a lasat sa o conduci :) are toti cei 200 de cp ?:D |
Quote:
|
Quote:
nu consuma chiar asa de mult sa stii...cam 10l/100km prin oras... oricum masina e shmechera... poi m`a lasat sa o conduc (ba chiar mai mult ,intr`o seara a vrut sa mi-o lase mie) pt ca suntem f buni prieteni... |
S'ar putea sa inceapa un nou scandal pe aici, in tema unei masini k SAAB 9000....de 200 hp :))
|
sau poate nu :???: si poate terminam si cu offtopic'u sau alte comentarii:D
|
Mai avem si un 200 sx 1,8 turbo,,,cine il prinde in poze sa il puna aici!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu e vb de ala rosu ...altu ,...
|
Quote:
ce S13 mai avem in oras? undei? al cui? |
Quote:
|
ala rosu merge cumparat de un pasionat de drift.nu cred ca se da scump masina.din ce stiu are putini km facuti in ro, a fost masina de femeie, rar condusa de sotul ei.
|
Quote:
|
Da .. intradevar SAAB`ul este al meu shark_bite...
Specificatii in mare Model: SAAB 9000 CSE Carlsson ( Mai nou am aflat ca e carlsson ) - Carlsson = Editie limitata produsa de catre SAAB ( Bordul imbracat in "lemn" , Spoileru fatza spate culoarea masinii , etc ) Motor: 1985 Cmc Full pressure turbo 204 CP COD MOTOR B202R In acte si pe motor LINK Catre site`u cu specificatiile motorului http://web.me.com/hahnenuk/Glossary/..._of_Terms.html Quote - B202R – 2.0 FPT, 204bhp (9000 Carlsson) Daca mai ai alte intrebari sunt dispus sa raspund la ele ! |
Quote:
Quote:
Masina va fi reconditionata si modificata total atat interior cat si exterior... Ah..si nu a fost masina de femeie neaparat. Are motor de 1.8 t si nu este hidramata!:D |
Quote:
|
Quote:
stai sa vezi cum ma benoclam eu cu prietenii mei cand vedeam masina asta:lol: proprietarul ei era vecin parca,deci o vedeam aproape in fiecare zi:D |
=)) veneam cu prietena mea de la scoala, o conduceam pana la metalo, si o luam pe la carpati, juma de ora pe zi eram langa masina
Cand era sus pe calea romanului in fiecare sambata seara si duminica seara treceam pe langa el parcam sa ii fac o poza :D On-topic, mai avem un nissan 300zx z31 in oras ::D |
Quote:
|
Quote:
|
Este si de asta unu :) Rosu ,,,
|
B16SIX.. m-ar interesa niste piese! In primul rand m-ar interesa niste sticle pt semnalizarile fatza ( ale mele fiind galbene ) m-ar interesa albe/clare , 2 rulmenti fata cu tot cu butuc ( doar asa vin ) . Si niste roti pe 16 m-ar interesa cei drept :) .. cu tot cu cauciuc sa fara ? ce dimensiuni au sau ce model sunt pt ca si ale mele sunt in 3 spite. PM cu niste preturi ? si ce piese ai disponibile te rog ! Ms
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning