Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

grc 27-03-12 21:47

Re: Masina Mea Virtuala V2

2 Attachment(s)
Revin cu noutati:Jenti noi 150E bucata si am lasato mai jos:D
razvan17r parca era mai bn ceva cu spite mai groase... dar cred ca dupa ce o sa il lasi jos o sa dea bine... parea mea;))

quick_silver2 27-03-12 21:47

3 Attachment(s)
Tocmai am dat dimineata peste un anunt,ce initial imi sarise in ochi pentru modelul care era.

Mitsubishi Eclipse 2000 GS-16V 4G63

An fabricatie: 05/1995
Kilometri: 190.000 (mai mult,sau mai putin reali).
Carburant: Benzina.
Motor: 1997 cm³ / 150 cp / 110 kW - 4 cilindrii in linie.
Transmisie: 6 viteze manuala.
Tractiune: AWD (integrala).
Numar de locuri: 4.
Numar de usi: 2.
Greutate: 1320 kg.
Culoare: Rosie.
Pret: 4500 euro

Aparent,mai mult sau mai putin masina parea intro stare relativ buna,pretul fiind putin cam mare,initial masina fiind un GSX din cate am inteles,avand un 2.0Turbo de 211 cp.

Am stat putin,am verificato,dupa un verdict final masina am constatat ca era o masina buna,fara hibe ascunse.

Pana la urma,masina a ajuns la mine la 4150 euro.

Asta este 'domnisoara':

Planuri de viitor mai aproape sau mai indepartat ar fi sa o fac facelift:
(faruri,bari,eleron,jante)

razvan17r 27-03-12 21:55

Quote:

Originally Posted by grc (Post 4953293)
Revin cu noutati:Jenti noi 150E bucata si am lasato mai jos:D
razvan17r parca era mai bn ceva cu spite mai groase... dar cred ca dupa ce o sa il lasi jos o sa dea bine... parea mea;))

Acum ma ocup de suspensii , am luat o pauza de o tigare cu laptopul in brate , stau in "Golanul" meu si postez aici . Cred ca in 30 de minute termin cu ele , mai am pe spate .

Vis-a-vis de spoilere fata/spate , ai cumva ? Mersi

grc 28-03-12 10:38

Quote:

Originally Posted by razvan17r (Post 4953310)
Acum ma ocup de suspensii , am luat o pauza de o tigare cu laptopul in brate , stau in "Golanul" meu si postez aici . Cred ca in 30 de minute termin cu ele , mai am pe spate .

Vis-a-vis de spoilere fata/spate , ai cumva ? Mersi

Nu,nu am. De la Dacia nu am avut decat un Duster... intreaba baietii care au mai facut loganuri

Care va pricepeti la reglat turbo am nevoie urgent de ajutor si as vrea sa cumpar o masina are vineva oferte?:)

razvan17r 28-03-12 15:10

4 Attachment(s)
Ei si in sfarsit am terminat si cu suspensiile , am taiat cate putin din fiecare arc . Am fost ajutat de un vecin aseara .
Tot aseara am primit si barile fata/spate , a venit curierul in jurul orei 01:30 AM , am stat sa le montez singurel pana la aproximativ 03:45 AM .
Am demontat si sigla cu "Dacia" de pe spatele masinii ca dadea foarte urat + bandoul acela cromat . Acum ma duc sa mai caut discuri de frana + etriere .

Nu mi se pare mult 5.200RON pe bari fata/spate pt. ca sunt culoarea masinii , deci au fost direct pe noanta mea comandate .

Sper sa va placa "Golanul" :D

radu_cainamisir 28-03-12 20:45

3 Attachment(s)
imi plac masinile!

hai sa ne face un club cu logan aici:))

am mai facut si eu modificari:

-am vopsit capacele in negru 0€:D
-au venit arcurile 300€
-un mic eleron pe portbagaz 80€

va place?

P.S- nu am mai postat pt ca masina este in service pt ca vreau si eu un logan foarte foarte low. V-a primi o suspesie airbag

TsO 28-03-12 20:52

Mie, sincer va zic, nu stiu de ce, jocul nu imi merge! Ce sa fac?

Plesa 28-03-12 21:08

3 Attachment(s)
Ideea cu clubul Logan mi se pare interesanta
La Loganul meu s-a lucrat de martea trecuta incontinu, masina a fost la un atelier care se ocupa cu de toate, baieti au facut bara fata, praguri si inca lucreaza la bara spate.
Tot ei au schimbat si amortizoarele, arcurile, franele cu totul, jantele erau cumparate de mult dar pentru alta masina asa ca am profitat de ocazie si le-am montat si pe ele.
Alti baieti au umblat pe la motor, au pus o turbina, au lucrat cu ceva metale foarte maleabile, si nu m-au lasat sa conduc masina cu tubina montata, avm si un intelcooler pus de o parte, dar si un filtru de aer pregatit sa fie montat. Speram ca puterea motorului sa ajunga undeva pe la 210-220Cp (speram)
Per total ma costat in jur de 8000euro.
Vineri ma duc sa iau masina cu toate cele montate..

radu_cainamisir 28-03-12 22:47

Quote:

Originally Posted by Plesa (Post 4954767)
Ideea cu clubul Logan mi se pare interesanta
La Loganul meu s-a lucrat de martea trecuta incontinu, masina a fost la un atelier care se ocupa cu de toate, baieti au facut bara fata, praguri si inca lucreaza la bara spate.
Tot ei au schimbat si amortizoarele, arcurile, franele cu totul, jantele erau cumparate de mult dar pentru alta masina asa ca am profitat de ocazie si le-am montat si pe ele.
Alti baieti au umblat pe la motor, au pus o turbina, au lucrat cu ceva metale foarte maleabile, si nu m-au lasat sa conduc masina cu tubina montata, avm si un intelcooler pus de o parte, dar si un filtru de aer pregatit sa fie montat. Speram ca puterea motorului sa ajunga undeva pe la 210-220Cp (speram)
Per total ma costat in jur de 8000euro.
Vineri ma duc sa iau masina cu toate cele montate..

du-te, schimba numarul in WRC si deschidem Logan Club

toti posesorii de logan sa intre, vom face si un stiker al clubui si ne ajutam intre noi cu tot ce trb!

razvan17r 28-03-12 23:51

4 Attachment(s)
Ei bine , am terminat si de schimbat discurile de frana + etriere pe spate .

Tot astazi mi-au venit si numerele de inmatriculare . Le-am montat si am iesit la o plimbarica , pt prima oara :X:X:X .

"Golanul" merge super . Am sa ii fac niste modificari la computer , poate maresc numarul de caluti , sa facem o herghelie , nu ? :)))

Cam atat pe ziua de azi , va salut si aveti grija :peace:

@radu - asteptam clubul :twisted:

quick_silver2 29-03-12 00:07

Quote:

Originally Posted by razvan17r (Post 4955031)
Ei bine , am terminat si de schimbat discurile de frana + etriere pe spate .

Tot astazi mi-au venit si numerele de inmatriculare . Le-am montat si am iesit la o plimbarica , pt prima oara :X:X:X .

"Golanul" merge super . Am sa ii fac niste modificari la computer , poate maresc numarul de caluti , sa facem o herghelie , nu ? :)))

Cam atat pe ziua de azi , va salut si aveti grija :peace:

@radu - asteptam clubul :twisted:

WTF? Ieri l-ai luat azi e deja gata:?:
Laso-n plm treaba:!:

Plesa 29-03-12 07:46

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4954960)
du-te, schimba numarul in WRC si deschidem Logan Club

Gata acu ma duc la inmatriculari :twisted::wink:

Plesa 29-03-12 10:16

1 Attachment(s)
Scuze de dublu post:oops:A fugit editu!
@radu_cainamisir:e bine??

razvan17r 29-03-12 12:06

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 4955047)
WTF? Ieri l-ai luat azi e deja gata:?:
Laso-n plm treaba:!:

In primul rand e luat de 3 zile .

Si nu mi se pare ceva greu sa schimbi 2 bari , discuri si jantele in 1-2 zile .

quick_silver2 29-03-12 14:01

Quote:

Originally Posted by razvan17r (Post 4955575)
In primul rand e luat de 3 zile .

Si nu mi se pare ceva greu sa schimbi 2 bari , discuri si jantele in 1-2 zile .

1. In primul rand loganu are 4 prezoane la roata nu 5!
2. in al doilea rand incearca sa fii foarte realist cu preturi,dimensiuni,marci de piese care chiar daca nu fac acele piese pentru logan,dar in teorie exista.
Nu mai vorbesc de N si N chestii ce le-ai mai zis.
N-am nimic cu tine, da tu in astea ' 3 ' zile de cand ai masina teoretic ai facut praf 1400 euro numai pe bodykit .
Hai sa fim seriosi si realisti si sa nu exageram ;)

Rid3r*RaCe 29-03-12 16:31

4 Attachment(s)
Salut baieti din cate stiati voi eu aveam un AUDI Q7 din cauza ca nu am mai avut bani sa intretin masina am vandut`o cu 30.000 E . 20.000 E am platit rata la apartamentu`l care l`am cumparat in Bucuresti si cu 10.000 E m`am dus frumos cu prietenii la bulgari sa luam si noi bautura,mancare,dulciuri pentru o chindie si am dat si`o fuga in targu de masini si acolo ce sa vezi :> era un BMW 320I intr`un colt ....Propietarul masinii find o gagica vinde`a masina la 5000 E si eu i`am zis iti dau 4000 E fara jante !
Detalii:
Cai-Putere:
Aprox 730
Speed Max:
321 Km/h
Kilometrii Parcursi:
90 Km
Cutie de viteze:
Manuala
Pe viitor as vrea:
-Schimbarea tobe`i de esapament
-Faruri Fata/Spate
-Jante Noi
-Motor mai puternic
-Culoare
-Bara Fata/spate,Parguri
-Interior:Scaune Fata,Bancheta
-Instalatie Nitro
-Instalatie Turbo

dary762 29-03-12 16:41

Quote:

Originally Posted by Rid3r*RaCe (Post 4955835)
Salut baieti din cate stiati voi eu aveam un AUDI Q7 din cauza ca nu am mai avut bani sa intretin masina am vandut`o cu 30.000 E . 20.000 E am platit rata la apartamentu`l care l`am cumparat in Bucuresti si cu 10.000 E m`am dus frumos cu prietenii la bulgari sa luam si noi bautura,mancare,dulciuri pentru o chindie si am dat si`o fuga in targu de masini si acolo ce sa vezi :> era un BMW 320I intr`un colt ....Propietarul masinii find o gagica vinde`a masina la 5000 E si eu i`am zis iti dau 4000 E fara jante !
Detalii:
Cai-Putere:
Aprox 730
Speed Max:
321 Km/h
Kilometrii Parcursi:
90 Km
Cutie de viteze:
Manuala
Pe viitor as vrea:
-Schimbarea tobe`i de esapament
-Faruri Fata/Spate
-Jante Noi
-Motor mai puternic
-Culoare
-Bara Fata/spate,Parguri
-Interior:Scaune Fata,Bancheta
-Instalatie Nitro
-Instalatie Turbo

Tu te auzi ce zici?
Fi macar realist..:| 730cp la un motor de 2.0i?
Ce motor mai mare vrei?dala de avion?

NICI ACUM , NICI ALTA DATA , NICIODATA NU O SA SE VANDA O MASINA CU 730CP CU 4000 EURO!

Tomas_SlrR 29-03-12 17:23

Totusi sa fim realisti ce drq 730 hp la 4000e si motor 2.0 ? nu am mai pomenit asa ceva
frate eu zic sa refaci datele despre masina
nu vrei sa pui motor de 1022 hp ? dk tot vrei motor mai puternic?

ionut.alex63 29-03-12 17:33

1 Attachment(s)
Ieri am fost cu masina pe la munte , si am vrut sa vad ce poate si am bagt putin picioru in ea si intro curba am pierdut controlul volanului si am intrat intrun parapet. Acum masina arata cam asa.

R.Equinox 29-03-12 19:11

5 Attachment(s)
Ce fabulatii pe aici :lol::lol:

Nouati!

Am montat Piesa lipsa de la Porsche si am vopsit capacul de la culbutori in negru..

Si sa va prezint noua achizitie!!...Am luat-o cu 2500E

Vw Passat b4

Motor 1.9 TDI 90CP

Masina e din 95...A fost unui Baiat de 28 de ani...care a avut grija de ea foarte bine....Are jante de aliaj de Mercedes...(arata binisor)....motoru nu bate..nu nimic....Planuri de viitor-Sa trec motoru pe carburatie
-Shave dorss la toate usile
-Grila clean
-Porbagaj Clean
-Suspensie air ride
-Jante pe 15 dublate 4x10
Si cam atat deocamdata..mai vedem pe viitor...si acum poze;)

jurec10 29-03-12 19:35

1 Attachment(s)
Frumos Pasatu'

Nu prea am avut timp sa fac mai nimik la masinutele mele ca am avut multi clienti la garaj da azi am reusit sa iau porbagajul de pe GOLF si l-am pregatit pt vopsit.Am luat si o bara de la dezmembrari pt PiSi....

spiritualDARY2 29-03-12 19:58

Asa asa baieti ,
In scurt timp ajung si eu acasa , din Germania . ( insfarsit :) )
Am sa bag ceva bani in golf , dupa am sa savurez fiecare clipa cu el :oops::lol:
Bafta !

grc 29-03-12 21:03

CUMPAR URGENT MOTOR HONDA CIVIC!!! NU CONTEAZA PRETUL DOAR STARE BUNA SAU MAI BUNA URGENT!!!!!PLZ

R.Equinox 29-03-12 21:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by spiritualDARY2 (Post 4956140)
Asa asa baieti ,
In scurt timp ajung si eu acasa , din Germania . ( insfarsit :) )
Am sa bag ceva bani in golf , dupa am sa savurez fiecare clipa cu el :oops::lol:
Bafta !

Vino mai repede..si sa iti iei golfu...nu ma mai pot imparti la 3 masini:))....a da..oricum ramane la mine sa il vopsim:))...Mersi pentru cadoul oferit :X:.

:arrow:..In sfarsit am facut rost de jante originale.!!...Urmeaza sa caut niste faruri calumea..am vazut azi un porsche la remat cu niste faruri bune..poate le iau de acolo..:arrow:..App..Am de gand sa o mai las putin..mai ales de fata:))

quick_silver2 29-03-12 21:56

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4956324)
Vino mai repede..si sa iti iei golfu...nu ma mai pot imparti la 3 masini:))....a da..oricum ramane la mine sa il vopsim:))...Mersi pentru cadoul oferit :X:.

:arrow:..In sfarsit am facut rost de jante originale.!!...Urmeaza sa caut niste faruri calumea..am vazut azi un porsche la remat cu niste faruri bune..poate le iau de acolo..:arrow:..App..Am de gand sa o mai las putin..mai ales de fata:))

Ba,incepe sa arate bine!
Eclipse-ul meu a fost desfacut complet,motorul a fost dat jos in vederea supra alimentarii
Caroseria sta pe un banc mobil,jantele sunt date jos,suspensiile,franele de asemenea
Barile+Pragurile+Farurile+Capota la fel.

KidForDrift 30-03-12 07:22

4 Attachment(s)
R.Equinox-Faci o treaba foarte buna!!!...arata super!
grc-Cred ca stiu eu pe cineva care are un motor de civic8)

Vesti proaste...am cam ramas fara masina.....
Cum mergeam pe drumurile noastre...am zis sa o calc putin...si am luat una din celebrele noastre hartoape....FIX in parapet m-a izbit....nu mai am bara spate/fata,capota,far dreapta, transmisia e zob....portiera dreapta e si ea praf...:pissed::anger::cry2:.
Deocamdata..care o vrea...o dau pe un bax de bere...:evil: inca mai are piese bune...

grc 30-03-12 13:01

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 4956772)
R.Equinox-Faci o treaba foarte buna!!!...arata super!
grc-Cred ca stiu eu pe cineva care are un motor de civic8)

Vesti proaste...am cam ramas fara masina.....
Cum mergeam pe drumurile noastre...am zis sa o calc putin...si am luat una din celebrele noastre hartoape....FIX in parapet m-a izbit....nu mai am bara spate/fata,capota,far dreapta, transmisia e zob....portiera dreapta e si ea praf...:pissed::anger::cry2:.
Deocamdata..care o vrea...o dau pe un bax de bere...:evil: inca mai are piese bune...

Cat cere si in ce stare e +detalii urgent ca pe seara imi ajunge masina de la bulgari pe platforma

Rid3r*RaCe 30-03-12 13:46

2 Attachment(s)
Salut!
Ce sa vedeti oameni buni m`am trezit si eu si am vrut sa ies cu bmw la o plimbare si in orash ma oprit politia si mi`a fost confiscata masina ,deoarece din spusele politistilor masina aceea era furata....Akm am ramas fara nici`o masina ....cand sa ma duc spre casa mi`am adus aminte ca mai aveam vre`o 6800 E pusi undeva bne ...asa ca m`am dus aks si i`am luat si m`am dus la o reprezentanta Dacia Si mi`am luat un Logan care am dat pe el 5500 E !
In cateva zile ma duc sa o inscriu ...akm sta in garaj !
Dacia Logan Stock Detalii:
Speed Max:
185 Km/h
Greutate:
1300 Kg
Motor:
Dacia Logan Engine Stock ,CP 90
Kilometrii Parcursi:
0.000
Interior:
Scaune Fata/Spate Stock ,Bancheta Stock
Jante:
Jante Dacia Logan Stock
Schimbariile din viitor:
-Sa o las mai joasa
-Schimbare Jante
-Schimbare Body-Kit
Si de ce nu umblat putin la motor !
Momentan.
Restu vom vedea pe parcurs.

ionut.alex63 30-03-12 14:45

1 Attachment(s)
Azi am dat jos capota si unele piese de la motor.Mam gandit ca daca tot e masina in reparati ar fi bine sai schimb si motoru.

KidForDrift 30-03-12 15:19

2 Attachment(s)
grc-uite am facut niste poze....ca sa vezi si tu cam cu arata:D
Detalii:
Tractiune:Fata
341 HP
180.000 KM
Tip: Honda TYPE R DOHC VTEC
Turbina noua: Apexi
Weber Dual AIRFILTER
Intercooler HKS

Omu il vinde fiindca vrea sa isi puna un alt motor...cica un RB26...ma rog:rolleyes2.
Cat despre pret...te intelegi cu omu..daca il vrei...vii pe la mine si facem legatura..:rolleyes2

grc 30-03-12 16:08

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 4957351)
grc-uite am facut niste poze....ca sa vezi si tu cam cu arata:D
Detalii:
Tractiune:Fata
341 HP
180.000 KM
Tip: Honda TYPE R DOHC VTEC
Turbina noua: Apexi
Weber Dual AIRFILTER
Intercooler HKS

Omu il vinde fiindca vrea sa isi puna un alt motor...cica un RB26...ma rog:rolleyes2.
Cat despre pret...te intelegi cu omu..daca il vrei...vii pe la mine si facem legatura..:rolleyes2

Ceas omu! ma asteptam la ceva stck sau ceva de genu dar se pare ca nu trebuie sa mai investesc in motor cam de loc. Acum si niste poze cu noua achizitie detalii prea multe nu sunt.... doar jentile schimbate si arcurile... cu motoru ala trb sa imi pun o piatra sub acceleratie pana schimb suspensia:)))
Acum o sa vin la tn sper ca nu te deranjeaza daca ajung mai tarziu?:)

Rid3r*RaCe 30-03-12 16:17

1 Attachment(s)
Vand JANTE ALIAJ Dacia Logan Stock !
Pret:1800 Ron [cele 4 jante]
Preview:

KidForDrift 30-03-12 16:51

Quote:

Originally Posted by grc (Post 4957422)
Ceas omu! ma asteptam la ceva stck sau ceva de genu dar se pare ca nu trebuie sa mai investesc in motor cam de loc. Acum si niste poze cu noua achizitie detalii prea multe nu sunt.... doar jentile schimbate si arcurile... cu motoru ala trb sa imi pun o piatra sub acceleratie pana schimb suspensia:)))
Acum o sa vin la tn sper ca nu te deranjeaza daca ajung mai tarziu?:)

Frumos Frumos....hai ca te astept :D

R.Equinox 30-03-12 18:27

1 Attachment(s)
Frumoase masini baieti!!...

Am restaurat farurile...erau putin cam "imbatranite"....saptamana viitoare am de gand sa fac multe lucuri la Porsche....Sa schimb toata articulatia/consumabile etc....discuri/etrieri/conducte/pompa frana...si mai vedem la timpul oportun...am de gand sa schimb motoru....e dat pe ulei....+ ca a inceput sa imi bata!

jurec10 30-03-12 18:30

3 Attachment(s)
Am terminat si eu cu bara
Poze de pe tot parcursil lucrari:!:

Vopsir,uscat,montat

s0r1n 30-03-12 18:39

3 Attachment(s)
O batranica ,care nu prezinta rugina ...
200E ...
An : 1972
Motor : 1.3l
Interior in perfecta stare

:arrow:

Tomas_SlrR 30-03-12 19:28

3 Attachment(s)
Un Steaker " No Fear " pe capota + vospit jante total 2500 lei
totusi e vorba de un Subaru

Rid3r*RaCe 30-03-12 19:57

6 Attachment(s)
Deci astazi am scos tot de pe Logan si am vopsit Caroseria !
Dupa aceea m`am uitat prin magazie si am gasit de la fostele masini niste
Suspensii + Amortizoare + Arcuri + Discuri de frana SPORT si niste Jante + Cauciucuri pe 18' si le`am montat pe Logan
Si in seara asta dupa 2 ore de chin am terminat de vopsit si capota!!
Preview:

ionut.alex63 30-03-12 20:24

1 Attachment(s)
Am reusit sa dau jos tot motoru.Maine voi incerca sai indrept caroseria.

R.Equinox 30-03-12 20:54

Quote:

Originally Posted by ionut.alex63 (Post 4957817)
Am reusit sa dau jos tot motoru.Maine voi incerca sai indrept caroseria.

Hai la domnul inginer R.equinox:lol::lol:..(am nevoie de bani)...:)))....ieeftin!!!

All times are GMT +2. The time now is 05:58.

- Copyright 2026 4Tuning