![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
cum asa mah?
|
1 Attachment(s)
in alta ordine de idei... ma mai plimbam si eu prin calculator si am mai gasit ceva ;)
|
Re:
Quote:
|
eh... acum e deja istorie... de povestit la nepoti :twisted:
|
Re:
Quote:
voi cand inselati ?! cum e ?! nu neaaparat tu ... dar .. asa .. in general .... bmw-be my wife .. si gata ... ntz ntz ntz ... |
ce-ai mai santos...ntz ntz ntz
u nu stiai ca la ele inselatul nu se numeste inselat? atat timp cat ele fac ce vor.... :lol: |
Re:
Quote:
cine pe cine a inselat aici? nu vad legatura dintre \"remarca\" mea si ce a facut aleks? (care oricum a falsificat data aia de pe poza, se vede de la o posta,asa numa de paranteza zic.....) |
am avut senzatia ca i-ai zis \"............frumos.............\" ceva de genu
\"bine ma marlanule te credeam om la casa ta , umblii cu o singura femeie ... nu cu ... 214214235234 ..... \" :) daca nu asta a fost intentia .. my bad ... sry :P |
Np EvL , cunoscatorii stiu mai bine................. \"prietenii stiu de ce\"
just cheeking :P |
1 Attachment(s)
mey da' voi aveti boala p mine ( mai ales o anumita fata :lol: )
cum sa falsific data? am cu totul alte preocupari in viata de zi cu zi, decat sa-mi petrec orele pe phtoshop :wink: uite, in sustinerea afirmatiilor mele de mai sus :lol: |
Re:
Quote:
@aleks: singer, nu blage la mine bretenele tale :P |
eu vrut tavalit una dintre ele ....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
eu inca tot vrea :lol:
|
una din ele blegat la fagultate, la breten, da mancat tare basarig la ea, una e cu breten blegat din tara, si una e cu breten, da nu iubeste ea la breten, deci o loc si la ea mey, fratele meu negru :lol:
|
nota 10 pt. amicele lu` aleks ! ... mai ales blonda :oops:
|
2 Attachment(s)
inca 2 poze tot de atunci... in prima inca eram treaz, ca dovada, eu faceam poza :lol: :lol:
|
tot nu blage la mine :lol:
|
din cta
1 Attachment(s)
....de ziua marinei
|
sunt membre midnight racers ct?k dk nu ne suparam :P
|
:roll: :roll:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
lol ... :lol: :lol: dci inteleg k sunt sau nu? k smileyurile alea imi dau dubii in privinta raspunsului :D |
cre' ca e secret de stat :D
|
4 Attachment(s)
Mitza,my GIRLFRIEND !
|
hmm.. poate si a mea curand :twisted:
|
Re:
Quote:
fain asa.... |
:shock: :shock: :shock: ce mijto e :oops: :oops: :oops: man si ce .... si ce... micjto GIRLFRIEND ai .. :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
2. Vad ca nu ai preocupari in Phototshop dar in Paint, DA...... (vezi mazgalirea etichetei sticlei de vin de pe afis din spatelele fetelor) |
moaa.. ce spirit de oberavie :lol:
|
pai mey flaviutza,nu oferi si u mai multe detalii despre prietena ta?
ca arata :shock: ......... hai ca stii ca-s baiat bun :wink: |
Re:
Quote:
|
aaa da,de flaviutza... :cry:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no man :P (adick in fine ... :twisted: :twisted: ) dar din cate jtiu io ... e luata :roll: :roll: a licitat altu mai mult :mrgreen:
|
moa' u esti de la stirile de la ora 5???????
mai bine imi ziceai ca vine iarasi valu si le ia tarnilor vacile din curte |
cama jea ceva... io sunt observator weeee :D vezic a jtiu ce ai facut vara trecuta!! drac impielitat :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
gata shefu' :lol: |
pai vezi ca ne intelgem.. ce dreaq :twisted: :twisted:
|
need, Edd stie ce zice ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning