Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

bodyspeed 22-04-09 16:40

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Geană ne-geană ,eu unul sunt cu ochiul pe secţiune (dar mai ales pe acest topic) decāt a īnceput să scrie acel prin post , urmānd celelalte.
Am urmărit pe Domnul Messerschmitt care a făcut o greşeală tipică atunci cānd ai 2 maşini şi te crezi mai tare intr-una decāt īn cealalta , prin comportamentul individului īn conjuctura produsă cu aceea fată s-a īntāmplat acel lucru ., repet dacă ai fi făcut şi te-ai fi comportat la fel īn ambele cazuri se īntāmpla fix la fel pentru că şi prima oară cu dacia tot la tine s-a uitat că e mai mult decāt normal pentru job-ul ei să fie atentă cum se comportă. să zāmbească dacă i se zāmbeşte şi tot aşa că doar nu puta zāmbi de nebună :lol: de una singură.

indianu 22-04-09 17:02

Stiati ca masina mea agata singura de capul ei? :)
Pacat ca nu face si altceva ca altfel nici nu mai trebuia sa ies eu din casa. :D

Mustang 23-04-09 10:07

Eu cred ca ar trebui sa va reveniti. :)

Am spus-o de multe ori. Si masina conteaza pentru o femeie - chiar de la prima vedere.
Daca e mai materialista, pune pret si pe "marca" masinii si pe pret. Daca este o prima intalnire, iar tipa nu este materialista, isi va face o parere dupa cum e intretinuta masina.

Garantat nu-si face nicio gagica o parere de bine cand masina e plina de rugina, jegoasa in ultimul hal, cu pete in interior, cu un miros dubios si cu o manea rasunatoare din boxele care paraie in ultimul hal pe policioara din spate. ;)

Bytzu 27-04-09 09:57

abia astept sa se reglementeze trafiul in buc, sa pot sa merg si eu decent cu autobuzul, si sa ma duc la donsoare in statie sa le invit la o prajitura, asa..ca "e draguta"...unde sunt vremurile alea? inainte vreme eram in cofetarie grupa mare, acum...prajitura cica se mananca in masina...pacat...

Sasha 27-04-09 10:20

Quote:

Originally Posted by Bytzu (Post 2269707)
abia astept sa se reglementeze trafiul in buc, sa pot sa merg si eu decent cu autobuzul, si sa ma duc la donsoare in statie sa le invit la o prajitura, asa..ca "e draguta"...unde sunt vremurile alea? inainte vreme eram in cofetarie grupa mare, acum...prajitura cica se mananca in masina...pacat...

:lol:tare asta... dar vezi ai grija sa nu te apuce durerile de burta :D :lol:

Mustang 27-04-09 10:28

Quote:

Originally Posted by Bytzu (Post 2269707)

Mai exista cofetarii? :lol::lol::lol::lol:
Mai sta lumea sa pape ce este in cofetarie? :lol::lol::lol::lol:

Trixi 27-04-09 12:44

well...la ora 13.45 in data de 26 aprilie ,duminica,o pereche s-a asezat la masa unei cofetarii.fata era in blugi,nefardata,baiatul si el in blugi si o bluza simpla,neagra.au mancat profiterol dintr-o singura farfurie...si s-au simtit tare bine.unii chiar au zambit vazindu-i.(si s-au deplasat pana la parcarea apropiata de zona pietonala cu o duba,deci chiar au facut mai mult decit 3 pasi si pe jos pana ce au ajuns la cofetarie)

acesta NU este un pamflet.credeti-ma,ca la oradea asa ceva chiar nu este ceva iesit din comun.;)

aleks 27-04-09 14:39

Zici tu că nu e un pamflet? :) Atunci să te credem, că ştii tu ce spui :)
Şi chiar n-a contat maşina... :)

Bytzu 28-04-09 12:57

ma, voi n-aveti voie sa pomeniti aici de prajituri...mie imi plac, si mananc cat sa-mi fie bine...savarina ramane la urma...

la vara o sa fie bine, vineri seara, cand pleaca toti si ramane bucurestiul liber, sa savurezi un cico si un profiterol la o terasa...

edit: si ca sa fiu ontopic, sper ca masina sa se schimbe in "ce inghetata conteaza?"...sau ma rog, ce are fiecare de oferit in vederea stabilirii unei intalniri..

DiavoLLo 21-09-09 01:55

depinde de caracter....parerea mea daca baiatului ii sta capul la f***t deja nu mai vad rostul plimbarilor etc...sa treaca direct la treaba.....daca fata se lasa agatata doar pt simplul fapt ca baiatul are noul seria XXX atunci....baiatul deja o asteapta sa se apuce de treaba.

Champion 21-09-09 18:51

Quote:

Originally Posted by DiavoLLo (Post 2655880)
depinde de caracter....parerea mea daca baiatului ii sta capul la f***t deja nu mai vad rostul plimbarilor etc...sa treaca direct la treaba.....daca fata se lasa agatata doar pt simplul fapt ca baiatul are noul seria XXX atunci....baiatul deja o asteapta sa se apuce de treaba.

Ai dreptate.Eu consider ca daca te iubeste cu adevarat poti sa nu ai masina..daca pt ea conteaza doar lucrurile materiale pe care le ai poti sa ii zici next.

"Eu nu pot sa`ti ofer aur
Si excursii`n strainatate
Dar pot sa`ti fiu iubit,prieten,tata si frate
Pot fi orice`ti doresti
Atata timp cat ma iubesti"

polon3zZo 22-09-09 17:36

daca ma iubeste ma iubeste pentru ceea ce sunt nu pentru ce am in garaj .....
nu suport persoanele pe interes asa ca daca ii convine bine daca nu , mai sunt destule care pot aprecia altfel situatia ......zic la modul in care as fii avut o iubita in sensul asta :))))))

johnyvip79 23-09-09 21:02

Parerea mea e ca in peste 90% din cazuri conteaza pt. femeie masina pe care o conduci.
Stim ca in unele cazuri masina nu e proprietatea personala , dar imaginea de moment conteaza .
Daca intram la capitolul pustioaice , conteaza sa nu fie Dacie.

DTH 23-09-09 21:05

Quote:

Originally Posted by johnyvip79 (Post 2664128)
Parerea mea e ca in peste 90% din cazuri conteaza pt. femeie masina pe care o conduci.
Stim ca in unele cazuri masina nu e proprietatea personala , dar imaginea de moment conteaza .
Daca intram la capitolul pustioaice , conteaza sa nu fie Dacie.

Pei da , nu le convine in Dacie ...de parca in bemve are alt gust :blowme: , subscriu statusu meu , fara suparare pentru nimeni :lol: 8) :rolleyes:

johnyvip79 23-09-09 21:40

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2664136)
Pei da , nu le convine in Dacie ...de parca in bemve are alt gust :blowme: , subscriu statusu meu , fara suparare pentru nimeni :lol: 8) :rolleyes:

bine zis :-)

Mustang 24-09-09 06:55

Pustoaicele nu au nevoie de Dacie, Matiz, Tico, C1, 107...
Deci... lasati-le pe pustoaice ca astea incep cu pretentii mai mari decat una de 25 de ani cand vine vorba de autoturismul "partenerului".

Sasha 25-09-09 14:06

Quote:

Originally Posted by polon3zZo (Post 2660462)
daca ma iubeste ma iubeste pentru ceea ce sunt nu pentru ce am in garaj .....
nu suport persoanele pe interes asa ca daca ii convine bine daca nu , mai sunt destule care pot aprecia altfel situatia ......zic la modul in care as fii avut o iubita in sensul asta :))))))

si in cazul in care inca nu a ajuns la stadiul "de a te iubi" ?! gen... prima sau primele aparente..crezi ca nu-i pasa?:lol:

polon3zZo 26-09-09 12:43

in mom de fata eu zic ca ma iubeste .....si primele aparente nu ma intereseaza .....pe parcurs , da...

Sasha 26-09-09 14:13

Quote:

Originally Posted by polon3zZo (Post 2670328)
in mom de fata eu zic ca ma iubeste .....si primele aparente nu ma intereseaza .....pe parcurs , da...

nu ai inteles... nu vorbesc de actuala ta prietena, no way... vorbeam in general. Fa-ti un film in cap...ca si cum ai agata o gagica..crezi ca ar fi interesata de ce masina conduci?:)

DTH 26-09-09 14:20

urat :D , scuze de offtopic , eu daca as fii baiat chiar nu m-as gandi cum ar iesi situatia sa aflu ca ar sta cu mine pe interes :lol:

polon3zZo 26-09-09 14:25

as sta cu ea o perioada de proba .......daca as afla ca sta cu mine pe interes .....ar fii rau pentru ea .....si nu dau in fete , sa nu te gandesti la prostii

johnyvip79 28-09-09 13:11

Quote:

Originally Posted by polon3zZo (Post 2670492)
as sta cu ea o perioada de proba .......daca as afla ca sta cu mine pe interes .....ar fii rau pentru ea .....si nu dau in fete , sa nu te gandesti la prostii

Scuze de offtopic!!
De regula perioada de proba e asa de lunga cateodata ,de ai sa o confunzi cu .... altceva.Parerea mea sa ii faci un profil din ce spun cei care o cunosc ca sa iti faci o idee cam cine e si tot veni vorba de proba , probeaza ce se poate sau cat se poate ca sa completezi profilul facut initial :D

Un mic test ar fi , spunei ca vinzi masina si iti iei Dacie sau ceva mai ieftin , intalneste-te cu ea dupa ce ai "vandut-o" , si spune-ne cam cum decurg lucrurile dupa :D
Ne facem si noi o idee daca conteaza pt. ea masina care o conduci :-)

polon3zZo 28-09-09 13:47

am prietena.....si nu o intereseaza marca unei masini ....mai mult pentru ea ca e pasionata dar daca ar fii sa am eu dacie trabant sau olTcit ...chiar nu i ar pasa
ma refeream daca as avea una cu fite ce i as face.....

SASU5 18-10-09 20:01

majoritate se uita intai la masina si pe urma la tine. am incercat si eu: aveam un mert si m.am dus cu el intr.un complex studentesc cu un prieten sa bem o cafea la un chiosc vreu sa va zic ca din 10 domnisoare 9 intorceau capul, ei cand m.am dus cu solenza nu mai intorcea nimeni capu,parca eram invizibili. bine nu trebuie sa le catalogam pe toate la fel cum nici noi nu suntem la fel;)

Renault RS 19-10-09 14:22

Conteaza panarama de masina pe care o conduci 100% chiar daca ele nu recunosc. Vrea vreuna sa imi spuna ca ea se uita numai la suflet ( unde naiba il vede? )

DTH 19-10-09 16:21

Quote:

Originally Posted by Renault RS (Post 2732180)
Conteaza panarama de masina pe care o conduci 100% chiar daca ele nu recunosc. Vrea vreuna sa imi spuna ca ea se uita numai la suflet ( unde naiba il vede? )

Prietenul meu nu are masina personalizata sau de fitzze sau chiar personala , nu este pasionat atat de tare de masini incat sa zic ca vai domne e in limba si sincera sa fiu poate sa aibe si trabant , eu sunt aia pasionata deci la mine am pretentia sa am un bolid cu multi cai realizat de mine personal si la design si la tot . Eu nu ma uit la suflet 100% , ma uit la cum gandeste si cum apreciaza relatia noastra . Deci ...inca o persoana pe care o pot cataloga ca judeca gresit ( uneori aparentele insala ) numai baga in aceeasi oala tot sacul de legume ..."gusta / apreciaza" ( metaforic vorbind ) si sorteazale dupa cum isi au meritele ! ;)

Si in caz ca imi vei tranti faza " da ce draga , esti si tu cu el de cateva luni si iti dai cu parerea " iti spun de pe acum , am o relatie de doi ani de zile si nu am avut pretentia de cadouri scumpe , haine , si plimbat cu masina pe magheru ...deci no offence ...daca tu esti stresat de faptul ca ai avut parte ( probabil ) de niste mancatoare de bani , nu este problema noastra ( pe astea care le judeci ) ...

Ms !

CED 26-10-09 13:19

e greu de catalogat asa - sasu5 are dreptate - nu sintem toate la fel
eu nu pot sa nu intorc capul dupa o masina frumoasa - dar precizez "dupa masina"
mai departe ca sa raspund la topic - pt mine conteaza ce masina coduce un barbat dar nu cit e de scumpa sau ce marca e - conteaza cit e de ingrijita - adica cit tine la ea - poate sa fie si trabant

Mustang 26-10-09 14:04

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2751938)
mai departe ca sa raspund la topic - pt mine conteaza ce masina coduce un barbat dar nu cit e de scumpa sau ce marca e - conteaza cit e de ingrijita - adica cit tine la ea - poate sa fie si trabant

Ceea ce am insistat si eu intr-o perioada sa spun.
De altfel, un lucru nou: chestia asta se aplica foarte mult in orasele care nu au nicio tangenta cu Bucuresti. La Bucuresti se mai pune cate ceva in plus, ceea ce e cam dezamagitor.

22VIN 01-11-09 00:14

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2752072)
De altfel, un lucru nou: chestia asta se aplica foarte mult in orasele care nu au nicio tangenta cu Bucuresti. La Bucuresti se mai pune cate ceva in plus, ceea ce e cam dezamagitor.

Nu stiu ce sa zic, eu chiar as sustine opusul. In Pitesti se cam pune mare accent cu ce masina apari, toti se inghesuie sa le parcheze cat mai aproape de usa barului/discotecii, daca ar putea si le-ar lua cu ei. Eu am destui prieteni care la 18 ani au primit X5, A6, Seria 5, ML si tot asa. Masini total nepotrivite pentru ei, dar e fita. Multe dintre ele au ajuns prin capuri de pod, alte masini nevinovate si tot asa. Dar s-au reinnoit imediat...
O masina "decenta" de pusti de 18 ani in conceptia lor e E90. Ce e mai jos deja e neglijabil. Mie putin imi pasa, le-am dovedit multora ca nu se pot tine de biata mea Astra la cat de incapabili sunt sa conduca.

Renault RS 03-11-09 13:16

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2732614)
Prietenul meu nu are masina personalizata sau de fitzze sau chiar personala , nu este pasionat atat de tare de masini incat sa zic ca vai domne e in limba si sincera sa fiu poate sa aibe si trabant , eu sunt aia pasionata deci la mine am pretentia sa am un bolid cu multi cai realizat de mine personal si la design si la tot . Eu nu ma uit la suflet 100% , ma uit la cum gandeste si cum apreciaza relatia noastra . Deci ...inca o persoana pe care o pot cataloga ca judeca gresit ( uneori aparentele insala ) numai baga in aceeasi oala tot sacul de legume ..."gusta / apreciaza" ( metaforic vorbind ) si sorteazale dupa cum isi au meritele ! ;)

Si in caz ca imi vei tranti faza " da ce draga , esti si tu cu el de cateva luni si iti dai cu parerea " iti spun de pe acum , am o relatie de doi ani de zile si nu am avut pretentia de cadouri scumpe , haine , si plimbat cu masina pe magheru ...deci no offence ...daca tu esti stresat de faptul ca ai avut parte ( probabil ) de niste mancatoare de bani , nu este problema noastra ( pe astea care le judeci ) ...

Ms !

Ai perfecta dreptate , dar eu nu am spus ca masina trebuie sa fie nu stiu ce marca , model etc. Am spus ca masina este un criteriu de apreciere pentru ca este unul dintre primele lucruri pe care le vezi. ( asta inainte sa se dea jos din ea ) .
Personalitatea unui baiat se vede prin lucruruile pe care le poseda si le ingrijeste , indiferent care sunt ele , masini , motociclete , biciclete, etc. Din cauza asta spun ca mijlocul de transport conteaza ( atat timp cat este vazut )
Acum sa fim sinceri.....toate femeile pe care le vedem langa cate un barbat cu putere financiara ( putere pe care si-a castigat-o , nu data de mami si tati ) prima data s-au uitat la caracterul lui .........

mae 03-11-09 15:53

o replica veche dintr-un film de demult care sigur l-ati apreciat cu totii si lacare eu inca ma mai uit din cand in cand cu placere si fara sa adorm niciodata

si suna cam asa nu conteaza cum stai langa o masina ci conteaza cum o conduci

prietena mea mi-a zis la un moment dat ca : "ma simt in siguranta cand conduci tu chiar si cand te apuca nebuniile".

trebuie sa recunoastem sunt multe persoane care se uita la o masina dupa care si te catalogheaza imediat. se comporta intr-un anume fel cu tine, au o naumita atitudine- mergi cu un logan sau cu o dacie la benzinarie- vine cineva sa iti curete parbrizul?sau sa te ajute sa bagi benzina??? raspunsul este DA doar in cazul in care esti o tipa buna, sau ii faci un semn sa te ajute cu parbrizul ca ii dai 1 leu, si chestii dastea. dar daca intri cu o masina mai straineza nici nu cobori din masina si cineva va fi langa busonul de bezina si cu furtunul de la pompa in mana.

pentru unii conteaza foarte mult sa coboare dintr-o masina scumpa daor asa au falsa impresie ca sunt CINEVA . am un exemplu la munca omul si-a luat un bmw din 95 316 dar dar il tine in parcarea la munca si il foloseste doar cand iese in oras la o bere la o terasa - oare de ce.. cand am mers cu el am ramas socat. scunul dat in spate si lasat mult doar cat sa ajunga cu varfurile degetelor pe volan. dar ochiul mei de neavizat a observat ca nu ii merge un far si el era mirat ca nu observase asta, ca ii huruia un rulmet su paote diferentialul, si ma intreba daca stiu de ce ii se incinge motorul cand e in aglomeratie -evident intrebarea mea a fost : ai verificat nivelul de lichid de racire? iar el a raspuns cu o alta intrebare unde se vede asta? nu mai zici nimic.. apreciati si voi.pana sa apara bmw-ul era un om normal, era ca si coleg o persoana ok ne ajutam acum la 2 propozitii aduce vorba de bmw, totul compara cu bmw-ul lui, omul s-a schimbat total ,si din punctul meu de vedere, in rau

nu vreau sa imi pun pe cineva pe cap dar in general am o parere proast despre poseserii de bmw-uri. ce rost are sa iei o caruta din germania cu bani putini si sa stragi de ea sa te chinui mai ales daca nu esti o persoana cu adevarat pasionata de acea masina.

aprecie o persoana care cumpara o masina veche si o reface sau are grija de ea, o persoana ca iubeste acea masina dar nu imi palc oamenii care iau o masina pt ca sa .. nu stiu ... sa faca impresie.

sunt sigur ca voi de aici care aveti un bmw sunteti niste oameni minunati dar daca facem un raport cu cati sunt cu bmw in bucuresti, sau in tara voi sunteti foarte putini. si le aveti pt ca va caracterizeaza.

dar in real world sunt foarte multi cu bmw care nu le merita, care au impresia ca ei sunt regii soselelor, ca ei faca leagea , ca pt ei nu se aplica semnul parcara interzisa, sau culoarea rosie la stop, sau trecerea de pietoni, si multe altele.

au imprumutat de la prieteni 2500 euro si au luat din germania un bmw cand se intorc sunt total schimbati cu atitudinea de fasta and furios cand coboara cu incetinitorul din masina.

poate am generalizat dar asta e o regul pt foarte multi care isi cumpara bmw. -masina nu te imbogateste, nu iti face prieteni adevarati, cel mult poate iti aduce un succes care este daor o iluzie de fapt fetele vin si pleaca, daca vrei o relatie serioasa cu o persoana nu cred ca te uiti la masina ci te uit la acea persoana.

pt unii masina este ca o haina unii isi iau tricorui din bazardar le accesorizeaza, si si le aranzeaza singuri - toata aprecierea iar altii intra la gucci si isi cumpara o porcaria ca sa ii dea punga cu care se vor plimba prin oras si prin grupurile de prieteni pana se rupe - sa vada lumea de unde face el/ea cumparaturile.

aleks 03-11-09 18:40

Treaba cu BMW-ul e doar o īntāmplare, īn anii 90 era Mercedes, nu contează practic ce e cu maşina, ci doar imaginea pe care a creat-o. Eşti un om realizat => ai o maşină pe măsură. Maşina oamenilor realizaţi, din punct de vedere al vulgului, este BMW-ul.
Eu unul am tot spus şi o repet. Am să renunţ la marcă din cauza imaginii care i s-a asociat.

KAY_ 04-11-09 06:53

Suna aiurea sa renunti la masina, dar iti dau dreptate ,asta e lumea in care traim .

Ontop: Conteaza masina pt ele daca ti ai luat o pt a cunoaste cat mai multe fete .Daca ai luat o pt tine slabe sanse sa dai de astfel de fete .

mae 04-11-09 08:39

ca si masina apreciez foarte mult un bmw trebuie sa recunoastem face parte din categoria masinilor foarte bune- ii satisfac si pe cei mai pretentiosi soferi, confort, performante, fiabilitate. asta zice totul. sunt cam cele mai fiabile masini europene( sper sa nu ma insel) performante - pentru asta au fsot gandite si proiectate, confort- daca intra in clasa lux asta clar inseaman ca sunt confortabile

pacat

nu vreau sa derive discutia doar pt bmw-uri. aceasta marca e doar un exemplu si paote cel mai elocvent in romania.

deci trebuie sa recunoastem ca exista oameni ( nu zic femei sau barbati) care se uita la masina in primul rand. pe mine nu m-a interesat nici-o data ce masina are omul decat doar atunci cand e la stop seara pe la 11 si bagam o "liniuta"

mese_adi 06-11-09 23:03

pentru unele conteaza , pentru altele nu . eu cat am avut dacie o stat fata langa mine , fara nici o problema , dar la o saptamana dupa ce am lasat dacia pt un golf , m-a lasat si fata:ballbounc

D_M_X 08-11-09 17:13

Sunt multe care clar se uita numai dupa masina ....mai ales daca e ceva nou si tunat.Si vara daca mai ai si decapotabila gen tt,e46 etc deja esti zeu :) .Dar nu toate sunt asa. Am cunoscut o gramada de fete care nu au treaba ce volan ai in mana... printre ele fosta si actuala , dar majoritatea o reprezinta cele care se uita dupa masina mai intai si daca soferu mai arata mai de Doamne` ajuta asteapta cu nerabdare sa fie bagate in seama.
Pe scurt cam asta e concluzia la care am ajuns eu dupa intamplarile si fazele traite si vazute de mine

FeS 19-12-09 16:37

Pt o pitipoanca conteaza masina, dar pt o fata calumea nu conteaza.

b89kml 19-12-09 21:35

:D:D:D la ce vreme e afara...masina sa fie :)) =))

marquiz 03-01-10 11:33

Quote:

Originally Posted by mese_adi (Post 2786356)
pentru unele conteaza , pentru altele nu . eu cat am avut dacie o stat fata langa mine , fara nici o problema , dar la o saptamana dupa ce am lasat dacia pt un golf , m-a lasat si fata:ballbounc

asta e prea tare faza , am ras cu lacrimi , oricum ...se intampla... mi s-a intamplat si mie .... oricum va spun eu , toate se uita de la prima la ultima , nu exista ...cum de altfel ne uitam si noi .... ca pot sta si cu unul care are o rapciuga..asta da...poate..unele... dar asta nu inseamna ca nu ar prefera ca in loc de rapciuga aia sa aiba o masina smekera (poate si roz ) =))

Claudia 03-01-10 15:14

Quote:

Originally Posted by marquiz (Post 2941713)
asta e prea tare faza , am ras cu lacrimi , oricum ...se intampla... mi s-a intamplat si mie .... oricum va spun eu , toate se uita de la prima la ultima , nu exista ...cum de altfel ne uitam si noi .... ca pot sta si cu unul care are o rapciuga..asta da...poate..unele... dar asta nu inseamna ca nu ar prefera ca in loc de rapciuga aia sa aiba o masina smekera (poate si roz ) =))

Nu esti sanatos! :lol: E la fel de normal ca fata sa prefere o masina mai buna, la fel cum tu preferi sa schimbi "rapciuga" cu una mai buna, dar nu sa faca din asta un criteriu de alegere.
Daca mai e si roz... nu cred ca s`ar combina niciuna cu un gay :lol:
Dupa ce ca rozul e o culoare scarboasa, un tip intr-o masina roz e si mai scarbos! :evil:

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning