Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

bunilla 05-11-07 18:06

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

oricum la cat de tare te ataci BAD GUY sigur e o farama de adevar undeva...

BAD-GUY 05-11-07 18:16

Quote:

Originally Posted by bunilla (Post 1185121)

Snap nu te baga si nu fa aluzii pe seama altora,ai impresia ca glumesc?

Categoric,dar nu aberatile lor...am dat detalii mai sus.

Eh,tu nu te-ai ataca?,daca s-ar apuca unu si altu sa "mance cacat"(suna urat dar e cel mai bine zis) de masina ta? si asta fara macar sa vada ei cu ochii lor daca e asa?

Si dupa cum ziceam degeaba le explici dar inca o data :

nu ai airbag=lonjeron indoit(acolo e senzorul) cazul vostru
eu le am deci=nu e lonjeron indoit simplu nu? clasa a 2-a ;).

Si de schimbat airbag'urile nu le schimba nimeni,nici macar fullcasco,pentru ca sunt prea scumpe,deci ori le ai ori nu le ai caz in care a fost botita rau.

CBY 05-11-07 18:35

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 1185079)
Si noi ne mai si plimbam cu masina, nu o tinem doar pt poze.
Tzaca bac poc ! :))

cum bah !!!? .. ca in fiecare Duminica ma intalnesc cu el in targ
apropo gras .. mi-am spalat masina :)))))))))

GYM 05-11-07 21:07

..."cazu vostru" :))) Care ma ? eu am airbag-uri si am si lonjeroane intacte :)))
Apropo..de ce nu muti masina ? Uzeaza rau cauciucu' ?

mutzu 05-11-07 21:58

Quote:

Originally Posted by CBY (Post 1185183)
cum bah !!!? .. ca in fiecare Duminica ma intalnesc cu el in targ
apropo gras .. mi-am spalat masina :)))))))))

Vine cu papucu :)))

mutzu 05-11-07 21:58

Quote:

Originally Posted by bunilla (Post 1185121)

Un post inteligent :)

BAD-GUY 06-11-07 22:11

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 1185724)
Vine cu papucu :)))

E moca ! logic ca merg cu el ,si de curiozitate chiar la targ nu merg cu el.

Sa aveti parte de rablele voastre,pentru ca unele chiar sunt,altele n-au airbag'uri,altii n-au bani de benzina,pe langa toti eu stau bine chiar foarte bine...

A mea o problema are,una pentru care la cat merg eu cu ea,sincer nu ma deranjeaza foarte tare,alta fuzeta,daca chiar vreti mergem la oricare mecanic vreti voi si va demonstrez ca am dreptate,binenteles pe banii vostri plus deranjul meu,si eventual la orice test vreti voi,inclusiv pentru airbag'uri,acuma sunt curios daca voi,stiti voi care,aveti acelasi curaj ;) !.

Quote:

Originally Posted by GYM (Post 1185583)
..."cazu vostru" :))) Care ma ? eu am airbag-uri si am si lonjeroane intacte :)))
Apropo..de ce nu muti masina ? Uzeaza rau cauciucu' ?

Le avea odata,cand o fost noua,acuma ca m-am atacat eu sau nu,da din cate vad eu,voi va cam simtiti.

danyutz 07-11-07 08:40

hai sa vedem, ceva nou? unde se face reprezentanta VW, aici la noi, site careva?

F.R.Sonic 07-11-07 11:42

Din am auzit eu acolo la Santuhalm langa reprezentanta opel ce e in constructie...chiar inainte de semafoare cum vi de pe drumu de Hunedoara

-dRx- 07-11-07 11:58

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1185147)

Si de schimbat airbag'urile nu le schimba nimeni,nici macar fullcasco,pentru ca sunt prea scumpe,deci ori le ai ori nu le ai caz in care a fost botita rau.

cum sa nu iti schimbe nimeni airbagurile tata ? :)) ma scuzati ca ma bag din partea cealalta a tarii , da crede-ma ca le schimba :dd

sNap7 07-11-07 12:08

Quote:

Originally Posted by -dRx- (Post 1187610)
ma scuzati ca ma bag din partea cealalta a tarii

No problem ;)
E forum deschis pentru toata lumea.

BAD-GUY 07-11-07 16:29

Quote:

Originally Posted by -dRx- (Post 1187610)
cum sa nu iti schimbe nimeni airbagurile tata ? :)) ma scuzati ca ma bag din partea cealalta a tarii , da crede-ma ca le schimba :dd

Nu am zis ca nu le schimba nimeni ar fi chiar culmea,dar tinand cont ca unul e 1500 E + senzori etc + manopera e mult prea scump,daca mai ai de schimbat si doua...

La noi in tara nici macar fullcasco nu acopera costurile schimbarii airbag'urilor...sai eu stiu,te rog daca vrei explica-ne tu.

-dRx- 07-11-07 17:23

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1187862)
Nu am zis ca nu le schimba nimeni ar fi chiar culmea,dar tinand cont ca unul e 1500 E + senzori etc + manopera e mult prea scump,daca mai ai de schimbat si doua...

La noi in tara nici macar fullcasco nu acopera costurile schimbarii airbag'urilor...sai eu stiu,te rog daca vrei explica-ne tu.

pai hai sa iti explic eu
detin 2 autoturisme . un golf 5 si un vectra C , ambele din 2005 , golfu are 52000 km si vectra 87000

acum 2 saptamani in constanta a intrat un baiat cu o skoda octavia 2 in mine , el trecand pe rosu eu pe verde , si a intrat in roata stanga fata .
tin sa precizez ca eram cu golfu pe care il aveam de doar 1 sapt , doar ce il cumparasem din germania si e FULL numai piele nu am pe el , trapa , scaune incalzite etc . unde vreau sa ajung . in tot timpu asta eu nu am apucat sa ii fac CASCO la masina , ci doar asigurare obligatorie . Deci eram cu golfu pe care nu am casco
el a fost de vina , masina lui in leasing el are full casco , mi-a dat asigurarea lui si am fost la service unde 100 de mil au fost doar airbagurile , planseta de bord etc . tin sa precizez ca toata reparatia costa in jur de 250 de mil .. deci peste 7000 de euro , iar cei de la GENERALI GROUP unde are el asigurarea mi-au pus la dispozitie 7000 de euro pt reparatii , restu o sa mii dea el
nu conteaza CE avarie ai , ci CAT COSTA toata reparatia , totu se ia dupa VECHIME , KM , DOTARILE MASINII ( adica pretu ei de noua ) .

ai inteles ce vreau sa zic sau ma fac MAI explicit ?

danyutz 07-11-07 17:37

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 1187580)
Din am auzit eu acolo la Santuhalm langa reprezentanta opel ce e in constructie...chiar inainte de semafoare cum vi de pe drumu de Hunedoara

u sure mate? vb de nemti aici, nu sunt ei asa incuiati sa faca acolo reprezentanta, sigur o sa fie mai la drum ... am impresia ca dupa DHS, inainte de constructia aia cu "antreprenori" and stuff.

BAD-GUY 07-11-07 19:16

Quote:

Originally Posted by -dRx- (Post 1187973)
pai hai sa iti explic eu
detin 2 autoturisme . un golf 5 si un vectra C , ambele din 2005 , golfu are 52000 km si vectra 87000

acum 2 saptamani in constanta a intrat un baiat cu o skoda octavia 2 in mine , el trecand pe rosu eu pe verde , si a intrat in roata stanga fata .
tin sa precizez ca eram cu golfu pe care il aveam de doar 1 sapt , doar ce il cumparasem din germania si e FULL numai piele nu am pe el , trapa , scaune incalzite etc . unde vreau sa ajung . in tot timpu asta eu nu am apucat sa ii fac CASCO la masina , ci doar asigurare obligatorie . Deci eram cu golfu pe care nu am casco
el a fost de vina , masina lui in leasing el are full casco , mi-a dat asigurarea lui si am fost la service unde 100 de mil au fost doar airbagurile , planseta de bord etc . tin sa precizez ca toata reparatia costa in jur de 250 de mil .. deci peste 7000 de euro , iar cei de la GENERALI GROUP unde are el asigurarea mi-au pus la dispozitie 7000 de euro pt reparatii , restu o sa mii dea el
nu conteaza CE avarie ai , ci CAT COSTA toata reparatia , totu se ia dupa VECHIME , KM , DOTARILE MASINII ( adica pretu ei de noua ) .

ai inteles ce vreau sa zic sau ma fac MAI explicit ?

Poti sa te consideri un norocos atunci,mai ales ca aveai doar asigurarea obligatorie,eu cunosc cazuri in care firma asiguratoare chiar la fullcasco nu a vrut sa plateasca si airbag'urile...

-dRx- 07-11-07 19:23

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1188153)
Poti sa te consideri un norocos atunci,mai ales ca aveai doar asigurarea obligatorie,eu cunosc cazuri in care firma asiguratoare chiar la fullcasco nu a vrut sa plateasca si airbag'urile...

pai pt ca aia de la asigurari sunt niste nesimtiti , ia sa ii fi dat in judecata sa vezi dupa
mie mi-au facut calculu pe un golf care face 13 mii cu tot cu taxe pe cand masina mea face 21 ( DE NOUA ) .. da m-am luat de ei i-am amenintat ca ii dau in judecata si s-au schimbat la fata . vroiau sa`mi dea doar 4.500 ceva pe acolo prima oara da dupa au sarit la 7000
problema e ca nu trebuie sa fie deloc respectuos cu ei ci sa te duci cu nesimtire ca altfel nu rezolvi nimic .. daca ai full casco tre sa iti dea si ultimu banut ... da daca o lasi asa ...

BAD-GUY 07-11-07 20:13

Quote:

Originally Posted by -dRx- (Post 1188165)
pai pt ca aia de la asigurari sunt niste nesimtiti , ia sa ii fi dat in judecata sa vezi dupa
mie mi-au facut calculu pe un golf care face 13 mii cu tot cu taxe pe cand masina mea face 21 ( DE NOUA ) .. da m-am luat de ei i-am amenintat ca ii dau in judecata si s-au schimbat la fata . vroiau sa`mi dea doar 4.500 ceva pe acolo prima oara da dupa au sarit la 7000
problema e ca nu trebuie sa fie deloc respectuos cu ei ci sa te duci cu nesimtire ca altfel nu rezolvi nimic .. daca ai full casco tre sa iti dea si ultimu banut ... da daca o lasi asa ...

Dap asta cam asa e,astazi vorbeam cu cineva care e in business'u cu masini si daca esti "tata" lor cand mergi la ei rezolvi tot,daca esti moale ramai cu ochii in soare si cu bani de dat.

-dRx- 07-11-07 21:43

aiurea si cu tara asta

ce sa zic

Peace si la cat mai putine evenimente neplacute :D

RealPower 11-11-07 22:27

Vezi ca daca ai facuto la Suzuky in deva e clara problema...sunt niste escroci....sfatul meu e sa o faceti intotdeauna intr-o reprezentanta...si o sa vedeti diferenta... Si btw sunt obligati sa va despagubeasca....pt full casco iti dau si cauziucurile daca le spargi inntr-o groapa...sau iei un cui....decum altceva(is disperati aia de la asirom....m-or rugat sa schimb asigurarea de la ei...in fiecare luna imi dau cate 4 cauciucuri la bmw... :P)

danyutz 12-11-07 08:35

ce rezonanta are service-ul de la Suzuki .. nu-i de mirare ca cei buni pleaca, au venit aici la Citroen :D

x_wORm 12-11-07 09:04

Re: Provocari

Provocare: care are sange in **** sa faca cinste cu o rola intinzatoare + manopera pt Mondeo '97 (fosta masina a lui Big-G)
Mersu sportiv si inconstienta costa baieti (vorbesc din experienta) :!:

P.S.: salutare forumistilor 4tuning

BAD-GUY 12-11-07 09:09

Quote:

Originally Posted by x_wORm (Post 1195535)
Provocare: care are sange in **** sa faca cinste cu o rola intinzatoare + manopera pt Mondeo '97 (fosta masina a lui Big-G)

Nu cred ca e cineva mecanic pe aici,te duci frumos la magazin le comanzi,recomand Rodostar sunt cei mai seriosi(parerea mea),dupa care cauti un mecanic bun,rola intinzatoare la ce ? la distributie ? daca e vorba de distributie si vrei sa mearga masina la fel ca inainte cauta un mecanic bun!,nu te lasa pe mana oricui!,nu te zgarci ca tragi dupa aia.

x_wORm 12-11-07 09:15

Nu, la transmisie. E destul de dificil ca nu are acces la rola si trebuie saltat putin motoru'.. dar asta e (doar cine-i dadea toata ziua in bot la Mondeo prin oras? :D). Am gasit si pe cineva care sa-mi schimbe rola intinzatoare + cureaua si sper sa rezolv curand. Oricum mersi pt asistenta si... FRUMOASA MASINA AI! Te-am remarcat prin oras... Cati cp are? 150-160?

BAD-GUY 12-11-07 09:27

Quote:

Originally Posted by x_wORm (Post 1195547)
Nu, la transmisie. E destul de dificil ca nu are acces la rola si trebuie saltat putin motoru'.. dar asta e (doar cine-i dadea toata ziua in bot la Mondeo prin oras? :D). Am gasit si pe cineva care sa-mi schimbe rola intinzatoare + cureaua si sper sa rezolv curand. Oricum mersi pt asistenta si... FRUMOASA MASINA AI! Te-am remarcat prin oras... Cati cp are? 150-160?

Nu mai sunt asa activ cum eram odata :),am alte preocupari momentan si oricum acuma nici vremea nu ne mai permite.

160

Kedy 12-11-07 09:48

SEMA este un fel de Mecca a pasionatilor de tuning din lumea intreaga.
http://www.sotto.ro/articol/Galerie%...de-tuning.html

xxdadixx 12-11-07 17:11

Quote:

Originally Posted by x_wORm (Post 1195547)

Cauta-l pe Rica de la ACR Deva, El mi-a schimbat cureaua si rola la Ford. Are tot un mondeo

mitza_27tyc 12-11-07 18:16

Quote:

Originally Posted by x_wORm (Post 1195535)

un mecanic foarte bun ar fi Mircea Sajin. Are atelierul undeva pe calugareni in deva..... daca vrei ne intalnim si te duc eu la el.

BAD-GUY 12-11-07 18:45

Astazi mi-am facut si eu verificarea tehinica ca sa-mi refac talonul,il pierdusem acum ceva vreme,noxele mi-au iesit asa cum trebuie cu toate ca zice lumea ca daca itzi schimbi toba nu mai iasa,si asta fara scmecherii.Pot sa merg linistit cu masina,au iesit toate in regula ;) si dupa cum spuneam fara smecherii.

mutzu 12-11-07 21:36

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1196315)
Astazi mi-am facut si eu verificarea tehinica ca sa-mi refac talonul,il pierdusem acum ceva vreme,noxele mi-au iesit asa cum trebuie cu toate ca zice lumea ca daca itzi schimbi toba nu mai iasa,si asta fara scmecherii.Pot sa merg linistit cu masina,au iesit toate in regula ;) si dupa cum spuneam fara smecherii.

Tu ai schimbat doar finala, normal ca iasa noxele.
Cand schimb tot, cum am schimbat eu la saxo, adica aveam teava din fata pana in spate, nu mai aveam sonde, nu mai aveam catalizator, atunci da ca dacia lu ala de pe forum de tot vrea provocari pe deva:)))))

BAD-GUY 13-11-07 06:44

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 1196642)
Tu ai schimbat doar finala, normal ca iasa noxele.
Cand schimb tot, cum am schimbat eu la saxo, adica aveam teava din fata pana in spate, nu mai aveam sonde, nu mai aveam catalizator, atunci da ca dacia lu ala de pe forum de tot vrea provocari pe deva:)))))

Eu stiam ca ies,nu avea cum sa nu iasa daca am schimbat numa finala,dar zicea cineva care era pe acolo :) ca nu mai iasa.

chillii 14-11-07 16:33

normal si logic nar fi trebuit sa iasa dar mashina nu prea ruleaza asa mult,iar fara smecherii ce sati mai zic,lasa ca e mai bine:) ps orice om trebe sa traiasca si orice mashina are nevoie de itp

BAD-GUY 14-11-07 17:39

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 1199082)
normal si logic nar fi trebuit sa iasa dar mashina nu prea ruleaza asa mult,iar fara smecherii ce sati mai zic,lasa ca e mai bine:) ps orice om trebe sa traiasca si orice mashina are nevoie de itp

Eu pe bune vorbeam am stat acolo si am vrut eu sa vad cu ochii mei daca stau bine cu toate ,tot ce tine de verificare,si a fost totul ok,acuma daca nu ieseau itzi dai seama ca-i ajutam pe baietii de acolo sa traiasca mai bine ;),dar n-a fost cazul,oricum ciubuc le-am lasat :).

chillii 14-11-07 23:40

stiu si te cred:) si foarte bine,ma bucur dar singura chestie ii ca ai fost omu lu mate ar fi fost foarte culmea sa nuti iasa toate.gata nu mai zic nimic :)

F.R.Sonic 14-11-07 23:47

Zii tot!!!!! :) Toarna-l :lol:

F.R.Sonic 15-11-07 00:25

Ba sa nu va speriati!!!
Mi-am schimbat numele userului de pe forum da' tot eu is :) (era prea lung si de cand s-a schimbat formatu la forum adica de cand e ingramadit de reclame se vedea urat...ma rog...) :p

sNap7 15-11-07 09:40

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1199856)
Ba sa nu va speriati!!!
Mi-am schimbat numele userului de pe forum da' tot eu is :) (era prea lung si de cand s-a schimbat formatu la forum adica de cand e ingramadit de reclame se vedea urat...ma rog...) :p

Baaa .. era mai fain ala ... :(

Marius3k 15-11-07 09:59

F.R. Sonic?
Formula Racing de la Seat? :poke:

danyutz 15-11-07 10:25

Quote:

Originally Posted by ssergynio (Post 1196783)
eu candva luasem o curba in orastie u frana de mana (in drift)

drift? cu tractiune fata?

Kedy 15-11-07 10:33

Tare asta cu Formula Racing :) :p :)

Marius3k 15-11-07 10:36

Noul sport national :D

All times are GMT +2. The time now is 05:24.

- Copyright 2026 4Tuning