Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Cafeneaua oneştenilor (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/22686-cafeneaua-onestenilor.html)

Bmw_Rulllzzz 25-12-07 13:42

Re: Cafeneaua onestenilor

in traducere la ce a zis copacel......sa va calce un M5/RS6.....o masina cu multi multi cai condusa de MOS CRACIUN ;)

donys 25-12-07 14:04

sal baieti!!! va doresc CRACIUN FERICIT!!! tututor si numai bine!!

dexter_20 25-12-07 18:47

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1261488)
in traducere la ce a zis copacel......sa va calce un M5/RS6.....o masina cu multi multi cai condusa de MOS CRACIUN ;)

Eu sa fiu Mos Craciun si voi sa fiti stalpii

Andrey_FL 25-12-07 18:47

cam tarziu..Dar va urez tuturor un Craciun Fericit!! tuturor si Sarbatori Fericite!
in cazul asta nu mai cred in mos craciun

donys 25-12-07 22:44

unde gasesc niste becuri albastre pt numar???pls zice-timi si me daca stiti bafta si numai bine

Andrey_FL 25-12-07 22:46

se poate face din leduri de bricheta...la care pui rezistente de .....nu mai stiu cat......

TheFasterMan 26-12-07 08:17

Quote:

Originally Posted by donys (Post 1262011)
unde gasesc niste becuri albastre pt numar???pls zice-timi si me daca stiti bafta si numai bn

Donys las`o asa cum e ea....nu o mai incarca cu lumini si luminite:))

dexter_20 26-12-07 23:12

Daca mai avem Stefani sau Stefanii pe aici...eu la zic La Multi Ani!!! Daca nu avem....LA MULTI ANI! mie

Andrey_FL 27-12-07 07:13

Chiar mai Dex ca am si uitat.....La Multi Ani din partea noastra....

TheFasterMan 27-12-07 16:21

La Multi Ani Dexter!!!Tot ce iti doresti si ai grija cu stalpii:D

donys 28-12-07 09:20

salutare baieti, ce mai faceti???plictiseala, asa-i?????bfta

dexter_20 28-12-07 17:59

chiar nu a auzit nimeni pe cineva care nu are ce face cu un stop stg de logan?

Andrey_FL 28-12-07 18:02

ma interesez eu in seara asta dex si iti zic
Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 1265049)
..............cand ne mai vedem sau cine are in plus un stop stg de logan, ............

pai atunci pe cand?

TheFasterMan 28-12-07 18:09

incearca pe la bacau prin targ:D

TheFasterMan 29-12-07 17:51

se mai face vreo intalneala???

dexter_20 30-12-07 03:42

Ufff...abia aseara am vazut ceva interesant pe youtube si...am ramas dezamagit de atitudinea unora.Fratilor!!!! De cand exista Night Runners????????????? Noi abia suntem o comunitate de pasionati/simpatizanti ai tuning-ului si masinilor si deja vad comentarii pe care le aud numai in melodiile live a lu gutza si salam. Mai lipsea celebrul "fara numar fara numar fara numa fara numar..." si era tot tacamul. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang de faptul ca acest "club" are un singur membru. Oamenilor( si copiilor), s-a discutat despre club, baietii de la GTV au zis ca la iarna se ocupa ei si gata! De ce sa punem caruta inaintea cailor si sa ne dam mari ca facem parte din "Night Runners"? cand,de fapt si de drept, asa ceva exista doar in povesti cu Fat Frumos si Ileana Cosanzeana. Eu cred ca unii ar trebui sa viseze mai putin la cai verzi pe pereti, sa coboare cu picioarele pe pamant, sa fie capabili sa conduca LEGAL o masina, sa inceapa sa bage BANII LOR intr-o masina si apoi mai vedem. Ca asa pot si eu sa merg in Brasov si sa o ard in focuri k sunt mare racer doar k sa fiu pupat in "ass" de copilutii care nu ies afara pt k nu si-au terminat de tunat Supra din NFS.

Bmw_Rulllzzz 30-12-07 08:38

pai vezi si tu cine a postat treaba aia pe youtube. da si tu un link ceva

Sl1V3R 30-12-07 09:24

Mai sunt cateva in afara de asta.

AndreiC 30-12-07 12:16

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz
in traducere la ce a zis copacel......sa va calce un M5/RS6.....o masina cu multi multi cai condusa de MOS CRACIUN
da da...asa e marius...imi place ca esti darnic :D...M5/RS6...traim bine inseamna :)))

AndreiC 30-12-07 12:26

mda...profund impresionat de clipurile de pe youtube...pentru ca sunt mai multe>Am si eu o intrebare pentru cine le`a postat."te`ai gandit daca le vede cine nu trebuie??"
Ca bine ai zis Dexter in cuvantarea ta de mai sus!

dexter_20 30-12-07 12:57

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 1267643)
Mai sunt cateva in afara de asta.

Eu in special de asta zic.

TheFasterMan 30-12-07 17:45

filmuletul se pare ca a fost sters...iar persoana care l`a postat nu face parte de pe aici...

dexter_20 30-12-07 20:23

Avand in vedere ca eu maine plec si ma intorc la anul....va urez de pe-acum LA MULTI ANI! cat mai putine amenzi si portofele cat mai neincapatoare !!!

Andrey_FL 30-12-07 20:48

Multumim la fel DEX....La anul sa nu mai ai aceleasi ghinioane ca in 2007...
filmele care erau puse de mine pe utube le-am sters...sorry.....

Kinutza 30-12-07 20:49

deci..boys..am revenit de data asta in locul potrivit...;)promit sa nu mai postez aiurea..;)...si cum am vazut ca toata lumea are poze cu mashina personala am decis sa fiu si eu in rand cu lumea asa ca..mi-am pus si eu :D...inca nu e pe mana mea mashinuta, dar in curand va fi..;)

da..ms la fel Dex..si pt ceilalti de pe forum aceeasi urare de la mine: "La multi ani!"

Andrey_FL 30-12-07 20:52

corsa....din ce an????cand iei permisul???
incearca sa spui totul intr-un post...nu posta un post langa altul..asteapta sa raspunda cineva inainte...ca idee
Multumim de urare

Kinutza 30-12-07 21:02

ok scuze.. o sa postez asa..:D...tre' sa ma apuc de-acuma de scoala si chiar sper sa iau permisu`...:|...si cat despre an...mi-e rushine sa zic da nu stiu..:(..adica nu m-am interesat serios de ea...oare toate fetele sunt asa neinteresate ca mine?

tzestos 30-12-07 21:28

bine ai venit printre noi kinutza.e bine ca aveam si noi in sfarsit o fata in mica noastra familie

dexter_20 30-12-07 22:02

pai....daca mai aveti pasionate...sa dea si ele join pt ca noi nu muscam

tzestos 30-12-07 22:07

poi poate asa imi gasesc si eu vreo prietena careia sa nu ii fie frica sa mearga cu mine in masina:lol:

dexter_20 30-12-07 22:23

pai Kinutza e cam ocupata de...aproape un an asa ca...

tzestos 30-12-07 22:33

nu ma refer numai la ea.poate o sa mai vina sialte fete

dexter_20 30-12-07 23:45

deci....care aveti prietene pasionate....Vali e disponibil sa le invete practica

Kinutza 31-12-07 10:40

...poate o sa mai invat si eu ceva de la voi..:D...

Andrey_FL 01-01-08 18:26

La multi ani tuturor userilor si moderatorilor care urmaresc topicul!!!!!!
a dat iar zapada...mai facem ceva pana duminica, [atunci] cand cred ca mai pleaca lumea la facultate????

tzestos 02-01-08 13:05

facem si noi o intalneala joi,vineri?

dexter_20 02-01-08 22:50

ceva interesant ->http://www.autocrono.ro/modules.php?...i&op=show&id=4

Andrey_FL 02-01-08 23:37

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 1271943)

frumos..poate mai castiga si de-ai nostri ceva

Sl1V3R 03-01-08 12:53

Important e sa participam, premiile dupa. Un calendar foarte interesant, parerea mea ca nu ar trebui ratat nici un eveniment avand in vedere ca locatia nu este atat de departe de Onesti, doar Baraolt e ceva mai la Vest. Prima etapa este in ianuarie, amatori ?

Later edit: Rallycrossul nu ar trebui ratat de nici un pasionat Dacia si nu numai, masini foarte interesante participand !

Andrey_FL 03-01-08 13:43

cine vine mai incolo la "olimpiada jocurilor de iarna"?????suntem deja cativa....vreo 4 mashini...

All times are GMT +2. The time now is 05:42.

- Copyright 2026 4Tuning