![]() |
Re: CLUB Fiat PUNTO
si eu il dau 5000 e ;)
|
oare ar da bine bara de Punto mk2b pe mk2a? :) stiu ca prinderile difera, dar pot sa o adaptez :)
|
multe punto is de vanzare dintr-o data :D
|
cine stie,bara de punto in 2 usi merge pe punto in 5 usi? sau is alte prinderi? ca vreau sa imi schimb bara cu una de punto in 2 usi
|
bara din spate cu siguranta nu se potriveste... am analizat eu la spalatorie un punto in 2 usi si e foarte diferit... dar poti incerca!!! eu stiu poate se poate face vreo modificare!!! numai bine... astept sa`mi deschid si eu thread`u meu cu puntache ;)
|
am uitat sa specific,bara fata :D
|
aia merge sigur... dar mult mai bine vine aia de 5 usi cu bandourile acoperite... sau un kit marfa dar inca nu am gasit ;)
|
app vlad_VSV, cu cat ti`a crescut consumul cu jantele pe 16`???
|
pentru posesorii de punto din bucuresti .....cine ma ajuta si pe mine cu un bec de plafoniera pentru punto ...defapt cu tot cu suport...ca mie m-i se aprinde martoru ala de usa deschisa in bord..cand e inchisa...si cateodata daca dau sa aprind becul se stige..presupun ca de la ala e..da n-as vrea sa iau un suport dinala nou..poate nu o fi de la el..vreau dar sa vad daca de la ala e :D
|
vezi ca nu iti face contact o usa undeva,deaia nu se stinge martorul de usa deschisa din bord,incearca sa verifici poate ii dai de capat :)
inca nu am pus jantele,ca am nevoie de distantiere :( dar cu mult nu cred ca o sa creasca |
pai..daca ar fi de la usa...de ce cand incerc sa aprind becul....se stinge martorul...becul nu se aprinde....asta cateodata
|
Re: Club Fiat Punto Tuning
as avea exact ceti trebe.....planetara stanga de fiat punto la super pret 150 ron noua costa 492 ron, a mea e aproape noua....am cumparato da nu mia mai trebuit......dami un tel la 0754855352 sau mess cezar.sposu.bafta
|
intrebari
-vreau sa schimb uleiul...cine stie ce cheie/imbus imi trebuie? :D -vreau sa bag un aditiv sau nu stiu ce e in ulei , inainte de schimb...pentru curatarea motorului...recomandati? e posibil sa faca probleme? |
raspuns:
- uitate sub masina ca il vezi de la o Posta. Nu stiu masura dar e mare :D - ce anume vrei sa cureti la motor prin adugarea unui aditiv in ulei...tare sunt curios :P intrebare: - pot monta lanturi pe jantele originale de aliaj de pe Punto? Poze cu jantele de pe Emotion, in caz ca nu stiti cum arata, gasiti la profilul meu (la aceasta intrebare pot raspunde si cei cu Sporting) |
acum sa iti scriu un raspuns cum ai scris tu pt cel de sus........uita-te la poze lanturi se pot pune pe orice janta:D:D........iar dimensiunile is scrise pe cutia de lanturi
|
=))....foarte tare
eu am intrebat pentru ca masina e la 120 km distanta de mine....nu ca mi-ar fi lene sa ma uit sub ea...si vroiam sa si cumpar eventual o cheie/imbus , ca atunci cand ajung acasa sa ii fac schimbul de ulei ( nu am nici un fel de cheie la masina :D ) bine...nu e aditiv...e ceva , o substanta, ce se pune in ulei inainte sa faci schimbul pentru a curata motorul....stii...la un moment dat oricat de des ai schimba uleiul tot negru o sa iasa...din fericire nu e valabil in cazul meu dar vreau sa fiu sigur ca nu o sa vad vreodata ulei negru probabil poti sa pui lanturi pe orice tip de janta, dar sunt si niste huse din material textil ce inlocuiesc lanturile, in cazul in care ti-e frica sa nu afecteze cumva jantele...insa nu stiu daca sunt bune de ceva |
Nu stiam ca esti departe de masina...dar oricum a fost foarte tare.
Faza si mai tare e ca eu sunt si mai departe de masina acum...cu vreo 2000 km :D Pentru schimbarea uleiului nu pot spune decat ca e imbus. Despre uleiul negru nu stiu ce sa spun. Eu il schimb pana in 10.000 km (¬6000km in Bucuresti) si am pus doar Selenia iar cand il schimb nu e nergu deloc. E maroniu. Motorul e ca al tau 1.2, 16V 100.000km Despre lanturi: Am intrebat deoarece am vazut intr-un magazin niste lanturi care cel putin aratau super bine dar cand am intrebat vanzatorul si i-am spus modelul masinii s-a uitat in catalog si a spus ca nu se potrivesc pe jantele mele. |
am mutat aici discutia "Scurgeri ulei"
|
unde gasesc si eu ulei Selenia gold in iasi? si niste cauciucuri de iarna 165/70 R14 mai ieftine prin iasi?
|
vezi ca ai mesaj privat
|
Am vazut! mersi, o sa ma interesez!
|
sal am un punto si as vrea sa stiu si eu cum pot sa intru in club fan punto
astept rasp cu interes ms Intra pe acest topic si vei vedea !!! Succes ! |
Sarbatori fericite , tuturor pasionatilor de fiat punto si nu numai , la cati mai multi km si fara probleme majore , eu de azi nu mai fac parte din clubul fiat :), toate cele bune !!!
|
sa fie:D
|
cine stie? ... mi-am luat un kit xenon...trebuie ceva in plus? soclu adaptor sau ceva de genu?
|
nu... adica cel putin mie nu mi`a trebuit... atat ca tre`sa iti cauti tu un loc unde sa prinzi balasturile...
|
la mine am un far cu h1 si un far cu h7 ...sugerez sa va uitati inainte daca vreti sa va luati xenoane :D
|
pai pe scurta ai H7 si pe lunga H1 nu?
|
La mine e invers :D
|
nu...un far are h1 si scurta si lunga, iar un far are h7 si scurta si lunga ...foarte tare ( scurta e cu lupe) ...bine..pe un site am catat si scria ca ptr modelul asta trebuie h7 ptr scurta si lunga...cred ca a fost schimbat un far si e alt model
|
salutare,are cineva manualul pentru fiat punto '97?:) mersi
|
cauta programul autodata acolo ai tot
|
1 Attachment(s)
ce oglinzi sunt astea (marca si model :rolleyes2) ?
|
eu caut niste adaptoare pentru niste oglinzi dectane si nu gasesc nicaieri... vreau sa le schimb pe astea stock..
|
sal , sfatul meu e sa lasati oglinzile normale , cele din poza de mai sus nu sunt bune de nimik , am mers cu masina respectiva ....geamul de oglinda e normal si foarte mic , nu exista unghi de vizibilitate
|
Razvane asa reclama imi faci tu la masina :) ...oglinzile arata bine ca design dar ca functionalitate mai putin ,trebuie sa te obisnuiesti cu ele (eu am compensat cu o retrovizoare mai mare) poate daca aveau sticla la oglinda bombata ar fi cuprins un unghi mai mare de vizibilitate.
|
chybryt, nu stii ce marca is ? mattig cumva ? ca imi plac la nebunie,am gasit de la fk ceva asemanator da nu prea imi place :)
|
Quote:
masina e ok , si posesorul , :) , dar oglinzile nu sunt ok , dupa parerea mea , sunt prea inguste , daca masina ar fi avut 300 cp , as fi inteles ...aerodinamica :) , dar asa .... |
Quote:
|
e venita de pe o nava extraterestra :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning