![]() |
Ma din cate stiu eu la revendicat cineva si a castigat iar acu vor sa faca ceva market din cate stiu...
tek tm3 cand intri pe mess da un buzz vreau sa vad si eu suportii... |
Re: Focsani
Of doamne ... toata lumea face markeuri ... la fiecare colt un magazin ... in fine , succes celui care revendicat .
Am o intrebare . La 90,000 km e bine sa faci Chip Tuning ? Ma refer la Vw meu . Are acum 90 Cp , 66 kW , 1.9 TDI , 210 Nm ... si din ce m-am informat dupa montarea chipului ar avea 88KW , 120CP , 251 Nm pret 275 € . Nu mai stiu pe unde am gasit ( web site ) . As vrea niste pareri ... E bine , nu ? |
Poti sa faci la cati km vrei...dar dupa ce o cipuiesti sa o duci la dynotest sa vezi cu adevarat cati cai ti-a dat..
|
parerea mea ca la colante si d-astea mai bine va duceti la liviu.....nu de alta da daca nu iese bine....te bati numai cu unu:D
nen....cine-i patratel...cine-i grosu.....si unde naiba ai vazut tu atelier de tuning la noi ????:shock:....poate ai vrut sa zici tinichigerie |
Dap , ca sunt chiar curios cum o cutie mica imi da mie 30 de CP in plus ! Alte modificari pentru a o urca mai sus , se mai pot face ? La partea mecanica sunt cam praf . Am auzit ca se pot mari diametrul pistoanelor , evacuare completa pentru a elimina gazele mai repede ...
Sau ar mai fi o modalitate sa o vand si sa iau alta din germania la mana a doua pe benzina vr5 180 cp si sa pastrez numere de imatriculare ... dar nu stiu pe ce situri sa caut sa vad preturi ... voi ce spuneti ? Quote:
Patratel are motor , nu stiu acum daca mai are , sta prin zona pe la Koufland . Atelier de tuning nu stiu daca e in focsani dar in alte orase sunt . Daca vrei cu adevarat sa faci ceva , investesti si iese bine , nu de mantuiala . |
nen parerea mea e varianta a doua vinde-o si ia ceva cu cai mai multii....
|
Dap , am vb si cu ai mei si sunt cam ingrijorati de consum in rest sunt deacord . Sa vad ... mai astept pareri ... oricum 60% sunt de parere cu tine Franco . SALE :D
|
www.mobile.ro cauta aici masini...
|
Mersi mult tek tm3 pentru suportii de nr.cu sigla 4tuning...o da misto tare...
|
@NEN: Am vorbit deja cu Liviu si o rezolvam weekendul asta. Ghinion Laris :P Oricum nu ma duceam acolo
|
ok stefan . ms franco :) am gasit ceva V5 cam 7000 E aproape cum speculam :)
|
|
eu mi-am bagat pistone cu diametru ceva mai mare...mia dat acolo nijte caluti in plus.. :D
|
baieti ce sa zik.dunteti cei ami tari mai ales XJN.ce sa zic.nu am ce sa zik.SUPER TARI
sal.cn merge duminica la CAREFFOUR akolo in parkare?ma anuntati ji p mn k sa merg ji eu k cineva dintre voi????PLSSSSSSSSSSSSSSS 0761 362 312 |
sal.jtiu ce este duminica la careffour si as vrea sa vin ji eu k cineva dintre voi dak se poate.plssssssssssss imi dati ji mie un sms dak ma ia cineva???nr meu este 0761 362 312.plssssssso sa va raman dator
|
sima....get a car or get a job.....si te rog termina cu PM-urile astea de gimnaziu...
si scrie cu cuvintele din dictionar ca mi se plimba limba prin creier.... |
O propunere noua ... mai off topic dar e buna
ce ziceti sa vorbesc/vorbim cu un administrator sau un moderator forum ceva si daca se poate sa ne faca si noua sectiunea noastra cu focsani cum au celelalte orase mai mari exȘ Brasov, Baia Mare, Bucuresti, Constanta etc. ar fi mult mai ok si lucrurile ar fi mult mai in ordine |
Buna ideie jipianu ar fi marfa...
|
Propunerea o să o discutăm săptămāna viitoare...
|
Mersi mult aleks....
|
ok aleks e bine si asa tinem legatura
|
Tin sa-i multumesc lui BEN pentru seriozitate si "lucrarea" care a iesit la colantarea emblemelor! :lol:
|
5 Attachment(s)
pentru Sonny :) :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
nimic nou pe aici? nici o activitate weekend-ul acesta?
|
Nu mai e nici o activitate ca de cand si-au deschis baieti filiala inferno la Focsani nu mai baga lumea in seama..au uitat de unde au plecat..
|
Ia zi jipianu ai terminat bad boy look-ul?
|
ce tristetze......care iese la o samantza pe undeva ?!?
|
in mare parte e terminat ... miercuri e gata tot cu vopsit cu tot... ca mai vopsesc si bara fata spate... si pragurile care erau gri
|
Quote:
|
nu e obligatoriu nici sa fi cu doua fete...fi corect si gata.
Cred ca am fost baiat cu toti...si ati ajuns sa va deranjeze prezenta mea sau sa nu imi mai ras. la un tel....daca am deranjat pe cineva va rog postati,daca aveti ceva de reprosat mie va rog postati...cea ce va rog eu nu mai vb pe la spate nu-i frumos...tine de 7 ani de acasa.... ..si Ben nu afirm cea ce prefera altii... stiu o vorba...fi corect cu mine si eu la randul meu am sa fiu corect cu tine... |
Au ramas baietii cu masini fara pretentii aici.
|
:twisted:inferno focsani este si va ramane un club exclusivist. dupa cum puteti observa toate masinile si/sau membrii sunt selectionati atent. :twisted:
nu e nimeni cu doua fete. toate hotararile care s au luat pana acu au fost numai prin vot asa ca...ramane anonymouse:lol::lol::lol::lol:asta i tare de tot |
bai nene parca era vorba sa nu ne mai certam.....ei cu ale lor....noi cu masinile noastre "fara pretentii"
si FRANCO ti-am zis....e nevoie de cel putin 3 membri fondatori pt un club...si un pic de vointa si interes.....;) |
tek_tm3 despre ce club vb U? Vreti sa va faceti club?
|
am zis de la primul post pe thread-u asta ca sa vrea un club al nostru....local
astept voluntari.... |
aha.... e mai greu de facut un club local... multe acte.. multi bani.. si tot asa...
nu se incercase cu 7000Rc care nu mai avea mult si era in totalitate un club infiintat in vn... dar pana la urma nu cred ca s-a mai putut din diferite motive |
da e vorba de vro 6-700 lei....de hartogaraie pot sa ma ocup eu....toata treba e sa vrea careva sa se si implice nu numai sa se laude ca face parte din ceva...
|
Tek ptr club iti treb masini si oameni care sa se dedice in primul rand :) apoi bani si acte :) , asta e parerea mea in rest succes
|
da....exact.....masini si oameni exista ...dar atunci cand vine vorba sa faca ceva mai mult de a-si lipi un bener pe parbriz sau de a sparge semintze intr-un spatiu public........**la la la .....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:56. |
- Copyright 2026 4Tuning