Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

LAV77 24-10-10 11:25

Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii

Te contrazic:

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 464530)
Acest Topic L-am Deschis Sa Isi Prezinte Fiecare Masina Cap Coada Cu Si Toate Inventiile Si Noile Proiecte Efectuate!!!

..cu toate ca titlul topicului zice ce zici si tu.

HoricutzWSR 24-10-10 21:57

bah moderatoru pacii...ne jucam aici??? :)))))

18BSV 03-11-10 20:29

Sandule..auzi nu mi`ai putea da si mie un sticker cu Sound I...pe gri care vine pe parbriz(parasolar) ?? :))macar iti fac si eu reclama magazinului tau... chiar daca sistemul audio nu e de la tine.Ti`l si platesc daca vrei :P

Flo_lancer 03-11-10 20:43

su eu vreau sandu !! :) :) :)

18BSV 03-11-10 21:29

Ai mila de noi atunci ":(" :D si da`ne..zi cand sa mergem la magazin..

Flo_lancer 04-11-10 00:14

chiar ....ai mila!! =))

BIG_mafia 04-11-10 06:37

flo tu eshti fenomen :))) chiar asa te mult vrei un sticker? FATI :)))

HoricutzWSR 04-11-10 10:27

apoi il da sandu in judecata :))))

Flo_lancer 04-11-10 12:09

sandu ma iubeste nu ma da in judecata ... asai??

LAV77 04-11-10 14:39

:D:D hai ca-ti dau io un sticker cu ''cabinet de expertiza contabila B..." :D:D:D

mugly 04-11-10 19:27

pana sa iti primesti sticker trebe sa faci multe pentru sandu si mai ales ca nici nu sta de vorba cu tine fara un NESTEA( de lamaie)

BIG_mafia 04-11-10 21:06

da...si nici pe forum nu mai intra :)))

SoundIdentity 04-11-10 22:10

mai intra...asaa batraneste ca pe putregaiu asta ii greu si de scris :):):):):)

Flo_lancer 04-11-10 22:10

Quote:

Originally Posted by LAV77 (Post 3784417)
:D:D hai ca-ti dau io un sticker cu ''cabinet de expertiza contabila B..." :D:D:D

tie cine iti face stikerele cu "cabinet de expertiza contabila B" ???

SoundIdentity 04-11-10 22:11

Quote:

Originally Posted by Flo_lancer (Post 3785717)
tie cine iti face stikerele cu "cabinet de expertiza contabila B" ???

io ma ca tu esti mai scump ca mine....si care ma depaseste e mare champion :):):)

Flo_lancer 04-11-10 22:16

las ca vezi tu maine ce scump iti dau io tie...o sa vezi tu cine ii mai scump si cine nu....

PS is suparat pe tine!!!!!!

BIG_mafia 05-11-10 07:04

sandu da`i un sticker si ii trece :)))

18BSV 05-11-10 14:36

Se Pare ca nu ne da :))...nu`i nimic o sa fac rost de altcv,desi ii dadeam nestea`u :P

BIG_mafia 05-11-10 15:47

pai costurile de sticker + manopera ca sa til puna te costa pe putin un bax de nestea :)

18BSV 05-11-10 16:10

L0L da nu trebe sa`mi puna el...ca stiu si eu sa`l pun :))... cred ca am avut parte destul sa lipesc chestii pe masini... la perfectie incat sa pot lipi un banal sticker pe parasolar.In legatura cu nestea`u... eu as da stickerele...gratis la loome sa`mi faca reclama...inca chiar ar trebui sa platesc eu sa`si puna,nu persoana care`l primeste :D

Zuky 05-11-10 19:01

Te-ai gandit ca poate nu vrea reclama pe o masina pe care nu se afla munca lui?

18BSV 05-11-10 21:32

Da m`am gandit...dar stickerul acela nu munca lui reprezinta neaparat,mai bine zis magazinu.

HoricutzWSR 05-11-10 23:22

pai magazinu ii munca lui :D NUMA A LUI! :D de aia vrea toata lumea stickeru ala, pt ca inseamna ceva, mai ales pt tuningul oradean

BIG_mafia 06-11-10 09:23

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 3787451)
incat sa pot lipi un banal sticker pe parasolar.

auch...cred k ti`ai ratat sansa...adica...poate cu un palet de nestea te`ai scoate...am lucrat la cola vrei nr unui agent de vanzari? :)))

18BSV 06-11-10 15:12

Ms nu :)),daca mi`am ratat mi`am ratat sansa ata e,nu ma rog io la nimeni sa`mi dea.Si`n legatura cu stickerul... poate inseamna cv pt tuningul oradean,pt mine mare lucru nu,doar ca`mi place cum arata stickerul.Oricum respect pt sandu si pt munca lui!

BIG_mafia 07-11-10 09:08

daca nu inseamna nimic pt tine de ce vei?Whatever...facem numa offtopic.

18BSV 07-11-10 13:06

da sa terminam cu offtopicu sa revenim la subiect :)

ken77 09-11-10 01:33

1 Attachment(s)
h...f...i

SoundIdentity 10-11-10 21:28

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 3789807)
Ms nu :)),daca mi`am ratat mi`am ratat sansa ata e,nu ma rog io la nimeni sa`mi dea.Si`n legatura cu stickerul... poate inseamna cv pt tuningul oradean,pt mine mare lucru nu,doar ca`mi place cum arata stickerul.Oricum respect pt sandu si pt munca lui!

maa grasutz..nu vorbi urat de stikeru meu....ca iti dau fara milogeala da nu pe gratis ca io nu is reclama moca :):):):):)aici e diferenta ca multi asa zic pune da gratis totu numa sa fie vizibil iar eu cat de cat incerc sa fac o mica firma nu mare mica dar totusi cu o valoare macar sentimentala pentru cei ce le plac tuningul si car audio :)
ca se cere o mica suma banala nu e o durere daca iti place il platesti daca nu il admiri ...pentru cei ce investesc cat de putin in produse de la mine le dau cadou dar credema ca sunt multi care vin si le cumpara si le multumesc din suflet ca imi poarta brandul,practic inseamna ca nu sunt cel mai naspa daca am un brand care cat de cat se cere nu?
oricum un nestea lemon face minuni...:):) prieteni stiu de ce :)

restu grasilorrrrrrr locu 2 la arad la grupa s3 1600 turbo-2500turbo :)
lupta finala revo vs revo mi-o dato vlad de numa cu benzina lui de curse ca de altfel il prajeam :):):)sunt sigur ...ce rau am fost :)

io atat gasii despre mine daca mai stiti ceva imi aratati si mie va rog mersii :)

DaBotta 11-11-10 01:03

Hai sanducu ca incet incet o sa ajungi si tu Number 1 . Oricum ai evoluat foarte foarte mult. Pe data viitoare poate incerci si tu ceva benzina dinaia smechera ;)

vladpvs 11-11-10 11:15

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3802566)
Hai sanducu ca incet incet o sa ajungi si tu Number 1 . Oricum ai evoluat foarte foarte mult. Pe data viitoare poate incerci si tu ceva benzina dinaia smechera ;)

Cam greu cat timp suntem la aceeasi categorie :twisted:

HoricutzWSR 11-11-10 14:09

lasa ca incepe si sandu si da jos de la golf interioru, trece pe bari normale de plastic, un autoblocant si niste MT`uri ca si ale tale...si ii da la crazy polo de furca la grupa :)))

BIG_mafia 11-11-10 19:21

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 3803644)
lasa ca incepe si sandu si da jos de la golf interioru, trece pe bari normale de plastic, un autoblocant si niste MT`uri ca si ale tale...si ii da la crazy polo de furca la grupa :)))

sau sa dea jos cateva kg :P :)))

SV25MBN 18-11-10 15:54

Nu te supara pe mine, imi zic si eu parerea. Dar cand aveai Golful in lucru masina parea sa aiba mult potential. Acum combinatia de culori aleasa nu mi se pare cea mai fericita alegere.

Flo_lancer 18-11-10 18:00

toti ii zicem asta:D

SoundIdentity 19-11-10 21:33

BA DUTE BA :):):):):)

nu ma supar oricine orice mi-ar zice......:):):) mie sa mor de nu imi place la nebunie...aveti multi o problema minora va place dungile traditionale astea is deja alta limba si nu mai stiti limbaju asta :):):):):) ce rau am fooo
desteptarea ca ase combinatie nu vazui oriunde si nu va e complecta imaginea ca nu sunteti obisnuiti da va dau io combinatii...mai pun oleaca de alb in el da mai la primavera ....o sa va placa ....

civic_ex 19-11-10 23:37

tie sa iti placa aia e cel mai important.

conteaza ca ai coaie sub capota :)

SoundIdentity 20-11-10 07:39

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 3827244)
tie sa iti placa aia e cel mai important.

conteaza ca ai coaie sub capota :)

multumesc colegu :) mie imi place altfel nu il faceam asa...
am coitze ca coaiele le au aia adulti ...io is bebe in sportu asta inca :):):)
poate la anu crestem ....dar nu mai prea vreau sa ma dau cu masina asta ca daca e si de familie si trag asa de ea nu e aceiasi treaba.....ma uitai sub ea ca scapa fum...pai am smucit evacuarea din tampoane de la bruscarile si undeva sa fisurat cica tubu flexibil la care imi zice ala de la tobe din spate de la bruma pe decebal 4 5 milioane asa lejer...zic baaa ai inebunit can ai montat tot sistemul ai luat 2 mile amu sa mil menajezi imi iei 5 ....ala nui normal...momentan nu stau bine financiar si mai il las aa ca nu umblu io mult cu ea......oricum la anu golfu 2 il rup in doua :):):)pun motoru ce il am de un car de ani pe el ca a lui vladutz si incet incet il transformam noi in bivolitza :) oricum multipla campioana la db drag a fost amu va fi drag racer :) la 8-900 de kile cat are va fi bine....:)

civic_ex 20-11-10 17:30

Asa e, sa stii ca pui destul de mult stres pe masina cu liniutele astea...
Totodata, ca vrei ca nu vrei, tre sa faci prea multe compromisuri sa fii un concurent pe masura, chestii care nu sant prea ok pentru mersul de zi cu zi.....

Daca reusesti sa faci G2 1.8T va fi bine, o sa ai o masina de familie rapida, si un concurent pe masura la S3, unde sper sa fiu si eu cu voi anul viitor.. :)

vladpvs 20-11-10 18:07

Eu va sfatuiesc sa va grabiti...Polo urmeaza sa schimbe prefixul la cai :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 08:57.

- Copyright 2026 4Tuning