Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

_Cox_ 30-05-11 19:22

Re: B 191 ZUZ my zuz

Pacat de incidentul neplacut...
Cat te costa sa ridici talonul?

Alex30 05-06-11 15:03

@AnDr3Y-SoLenZa: Daca aveam becuri galbene nu se mai vedea nimic pentru ca e oglinda neagra
@SV25MBN: N-ai ce sa le faci...poti sa le explici de cate ori vrei, ei tot pe a lor o tin
@alex.p7m: Las-o bre acolo nu o fura...ma lasi fara ea :-)
@_Cox_: 90 lei e identificarea + alte costuri...depinde de caz :lol:

Ceva nou pe la ZUZ...am vopsit mai multe elemente din interior in albastru: parasolare,stalpii,tunelul, am revopsit consola etc. Am dat jantele pe 17'' si am luat pe 15'' tot Rial. Maine poze

stf192 05-06-11 15:09

Te'am vazut vineri langa CET SUD,erai la vulcanizare?cand treci prin popesti da un semn sa o vad si eu!

NXdev 05-06-11 15:10

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4375642)
@AnDr3Y-SoLenZa: Daca aveam becuri galbene nu se mai vedea nimic pentru ca e oglinda neagra
@SV25MBN: N-ai ce sa le faci...poti sa le explici de cate ori vrei, ei tot pe a lor o tin
@alex.p7m: Las-o bre acolo nu o fura...ma lasi fara ea :-)
@_Cox_: 90 lei e identificarea + alte costuri...depinde de caz :lol:

Ceva nou pe la ZUZ...am vopsit mai multe elemente din interior in albastru: parasolare,stalpii,tunelul, am revopsit consola etc. Am dat jantele pe 17'' si am luat pe 15'' tot Rial. Maine poze

Acuma e mai aproape de strazi, cu jante pe 15" ;).Mult mai bine asa ...

Fireburn_03 05-06-11 20:09

ma bucur ca ai reusit sa mai asezi pe la masina!

nu e un sfarsit de lume ce ai patit :D (financiar e mai nasol)
capul sus si spor la asezat in continuare :D !

p.s. sigur va arata bine si cu jantele pe 15 :D poze :D ?

Alex30 06-06-11 14:20

1 Attachment(s)
@stf192: Da...eram la vulcanizare. Parca m-ai si claxonat daca nu ma insel. Pai in Popesti sunt mai mereu. In 20 min plec iara

@NXdev: Mersi nenea...si imi plac mai mult astea deja

@Fireburn_03: Multumesc. Imi revin eu usor,usor. Momentan decat o poza in graba la jante cu telefonul.

Am montat jantele pe 15'' tot Rial. In curand poze mai clare si mai multe si cu jantele si cu interiorul

opia 06-06-11 15:30

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4377916)
In curand poze mai clare si mai multe si cu jantele si cu interiorul

Te ajut?:D:lol::lol:

fane1990 06-06-11 18:03

pacat de jantele alea... erau "bine rau" alea pe masina....

Asteptam poze :)

NXdev 06-06-11 18:41

Quote:

@stf192: Da...eram la vulcanizare. Parca m-ai si claxonat daca nu ma insel. Pai in Popesti sunt mai mereu. In 20 min plec iara

@Fireburn_03: Multumesc. Imi revin eu usor,usor. Momentan decat o poza in graba la jante cu telefonul.

Am montat jantele pe 15'' tot Rial. In curand poze mai clare si mai multe si cu jantele si cu interiorul

Sunt misto si astea ... miezul vopsit intr-o culoare tipatoare, si aia e ...

Sonny™ 06-06-11 21:31

Quote:

belea...:shock:imi plac rau tare astea...

Tweety_rzw 07-06-11 00:25

Sunt prea oldschool pt logan !

Este masina prea noua ca generatie pentru modelul asta de jante !

Parerea mea...

Se pupau mult mai bine pe un golf 2,golf1...orice sub 92 an fabricatie...:(

Alex30 07-06-11 17:25

13 Attachment(s)
@opia: Daca vrei desigur :-). Maine si joi sunt liber...vorbim
@fane1990: Stiu ca si alea dadeau bine. In orice caz imi plac astea mult
@NXdev: Asta ma gandeam si eu dar momentan le las asa. Sunt ca noi :twisted:
@Sonny™: Mersi Sonny
@Tweety_rzw: Nu prea ma iau dupa oldschool...adica daca arata bine nu vad de ce nu. Imi plac astea ca au contrast cu masina (spitele gri-negru) si se vad bine

Pun si niste poze noi cu jantele si una cu ce am mai facut pe la interior

pustiu_FUG 07-06-11 17:30

Inca 3 cm mai joasa si ....arata:shock:, jantele merg..nu sunt EXTRA dar merg, atat sa fie putin mai joasa:oops:

Bafta :*

TANASE GEORGE 07-06-11 18:18

ZUZUle tu o auzi cum zice ca vrea ca buza de la aripa sa fie langa cauciuc???? Ea ar vrea sa mai tai din spirele de "HaRce".............. O culoare stridenta si aia e............
P.S. ma refeream la culoarea jantelor....

bib_andrey 07-06-11 18:31

Hai ca arata bine Zuzule..imi place cum da si interiorul..
Hai bafta :D

vel0ce 07-06-11 18:42

cand mergem dupa amortizoare?:)

TANASE GEORGE 07-06-11 18:59

1 Attachment(s)
Putina Culoare...........:flamed::flamed::flamed:

ObeLix 08-06-11 07:39

nu strica jantele ca sunt tzipla dar nu se potrivesc pe masina din pacate ... asta este .

B-99-SAA 08-06-11 09:00

Jantele nu prea se potrivesc, dar daca altceva nu ai gasit... asta e. Ce dimensiune ai la anvelope? Mergi pe stock sau ceva mai jos cu talonu? Incearca sa faci si tu poze pe soseaua dreapta, sa se vada cum e (oricum trebuie lasata mai mult). Interioru arata ok. :D

AccentAMR 08-06-11 09:16

Salut. Jantele dau destul de bine pe masina, dar mai trebuie lasata masina.
Apropo cat te-au costata jantele?

Tweety_rzw 08-06-11 11:36

Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 4382012)
nu strica jantele ca sunt tzipla dar nu se potrivesc pe masina din pacate ... asta este .

Uite alta idee exact ca a mea...sunt mult prea oldschool pentru logan...ar merge niste borbete T ceva cu buza...

andi_cimpean 08-06-11 13:14

Îmi place ceea ce ai făcut la interior!

Jantele sunt foarte frumoase dar nu merg pe a ta maşină!
Mai repede le-ai vinde şi ţi-ai lua ceva mai modern. Păcat de ele, să le încarci cu vopsea...

freestyle rider 08-06-11 15:06

Incearca sa vopsesti jantele o culoare tipatoare doar in zona unde sunt negre acum, si sa lasi zona polishata exact cum e. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun. Bafta!!!

vel0ce 08-06-11 15:14

Nu se merita sa le schimbe la cati bani a bagat...si plus de asta trage mult mai bine masina,daca tot are 1.6 trebuie sa'l puna in valoare!

Alex30 12-06-11 20:35

1 Attachment(s)
Multumesc frumos pentru aprecieri / critici. Stiu ca cere distantiere, stiu ca cere mai jos cu jantele astea e si normal, sunt pe 15'' si talonul la cauciuc e cum e. Momentan o las asa pentru ca urmeaza alte modificari pe la masina si dupaia mai vedem ca trebuie sa se mai distreze si omu...vine vara, concediu, mareeee :-) etc.

Vorba aia important sa imi placa mie (ceea ce se si intampla, ca altfel nu le luam) + ca toti care au vazut-o in realitate au spus ca dau bine acum na, fiecare cu parerea lui.

Saptamana asta (de maine sa speram), ZUZ o sa sufere niste modificari. Momentan nu dezvalui foarte multe inainte. Prefer sa demonstrez dupa cu poze...

AnDrEiCa 12-06-11 22:23

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4392543)
Multumesc frumos pentru aprecieri / critici. Stiu ca cere distantiere, stiu ca cere mai jos cu jantele astea e si normal, sunt pe 15'' si talonul la cauciuc e cum e. Momentan o las asa pentru ca urmeaza alte modificari pe la masina si dupaia mai vedem ca trebuie sa se mai distreze si omu...vine vara, concediu, mareeee :-) etc.

Vorba aia important sa imi placa mie (ceea ce se si intampla, ca altfel nu le luam) + ca toti care au vazut-o in realitate au spus ca dau bine acum na, fiecare cu parerea lui.

Saptamana asta (de maine sa speram), ZUZ o sa sufere niste modificari. Momentan nu dezvalui foarte multe inainte. Prefer sa demonstrez dupa cu poze...

Hai,vezi poate totusi scapi cate o vorba ceva :D:D")))

Tweety_rzw 13-06-11 17:06

1 Attachment(s)
Ia vezi boss !

Alex30 13-06-11 17:14

Vorbe...ce vorbe sa scap ? A mai nimerit Tweety cate ceva prin poza pe care a postat-o. Mersi pentru poza arata bine dar nu vreau clean total.

Acum ca tot e dezmembrata prin interior, ma bate gandul sa vopsesc fetele de usi in negru mat dar ma retine ceva...mi-e frica in timp sa nu se cojeasca sau sa se faca urat cu toate ca dau cu plastofix etc. Vreau niste idei de la cei care le-au facut in negru...ati dat cu smirghel inainte ? Daca da cu cat..detaliati putin procesul

stf192 13-06-11 23:31

da'mi un semn maine daca ai masina in popesti si iti zic cum am procedat la un prieten la masina si au rezistat!

dog99 14-06-11 11:54

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4394467)
Ia vezi boss !

ar fi chiar fita asa ;)

kos_YRC 15-06-11 03:31

bafta cu masina!!se vede ca ai lucrat la ea.

PS: vezi ca azi incepe concursul daca mai vrei sa participi

Alex30 15-06-11 16:09

@stf192: Nu cred ca le mai fac negre acuma...sunt alte prioritati. Vin sambata in Popesti

@kos_YRC: Mersi...am vazut ca a inceput dar nu mai particip acuma. Masina e in lucru :-)

@dog99: Ar fi...pacat ca v-a ramane decat poza

kos_YRC 15-06-11 16:12

poti sa te inscrii in aceste 30 de zile si masina poate sa fie underconstruction.cum doresti:)

o zi buna

pustiu_FUG 15-06-11 16:18

Cocosel fi atent, in legatura cu fetele de usi, stiu procesul de cand am vrut sa le fac pe ale mele de la OZN :lol:

Sunt cu striati, deci smirghel cade din prima si sunt 2 variante
Daca vrei sa pastrezi striatiile, dai cu fuller subtire la pistol nu l-a spray, vreo 2,3 straturi
Daca nu vrei dai cu fuller gros si dupa o smirgheluire pana iese fin fara striati(recomand asa ar arata fita BUCURESTIULUI:D)
Dupa procesul binecunoscut dar cel mai bine iese cu fuller, asta este costa o idee mai mult maxim 50 - 70 ron in + dar se merita decat sa le vezi dupa o luna cojite!

A si cel mai important inainte sa dai cu fuller sa fie absolut curate, le cureti cu diluant sau ce vrei tu pana sunt fetele mai curate decat mainile si dinti:D:lol:

:*

B-99-SAA 16-06-11 08:48

@pustiu_FUG: tati ce zici ma acolo? :lol:

@Alex: boss zi repede ce-ai facut la masina.... :D (PS: cand vrei sa ne batem cu arcurile alea zi, ca le luam la taiat :D)

pustiu_FUG 16-06-11 13:18

E nu ca esti diabolic:lol: desenam?:))) a inteles alex

O coboram mai jos sa fie cu picerele pe pamant?:)))):oops:

Alex30 16-06-11 14:20

Am inteles in mare...da as vrea sa o mai cobor dar nu acum. Vorbim cand o fi..

Pai masina e la Ghetto...azi o iau. O sa revin cu poze

Alex30 16-06-11 18:07

1 Attachment(s)
Back from tuning...Ghetto Tuning! ZUZ a ajuns azi acasa...

Modificari:

-eliminat antena
-eliminat semnale laterale
-eliminat bandouri
-eliminat incuietori
-bara fata clean
-bara spate clean + miscorat locul la nr

Si o poza asa de curiozitate...cu mai multe cand le scoate Mihai pe alea facute de el :D.

Multumesc Mihai pentru munca la masina! Recomand

NXdev 16-06-11 18:52

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4402123)
Back from tuning...Ghetto Tuning! ZUZ a ajuns azi acasa...

Modificari:

-eliminat antena
-eliminat semnale laterale
-eliminat bandouri
-eliminat incuietori
-bara fata clean
-bara spate clean + miscorat locul la nr

Si o poza asa de curiozitate...cu mai multe cand le scoate Mihai pe alea facute de el :D.

Multumesc Mihai pentru munca la masina! Recomand

Aveam eu senzatia ca va fi nebunie si speram sa faci asta :D... o sa ajunga geniala masina asta ;).Arata din ce in ce mai bine :bunch:
Felicitari proprietarului pentru ideile sale.

bib_andrey 16-06-11 21:50

ZUZu tace si face din cate vad..Bravo ZUZ :D
Arunca 2-3 poze si cu spatele :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 10:34.

- Copyright 2026 4Tuning