![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta
corect , uitasem si de acei EROI care se pocnesc pe strazi ca niste inconstientzi , pt simplu fapt k au impresia k au experienta dak au depasit o saptamana de carnet , cu semintele plm , nu zic nimic sa le sparga din partea mea , doar k ii vad si pe alti "semintzari" cum comenteaza la alti "semintari" , cred k e lupta intre nutline si seminte alina :)
|
Eu zic sa ne mai lase in pace si sa se apuce de sporturi cu semintze ca inafara de catziva juniori uni chiar nu au nici cea mai mica treaba cu aceasta comunitate dasta nici cei mari nu vin la intrunirile lor pentru ca debiteaza numai cacaturi si nu mai certuri intre ei , sa ii mai lasam sa se coaca, dar ori cum nu scapam de sindromul juniori ca vin altzi din urma care o sa se dea si ei mari raceri la un moment dat.
|
copilasi v-atzi ingitzit parerile
|
Voi poate nu ati inteles ceva (juniorii)....noi nu avem nevoie de organizarea unui eveniment special pt a ne intalni....noi ne intalnim oricum in fiecare zi.....iar partea cu semintele...:) ...toti am scuipat pe jos niste coji la un moment dat....
|
Quote:
altii au crescut "mari" si degeaba |
LKS eu in locul tau nici nu mai deschideam gura ca tu esti unu dintre juniori care a calcat rau de tot pe bec.
|
stiu ...si mi`am cerut scuze atunci cand am gresit ...dar am o parere ...si in mare parte am dreptate ;)
|
Hai LKS ca mai devreme raguseai ca se face off topic...continua discutia pe mess.
|
Ciudat LKS, vad k ai 19 ani , esti intr`un club , dak tot ai aceste "facilitati" de ce nu aud de tine prin oras si doar aici pe forum , in loc sa tzipi aici mai bine sa`ti urle masina ca sa nu mai fi caracterizat asa cum esti acum ;)dand doar din gura , pe langa faptu k si u esti unu din acei semintzari din cate stiu eu cu toate ca ai masina... plm , sper sa nu te simti jignit dar cam asa vad eu lucrurile. si faza cu .... mari si prosti :) eu zic mai bine sa nu te mai gafezi ... numai bine! bafta
|
hai gata ma calmativa ca deja ma simt nasol ca eu am reinviat aces topic shi se pare ca shi acest ``flame``... Leo cu doctoru am auzit ca va amenintati unu pe altu etc lasati-o mai moale ca aici e romania nu e USA vezi tu vreun reaper sa conduca Bentley?:P:P:P
|
nu te simti flatat , e de mult subiectu asta si neterminat
|
Quote:
nu prea ma intereseaza cum sunt caracterizat...si seminte nu prea sparg numai bine ! sanatate acasa ! |
Quote:
|
se umfla buzele de la sare si vbesti aiurea ;)
|
si atunci daca nu va bagati in seama cum ati vrea sa nu se nu mai fie linia juniori/seniori ? sa alergam noi dupa voi ?
sa va zic o chestie altii erau juniori si dau si exemplu APV , ba chiar e si venit din alt oras si nu stia pe nimeni , si din junior si necunoscut a ajuns intr`unul din cele mai bune cluburi si cunoscut k tuning & style si participant curse , oare cum credetzi ca a ajuns aici in asa timp scurt ? prin pile ? a ajuns aici pt ca atunci cand a incercat , NU A FOST REFUZAT , cum garantez ca s`ar intampla si cu voi dak ati face ceva real in loc sa datzi din gura pe forum. bafta |
Asa e adi nu am fost refuzat cand am incercat sa fac ceva. Este adevarat ca sa ajungi unde sunteti voi cei mai vechi adica in cercul asta de prieteni ca asta sunteti voi (chiar daca va mai ciondaniti uneori) este greu si iti trebe rabdare si convingere. Dar cred ca oricine vrea intradevar sa faca ceva va reusi daca se straduie indeajuns.
Si pentru restul miam deschis afacere vand seminte la kg si pentru ocazii speciale pistoale cu bile (restu nu am voie sa scriu pe forum) pentru eventualele lupte intre bande. daca sunt cereri o sa aduc si sucuri spre comercializare :) :) |
eu nu am dat niciodata vreo intalnire..dar am venit la fiecare....
si cred ca este impropriu spus "juniori" ...inafara de cativa..care si asa nu vin pe la intalniri... P.S. YZF ...ziceai..ca sa venim sa ne bagam in seama..sa venim si noi..sa ne integram....dar cum frate? vin asa pur si simplu salut salut...ce draq... |
Dar eu cum am fost? Cand nu cunosteam pe nimeni in tot orasul? Prima data am vorbit pe mirc cu ZMA sau MDN (ca le stiam numerele din oras si de la o cursa) si apoi am luat ID lor si mi-au zis ca sa vin la sala sa vb fata in fata. Si mi-am facut curaj intr-o seara si am mers sa vorbesc. Nu ma mancat nimeni (cu exceptia lu ZMA la munte.. lasa ca ti-o platesc eu)
|
pai da...dar daca ma bag in seama cu cineva ..sa zicem mai mare...fara nici un interes aud dupa vorbe ca ma bag in seama cu japca...desi el imi spune cand ne vedem sa-l salut...nu e frumos asa...si eu de aici ma las cu chestia asta pana o sa am masina...si treaba cu intanlirile...nu cred ca o sa mai vin decat la una sa rezolv ceva.numai bine(scuzati off topicul)
|
@Doctorul vbmenu_register("postmenu_917067", true); - nu este off topic.
|
Quote:
|
am inteles YZF....
ptr mine nu ar fi chiar asa o mare problema...ca ma cunosc deja cu cativa.. dar chestia e cum sa facem o intalnire 4tuning...la care sa vina toata lumea...indiferent de club..varsta... |
nu vor veni toti pentru ca voi ii injurati sau ii faceti in diferite caracterizari,dar daca nu ar exista ura pe care o poarta anumite pers ar fi o prezenta remarcabila de membri 4t la intalniri.
|
Quote:
cine a injurat sau critica urat anumite pers ? |
Quote:
|
Quote:
noi de ce sa nu facem nimic ? |
pentru ca aici sunt multe prea multe impresii omule ,tre sa intelegi .Am vb cu oameni mai din toata tara asta si in afara de bucuresti nu ne comparam cu nimeni la zdrente pe bani si la pustani impresari.asta e orasul in care traim si asta e lumea in care ne scaldam.numai bine!
|
Quote:
|
Quote:
Repet , nu vad fitze cu impresari si bani intre cluburi , deci nu acela este motivul pt care nici anonymous nici x team nici xce e nu prea vin la intalniri , nu vin parerea mea pt k nu sunt organizate aceste intalniri de cine trebuie , sincer acum , vedetzi voi un oras intreg sa asculte de un junior sau cum dreaq le tot ziceti ? ( no offence ) .... dar cred ca lumea ar s-ar strange la cineva care a aratat ca are o treaba cu comunitatea tuning din cta... numa bine |
alea care au fost oragnizate d un junior nu prea au fost int 4t :)...alea au fost org de LEO...p l m..
ok am inteles ca nu se vrea...subiect inchis nu mai are rost sa vb. |
eu n-am organizat nici o intalnire 4tuning!....cel mult am ajutat...mai mult la informare.....ca am dat 2 3 private..asta nu inseamna ca am organizat!
|
Quote:
Ai dreptate YZF ule....si nu toti au timp de intalniri...deja s au insurat au neveste alea alea :) glumeam |
doame ce a ajuns topicul asta....vad ca incep sa se faca tabere...e nasol asa... btw nasul d c vorbea?? daca se mai organizeaza vro intanlire a membrilor....sa stam si noi toii la un loc..si sa vb mai mult de masini...asa ar fi normal ..
|
nush sincer nu inteleg boala asta sa vorbim de mashini sa vorbim de mashini da corect suntem pasionati da ce vrei sa vorbim despre ele shi doar despre ele ca doar nu zilnic le demontam motoru shi mai schimbam 2-3shuruburi pe acolo...
|
e forumu 4tuning , ce-ai vrea sa se vorbeasca la acele intalniri ? despre ce faceti fiecare acasa si in care nara se scarpina unu sau altu de dimineata?
Pt chestii dinastea se fac intalniri pe un alt forum nu aici... , 4tuning este dedicat exclusiv pt domeniu auto! |
si femei :D
|
Zicea bine cine zicea cu fitze si impresii in Constanta, asa e la capitolul asta suntem primii, multi evita intalnirile de genul acesta pentru ca zic ...ce caut eu sa vorbesc cu ala sau cu ala care nici n-are masina sau mai stiu eu, este gresita ideea aceasta, cat despre ce zicea CT-81-ERY de invartitu celor cu bani in cluburi oficiale ...poate nu dar sigur se invart pe langa acei care sunt in cluburi, doar stiti ce este la sala in week-end, oricum eu as veni cu multa placere la o intalnire, mai sunt membru al unei comunitati care organizeaza intalniri saptamanal. Multa bafta !
|
Quote:
|
da tu ce asteptzii???? nu stii sa organizezi ceva ???ocupate daca esti interesat
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning