Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

sprinter 27-11-11 17:57

Re: E36 - coupe tex

3 pistoane sub capota si unu pe evacuare :lol: e is d ala mare:lol:

jakal 27-11-11 19:15

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 4743933)
3 pistoane sub capota si unu pe evacuare :lol: e is d ala mare:lol:

ahaaa....stance...pardon fitza..:D.....are si bujie d-aia la evacuare sa dea flacari?.....:lol::lol:
'gud lak'.....e tot trendy....
liviu ZEKx....:lol:

liviu tex 27-11-11 19:20

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4744130)
ahaaa....stance...pardon fitza..:D.....are si bujie d-aia la evacuare sa dea flacari?.....:lol::lol:
'gud lak'.....e tot trendy....
liviu ZEKx....:lol:

voi astia cu 6 pizdoane numai puteti de voi acum!! sunt suficiente 4....pt iarna asta!;)

vorbim la primavara mai multe!!!!!!!8)

jakal 27-11-11 19:46

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4744138)
sunt suficiente 4....

la anu sa le faci 4x2....sa sara rumanii din papuci cand iesi pe strazi..
asa poate te lasa militia in pace....
or fi vazut si ei mah nr de Olt...acum pina invata masina mai te opresc...

Z E K Y 27-11-11 21:48

astept sa ma suni....ai fost de negasit!

Marian_nebunu 28-11-11 10:10

Quote:

Originally Posted by Z E K Y (Post 4744560)
astept sa ma suni....ai fost de negasit!

asa face cand ai nevoie de el NU RASPUNDE LA TELEFON !! E NESERIOS !!!

On topic : !!! ce zice Liviu un oltean cand vede un BMW alb ??

: Uite un Bmw nou noutz :lol: :lol: :lol: !

Grasu'XxL 28-11-11 15:49

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4744138)
voi astia cu 6 pizdoane numai puteti de voi acum!! sunt suficiente 4....pt iarna asta!;)

vorbim la primavara mai multe!!!!!!!8)

Sef ce motor ai pe albitura?:D Bafta cu ea, arata super!

DaNn.ZyX 28-11-11 17:27

Quote:

Originally Posted by Grasu'XxL (Post 4745966)

Off - Daca te uitai o pagina mai in spate vedeai ca e "318is-m44 "
On - frumoasa noua achizitie,s-o stapanesti sanatos !

liviu tex 28-11-11 21:49

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4745334)
asa face cand ai nevoie de el NU RASPUNDE LA TELEFON !! E NESERIOS !!!

On topic : !!! ce zice Liviu un oltean cand vede un BMW alb ??

: Uite un Bmw nou noutz :lol: :lol: :lol: !

ai vorbit,stai jos 4! eu n-am zis;)!!! am zis in schimb ''de ce o avea patru butoane de geamuri electrice ca masina e coupe...??'' laaa urma m-am prins! este ielectrice si alea de pe spate pt ca sa nu ma traga corentu cand rulez pe A2 cu chilotu' automat,le actionez cu mana de langa clima digitala (dubla) care este deasupra OBC'ului cu peste 18000 de butoane! acuma ce ma gandesc eu,Mareane...o avea ceva daca'i pun xenon si'n proiectile??:lol::lol:

Quote:

Originally Posted by Grasu'XxL (Post 4745966)

1,8 is! merci frumos!:D

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4746220)
Off - Daca te uitai o pagina mai in spate vedeai ca e "318is-m44 "
On - frumoasa noua achizitie,s-o stapanesti sanatos !

multam fain tinere bavarez!!!:D

neagk 01-12-11 16:40

1 Attachment(s)
:lol:

minimal.madness 01-12-11 18:03

Frumos foc texu ... il urmaresc de ceva timp dar nici albitura nu se lasa mai prejos.Muchas baftalos in continuare cu dansa

brandex 01-12-11 22:46

De cand s-a facut oltean nu mai saluta lumea in trafic

mk3gti 02-12-11 22:03

Salut , felicitari pentru noua achizitie arata beton 8-) . Poti sa-mi spui si mie ce evacuare aveai pe cea rosie ? Finala magnaflow parca si in rest aveai intermediara si catalizatorul sau erau date jos ?

brandex 02-12-11 22:10

Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 4755535)
Finala magnaflow ?

Mangaraw :)

Florian328 02-12-11 23:22

avea catalizatorul scos si park remus era finala:-j

liviu tex 03-12-11 11:02

Quote:

Originally Posted by brandex (Post 4753548)
De cand s-a facut oltean nu mai saluta lumea in trafic

:lol::lol:pe la targ mi-am at seama ca erai tu!! adica dupa vreo 5 km! nu's figurant,atat ca m-am prins mai greu!;)

Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 4755535)
Salut , felicitari pentru noua achizitie arata beton 8-) . Poti sa-mi spui si mie ce evacuare aveai pe cea rosie ? Finala magnaflow parca si in rest aveai intermediara si catalizatorul sau erau date jos ?

ms!:Dfinala era INVIDIA cumparata de la racing nick,intermediara BORLA si n-aveam catalizator!

liviu tex 04-12-11 22:16

1 Attachment(s)
da,deci am inceput sa investesc bani cu nemiluita in masina! am schimbat becurile..la pozitie!13 lei m-au costat! erau galbene si urate,acum sunt albe asa,ca un xenon mai chior! de maine intru in forta in ea,pun bandourile,schimb stopurile cu unele ''ciuning'',iau pleoape ca mie nu-mi plac farurile asa mari,pun statie si subwofer pt o galagie amplificata si ranesc in ea pt ca e murdara! i-am imprumutat'o unui prieten care are masina in service si pana nu si-o scoate el pe a lui nu-mi vine sa fac curat,mi-o aduce tarziu si nu mai am rabdare de curatenie la interior!

crysty.bobok 04-12-11 22:25

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4759239)
da,deci am inceput sa investesc bani cu nemiluita in masina! am schimbat becurile..la pozitie!13 lei m-au costat! erau galbene si urate,acum sunt albe asa,ca un xenon mai chior! de maine intru in forta in ea,pun bandourile,schimb stopurile cu unele ''ciuning'',iau pleoape ca mie nu-mi plac farurile asa mari,pun statie si subwofer pt o galagie amplificata si ranesc in ea pt ca e murdara! i-am imprumutat'o unui prieten care are masina in service si pana nu si-o scoate el pe a lui nu-mi vine sa fac curat,mi-o aduce tarziu si nu mai am rabdare de curatenie la interior!

Vezi că am și eu un subwoofer din ăla de dat... dar cred că nu încape în portbagaj la e36 :)

opia 04-12-11 22:27

Te-am vazut azi la universitate...Superba!!! Sa o stapanesti sanatos...parerea mea, nu ii pune pleoape...arata perfect asa;)

jakal 04-12-11 22:28

se intampla 'tiuninggggggg'....:D
arata bine motanu..

liviu tex 04-12-11 22:29

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4759257)
Vezi că am și eu un subwoofer din ăla de dat... dar cred că nu încape în portbagaj la e36 :)

da-l ma dracu,eu l-as vinde dar nu se inghesuie nimeni sa cumpere butoaie pe prafu' asta! i'l pun pe masina sa scap de el din garaj ca a facut paianjeni! nu ma pasioneaza foarte tare bunci bunci in creieri! ileana sararoiu merge si in boxele masinii!:lol:

kathalin 05-12-11 19:30

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4759270)
da-l ma dracu,eu l-as vinde dar nu se inghesuie nimeni sa cumpere butoaie pe prafu' asta! i'l pun pe masina sa scap de el din garaj ca a facut paianjeni! nu ma pasioneaza foarte tare bunci bunci in creieri! ileana sararoiu merge si in boxele masinii!:lol:

Cine dracu e AIA?E local acolo la voi ?!
Fa-i la masina ce iti place tie, pune-i pleoape, baga angel eyes,etc....
AAA....si sa nu uit FOLIE peste TOT sa iti intri in normal :)))
Ca acolo asa se poarta si pe parbiz;)

liviu tex 05-12-11 21:15

Quote:

Originally Posted by kathalin (Post 4760855)
Cine dracu e AIA?E local acolo la voi ?!
Fa-i la masina ce iti place tie, pune-i pleoape, baga angel eyes,etc....
AAA....si sa nu uit FOLIE peste TOT sa iti intri in normal :)))
Ca acolo asa se poarta si pe parbiz;)

nu mai am chef de masina acum! mi-e fata bolnava si n-am chef de nimic!

te pup catalin..vb cand vi pe aici! o sa tin cont de sfaturile tale!

mk3gti 05-12-11 21:19

Mersi pentru raspunsul in legatura cu evacuarea , am auzit-o intr-un filmulet de pe youtube cand erai la o intalnire in Valcea si suna bestial ...

myky99 05-12-11 22:06

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4761080)
nu mai am chef de masina acum! mi-e fata bolnava si n-am chef de nimic!

te pup catalin..vb cand vi pe aici! o sa tin cont de sfaturile tale!

multa multa sanatate man ;) masinile se fac in timp.....

GOGU_VL 05-12-11 22:26

DOAMNE AJUTA TATI BOSS.......INSANATOSESTE-O PE CEA MICA, CA TARE FRUMOASA E ;) PUPO DIN PARTEA MEA :-)

Marian_nebunu 06-12-11 08:52

Mariiiiiiiiiiiia :( :( ....ai grija bai handralau nenorocit ca ea singurul motiv pentru care vin pana la tine acolo in Afumati sa o vad pe Maria :)....

liviu tex 07-12-11 16:18

Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 4761087)
Mersi pentru raspunsul in legatura cu evacuarea , am auzit-o intr-un filmulet de pe youtube cand erai la o intalnire in Valcea si suna bestial ...

cu placere!!:-)

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4761199)
multa multa sanatate man ;) masinile se fac in timp.....

ms frumos! asa e!!;)

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4761233)
DOAMNE AJUTA TATI BOSS.......INSANATOSESTE-O PE CEA MICA, CA TARE FRUMOASA E ;) PUPO DIN PARTEA MEA :-)

se simte mai bn,am zis ca fac infarct doua zile de mila ei,sunt si dadaca zilele astea ca n-am mai dus-o la gradi! azi s-a simtit bine si sunt fericit! nu-mi sta gandu' la nimic cand nu se simte bn,tu sunt sigur ca,cunosti sentimentul asta! multumesc frate pt cuvintele frumoase! sanatate si la al mic al tau!!:D

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4761638)
Mariiiiiiiiiiiia :( :( ....ai grija bai handralau nenorocit ca ea singurul motiv pentru care vin pana la tine acolo in Afumati sa o vad pe Maria :)....

stiu fratele meu din Jamaica!:lol:

de ce ma faci ma handralau nenorocit 'tu-ti fata aia??:pelvic_th:pelvic_th

Florian328 07-12-11 16:49

liviule cn era azi cu masina ta k am vazut-o venind de la 300m si am zis k u esti,lam lasat sa treak si dai viteza si flashuri dupa el crezand k esti u sa mai vb dar cand a oprit era altcineva............oricum e forta si pisica asta si ink o data sa o stapanesti cu placere!!!!!
poate ne intalnim vineri seara prin oras

liviu tex 07-12-11 21:03

Quote:

Originally Posted by Florian328 (Post 4764708)
liviule cn era azi cu masina ta k am vazut-o venind de la 300m si am zis k u esti,lam lasat sa treak si dai viteza si flashuri dupa el crezand k esti u sa mai vb dar cand a oprit era altcineva............oricum e forta si pisica asta si ink o data sa o stapanesti cu placere!!!!!
poate ne intalnim vineri seara prin oras

i-am dat-o la un prieten care are masina'n service! mi-a zis ca fugea azi unu' dupa el cu jante portocalii:lol::lol:si i-a spus sa-l sun! nu stiam despre cine e vorba! ai schimbat jantele sau masina cu totu'?? vb vineri daca iesiti! da-mi un telefon!!!

liviu tex 07-12-11 22:41

in weekend fac un ''foto sesan'' d'ala de va capiez! va rog care nu aveti ochelari de soare sau masca de sudura sa va luati un ciob colorat ceva sa uitati prin el,pt ca pozele vor fi ''briliant'' si riscati sa va iasa ochii din gavane!:D

asa,maine imi revine masina pe batatura si sunt hotarat pe ea! de plecat nu mai plec nicaieri ca baga primaru tevi pt canal si e mocirla pan' la manerele de la usa,asa ca o bag in lucru:shock:...watch out!!!!!!!!!!!!;);)

neagk 07-12-11 22:55

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4765683)
in weekend fac un ''foto sesan'' d'ala de va capiez! va rog care nu aveti ochelari de soare sau masca de sudura sa va luati un ciob colorat ceva sa uitati prin el,pt ca pozele vor fi ''briliant'' si riscati sa va iasa ochii din gavane!:D

asa,maine imi revine masina pe batatura si sunt hotarat pe ea! de plecat nu mai plec nicaieri ca baga primaru tevi pt canal si e mocirla pan' la manerele de la usa,asa ca o bag in lucru:shock:...watch out!!!!!!!!!!!!;);)

Spor la treaba ! :flamed:

motzu 08-12-11 00:01

Quote:

si la tine e mocirla?:))))))
astia cu drumurile sunt cei mai prosti oameni pe care i cunosc eu!!!!
bafta cu pisica....si insanatosire grabnica la pitica:)

Z E K Y 08-12-11 07:49

Quote:

riscati sa va iasa ochii din gavane!:D

watch out!!!!!!!!!!!!;);)

:D:D..

florinfty 08-12-11 10:09

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4765376)
i-am dat-o la un prieten care are masina'n service! mi-a zis ca fugea azi unu' dupa el cu jante portocalii:lol::lol:si i-a spus sa-l sun! nu stiam despre cine e vorba! ai schimbat jantele sau masina cu totu'?? vb vineri daca iesiti! da-mi un telefon!!!

Eu sunt cel cu e46-le cu jantele portocalii, am vazut masina 2-3 zile la rand prin zona, chiar eram curios la cine a ajuns. Cu ocazia asta iti urez "s-o stapanesti sanatos" si multa sanatate la fetita! Bafta!

liviu tex 08-12-11 10:35

Quote:

Originally Posted by florinfty (Post 4766216)
Eu sunt cel cu e46-le cu jantele portocalii, am vazut masina 2-3 zile la rand prin zona, chiar eram curios la cine a ajuns. Cu ocazia asta iti urez "s-o stapanesti sanatos" si multa sanatate la fetita! Bafta!

multumesc frumos!:D:D

Florian328 08-12-11 16:10

leam facut cum a zis marian,o fi zis omu k sunt nebun cand mam luat dupa el:))
te sun maine pe zi dak e si stabilim ce si cum

jakal 09-12-11 13:56

frateloo....mai stau mult cu masca de sudura la ochii?....:lol:

de cate ori deschid topicul asta astept sa vad pozele....

liviu tex 09-12-11 19:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4768504)
frateloo....mai stau mult cu masca de sudura la ochii?....:lol:

de cate ori deschid topicul asta astept sa vad pozele....

ma,de cand am luat masina de la Zeky i-am dat'o la un prieten care are masina in service si tot astept (mai mult decat el) sa i'o termine! trebuia sa o ia miercuri,miercuri i'a spus ca nu miercurea asta,aia care vine e gata!:-):-)

maine poate o prind si eu o tura...:lol::lol:

cu pozele cand m'o'i lansa va zapacesc!!:dance::dance:

ete asa una ca un ''preview''.....adica

Florian328 09-12-11 19:33

asteptam sa vdm poze dar eu am sa vin sa o vad live live am spus

All times are GMT +2. The time now is 12:59.

- Copyright 2026 4Tuning