![]() |
Re: E36 - coupe tex
3 pistoane sub capota si unu pe evacuare :lol: e is d ala mare:lol:
|
Quote:
'gud lak'.....e tot trendy.... liviu ZEKx....:lol: |
Quote:
vorbim la primavara mai multe!!!!!!!8) |
Quote:
asa poate te lasa militia in pace.... or fi vazut si ei mah nr de Olt...acum pina invata masina mai te opresc... |
astept sa ma suni....ai fost de negasit!
|
Quote:
On topic : !!! ce zice Liviu un oltean cand vede un BMW alb ?? : Uite un Bmw nou noutz :lol: :lol: :lol: ! |
Quote:
|
Quote:
On - frumoasa noua achizitie,s-o stapanesti sanatos ! |
Quote:
ai vorbit,stai jos 4! eu n-am zis;)!!! am zis in schimb ''de ce o avea patru butoane de geamuri electrice ca masina e coupe...??'' laaa urma m-am prins! este ielectrice si alea de pe spate pt ca sa nu ma traga corentu cand rulez pe A2 cu chilotu' automat,le actionez cu mana de langa clima digitala (dubla) care este deasupra OBC'ului cu peste 18000 de butoane! acuma ce ma gandesc eu,Mareane...o avea ceva daca'i pun xenon si'n proiectile??:lol::lol: Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol:
|
Frumos foc texu ... il urmaresc de ceva timp dar nici albitura nu se lasa mai prejos.Muchas baftalos in continuare cu dansa
|
De cand s-a facut oltean nu mai saluta lumea in trafic
|
Salut , felicitari pentru noua achizitie arata beton 8-) . Poti sa-mi spui si mie ce evacuare aveai pe cea rosie ? Finala magnaflow parca si in rest aveai intermediara si catalizatorul sau erau date jos ?
|
Quote:
|
avea catalizatorul scos si park remus era finala:-j
|
Quote:
:lol::lol:pe la targ mi-am at seama ca erai tu!! adica dupa vreo 5 km! nu's figurant,atat ca m-am prins mai greu!;) Quote:
|
1 Attachment(s)
da,deci am inceput sa investesc bani cu nemiluita in masina! am schimbat becurile..la pozitie!13 lei m-au costat! erau galbene si urate,acum sunt albe asa,ca un xenon mai chior! de maine intru in forta in ea,pun bandourile,schimb stopurile cu unele ''ciuning'',iau pleoape ca mie nu-mi plac farurile asa mari,pun statie si subwofer pt o galagie amplificata si ranesc in ea pt ca e murdara! i-am imprumutat'o unui prieten care are masina in service si pana nu si-o scoate el pe a lui nu-mi vine sa fac curat,mi-o aduce tarziu si nu mai am rabdare de curatenie la interior!
|
Quote:
|
Te-am vazut azi la universitate...Superba!!! Sa o stapanesti sanatos...parerea mea, nu ii pune pleoape...arata perfect asa;)
|
se intampla 'tiuninggggggg'....:D
arata bine motanu.. |
Quote:
|
Quote:
Fa-i la masina ce iti place tie, pune-i pleoape, baga angel eyes,etc.... AAA....si sa nu uit FOLIE peste TOT sa iti intri in normal :))) Ca acolo asa se poarta si pe parbiz;) |
Quote:
te pup catalin..vb cand vi pe aici! o sa tin cont de sfaturile tale! |
Mersi pentru raspunsul in legatura cu evacuarea , am auzit-o intr-un filmulet de pe youtube cand erai la o intalnire in Valcea si suna bestial ...
|
Quote:
|
DOAMNE AJUTA TATI BOSS.......INSANATOSESTE-O PE CEA MICA, CA TARE FRUMOASA E ;) PUPO DIN PARTEA MEA :-)
|
Mariiiiiiiiiiiia :( :( ....ai grija bai handralau nenorocit ca ea singurul motiv pentru care vin pana la tine acolo in Afumati sa o vad pe Maria :)....
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
de ce ma faci ma handralau nenorocit 'tu-ti fata aia??:pelvic_th:pelvic_th |
liviule cn era azi cu masina ta k am vazut-o venind de la 300m si am zis k u esti,lam lasat sa treak si dai viteza si flashuri dupa el crezand k esti u sa mai vb dar cand a oprit era altcineva............oricum e forta si pisica asta si ink o data sa o stapanesti cu placere!!!!!
poate ne intalnim vineri seara prin oras |
Quote:
i-am dat-o la un prieten care are masina'n service! mi-a zis ca fugea azi unu' dupa el cu jante portocalii:lol::lol:si i-a spus sa-l sun! nu stiam despre cine e vorba! ai schimbat jantele sau masina cu totu'?? vb vineri daca iesiti! da-mi un telefon!!! |
in weekend fac un ''foto sesan'' d'ala de va capiez! va rog care nu aveti ochelari de soare sau masca de sudura sa va luati un ciob colorat ceva sa uitati prin el,pt ca pozele vor fi ''briliant'' si riscati sa va iasa ochii din gavane!:D
asa,maine imi revine masina pe batatura si sunt hotarat pe ea! de plecat nu mai plec nicaieri ca baga primaru tevi pt canal si e mocirla pan' la manerele de la usa,asa ca o bag in lucru:shock:...watch out!!!!!!!!!!!!;);) |
Quote:
|
Quote:
astia cu drumurile sunt cei mai prosti oameni pe care i cunosc eu!!!! bafta cu pisica....si insanatosire grabnica la pitica:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
leam facut cum a zis marian,o fi zis omu k sunt nebun cand mam luat dupa el:))
te sun maine pe zi dak e si stabilim ce si cum |
frateloo....mai stau mult cu masca de sudura la ochii?....:lol:
de cate ori deschid topicul asta astept sa vad pozele.... |
1 Attachment(s)
Quote:
maine poate o prind si eu o tura...:lol::lol: cu pozele cand m'o'i lansa va zapacesc!!:dance::dance: ete asa una ca un ''preview''.....adica |
asteptam sa vdm poze dar eu am sa vin sa o vad live live am spus
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning