![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
bassule nu iti mai da cu parerea ca te carpesc aici de fata cu toata lumea:D
|
Quote:
|
nid4sip prostit iz da best gaim in da uarld :D
|
Quote:
|
ca in realitate ?!? :P simulator...
|
in realitate mai vezi pietrele si dambul nu are colturi:))
|
care merge la cluj?
eu cred ca merg duminca |
vezi ca merg colegii tai din grillfest :-P
|
...pai da..dar ''colegi mei'' din grillfest merg sambata,asa am vaz pe forum.....eu ma duc duminica si am o scurta oprire la alba
|
am si eu o intrebare...Brabus nu e facut de Mercedes?eu asa stiam:???:
|
si eu merg duminica, sambata am nunta...
Brabus e companie de tuning care modifica mercedesuri, e stand-alone, nu apartine si nici nu e facuta de mercedes. |
ne vedem duminca pe acolo...si eu merg sambata la nunta:(
te-am vazut intr-o zi in cisnadie chiar pe strada pe care stau...dar nu m-ai observat.. |
Si io am nunta sambata:). Ti-am vazut masina ultima oara cand am trecut prin cisnadie dar n-am fost atent. Poate ne auzim la tel si mergem impreuna duminica.
|
intrebare..: care are idee de unde gasesc conducta de frana lunga pt cielo...nu cam la nici un depozit ...HELP!
|
Sambata, 10 oct e VTM amatori pe Cisnadioara!!!
|
am aflat si eu...dar ii cam grea masina:(( si caii putini
|
Quote:
|
Prea multe detalii nu stiu. Se poate inscrie orcine cu carnet de minim 1 an (asa o fost data trecuta parca), taxe nu stiu exact, 100 sau 150 inscrierea plus 35 de lei o asigurare obligatorie care o faci pe loc. Nu stiu ora la care se incepe dar inscrierile se pot face pe loc. O sa aflu mai multe pe joi cred.
|
Viteza in coasta la Cisnadioara
Scris de Cristi Florea Saturday, 03 October 2009 AS Tuning şi CS Performance organizează, la finele săptămânii vitoare, o cursă petru amatori. Ajunsă la ediţia cu numărul cinci, tradiţionala Cupă Tuning va avea loc şi în acest an pe data de 10 octombrie 2009, pe drumul judeţean 106 D, care face legătura între Sibiu şi Cisnădioara. Competiţia se va desfăşura pe asfalt, de o calitate foarte bună, şi este destinată în egală măsură atât piloţilor amatori, cât şi celor licenţiaţi, condiţiile minime de securitate fiind ca maşina să fie dotată cu centură de siguranţă minim în trei puncte, stingător, triunghi reflectorizant, iar piloţii să poarte cască în timpul cursei. Maşinile participante pot fi atât înmatriculate, cât şi neînmatriculate. Singura condiţie impusă este ca cele care fac parte din cea de-a doua categorie să fie transportate pe platformă până la parcul închis şi de service, care este situat pe linia dreaptă dinaintea startului. Traseul va avea o lungime de trei kilometri, iar pe lungimea sa vor fi amplasate două şicane din cauciucuri pentru a limita vitezele de vârf care se pot atinge pe anumite zone de rulare. „Facem acest lucru în special pentru protecţia piloţilor, petru a evita producerea unor evenimente neplăcute. Noi ne dorim să fie o cursă frumoasă, lipsită de incidente în care toată lumea, atât concurenţi, cât şi spectatori să se simtă bine”, susţine Jean Tatu, principalul organizator. Maşinile de concurs vor fi împărţite în funcţie de cilindree. Astfel, cele trei clase de concurs sunt: maşini cu o capacitate de până la 1.600 cmc, maşini cu o capacitate între 1.600 şi 2.000 cmc şi maşini cu o capacitate de peste 2.000 cmc. La maşinile dotate cu turbo, va fi aplicat un coeficient de 1,7 faţă de cilindreea motorului. În funcţie de numărul de concurenţi, cursa va avea minim trei urcări, între care obligatoriu două de concurs. Învingători la fiecare clasă vor fi desemnaţi piloţii cu cel mai bun timp stabilit în oricare din manşele de concurs. Înscrierile se vor putea face, sâmbătă dimineaţa, 10 octombrie, la faţa locului, începând cu ora 7,30, acestea fiind deschise până la ora 9. Startul propriu zis în prima urcare este preconizat să aibe loc în jurul orei 10. La această cursă, organizatorii au alături de ei ca şi parteneri Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Sibiu, Sigemo, Ion Art Glass, JR Vile la cheie, Realitatea TV Sibiu şi Tribuna. Pentru informaţii suplimentare: Cristi FLOREA – 0744 - 681090 sau mail [email protected] |
Quote:
Si cei cu categoria B1 pot sa participe daca fac parte dintr-o scoala de pilotaj! |
Stiam eu ca a fost odata o conditie cu carnet de 1 an(normal ca B). Acum nu o sa fie. Taxa e 150, si pe langa asta va fi cineva acolo si cine vrea isi face asigurare pentru masina, (deci nu e obligatorie).
|
Nu te bagi Paul la o incercare?
Nici macar ca spectator nu pot sa ajung dar poate este vre-un user de pe forum care sa arunce cateva poze ... Oricum, bafta participantilor SIBIENI!!! |
Daca prin incercare ma intrebi daca particip, atunci da, ma dau.
|
Pai normal ca doar te-am intrebat....
Nu aveam voie sau te-o deranjat? Daca ai ceva personal cu mine spune-mi si poate o rezolvam....... |
un scurt video cu participantii la vtm cisnadioara 10.10.2009
https://www.youtube.com/watch?v=qxtBUsmKYz8 |
Nu stiu de ce crezi ca m-a deranjat ceva, n-am inteles aia cu incercarea si am intrebat. Io nu ma complic sa am ceva personal cu nimeni.
|
ok....;)
Bafta-n trafic MIG-le |
caut cheie pt filtrul de ulei... ma ajuta cineva, contra cost :D
|
gasesti la orice magazine de piese , ieftina (tipul banda)
|
s-a rezolvat la service. (filtrul era sudat pe bloc)
|
sudat= adica s-a intepenit
sau sudat= adica era chiar sudat cu aparat de sudura |
era gripat :D nu era efectiv sudat
|
baietii se pare k cei de la MIDNIGHT RACERS a facut filiala si la noi la sibiu....frumos din partea lor si deja sunt ceva masini ...pys,dvl,gps.....cat mai multye;)
|
aia ei stiu.aici nu o anuntat nimeni nimic.
|
este fondat de 5 -7 zile. cine e leader pe sibiu? se anunta aici ?
|
Sambata e Sibiu Rally Show!!
|
salutare sa deschidem si noi cei din sibiu un topic cu machete tuning poate poate!!!
|
dupa numele la user se pare ca ai ceva machete facute tuning pana acuma...
pune niste poze sa vedem ce clar esti.. |
Pe unde gasesc un strungar in sibiu?
|
la Util Ambient. in incinta CCA Sibiu
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning