![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
12 Attachment(s)
Range Rover Vogue - ERTL 1:18
Macheta nu este extraordinara dpdv calitativ, fiind undeva la nivel de maisto (poate unpic peste), dar are marele avantaj ca deschide tot si nu prezinta balamale doglegs. Imbinarile sunt slabe, interiorul este rezonabil, iar vopseaua pare calitativa. Probabil ca odata mochetata, s-ar apropia mai mult de categoria machetelor medium, acolo unde se vrea. |
Asta e prea prea frumos Vogue...lux man:!::!::!:
|
Super Hummer-ele, si pozele sunt faine rau. Super si Minichamps-ul 1:64 arata foarte bine.
Asta ultima e bestiala, mie-mi place tare mult si dupa ce o mochetezi va arata si mai bine. |
chiar ca lux:-o daca era si mochetat era si mai grava.frumoasa, cred ca imi iau si eu un ertl ca prea dau toti cu astia.fac machete frumoase, si mai ales muscle-uri.
|
Quote:
|
o macheta frumusica la un pret bun. :)
Spor la machetute |
Multumesc de aprecieri. Totusi, promo are dreptate. Macheta arata mai bine in poze decat in realiate. Este un model slabut, dar bun de adus intr-o colectie 4x4.
Inca mai am retineri in privinta unora din modelele mai slab calitativ din colectie. Parca le-as da in defavoarea unora ceva mai bune, dar asta ar insemna sa renunt la o parte din modelele 4x4. Ramane de studiat ... :P pana atunci astept noutatile. Mai am vreo 7-8 ce trebuie sa vina cat de curand ... :) |
E mult mai misto ca si un Maisto fii sigur de asta .Bordul are detalii frumoase, si in general ca tot ce e in interior, ce-i asa mare problema daca n-are mocheta ? Lasa ca nu la toate trebuie mocheta, pui niste covorase din cauciuc pe jos si problema rezolvata ! :lol: Si despre motor, mi se pare foarte frumos pentru pretul machetei, nu vreau sa ma gandesc cum arata daca se "ocupa" Maisto de motor :rolleyes2
|
Are si Maisto unele machete reusite :) aduse aproape de ERTL ;)!
Masina este frumoasa am avut'o si eu pe lista de cand am gasit'o cu 100ron , dar m'am razgandit si acum imi pare rau... :( Foarte frumoasa si e detaliata! Imi place ca se deschid toate 4 usi si motorul arata bine , la fel ca si interiorul! Merita toti banii!!! 8) |
Nice:lol::lol::lol:
Cel mai adevarat SUV 1:1, dupa parerea mea:-P |
@ driftergt: nu te supara dar singurele motoare de maisto facute "aproape" ca cele de ertl sunt poate cele de pe maisto thailand, dar astea noi is placa de surf nu gluma. Covorase...cum sa pui ca nici nu stiam ca se pot pune.
Arata foarte foarte bine jeep-ul mai ales pe verisunea asta de echipare si ma gandesc tot mai mult sa-mi iau si eu ertl ca nici nu sunt scumpe, dar sunt la un nivel bun calitate/pret. |
Ford F150, F350 si Chevrolet Colorado (toate maisto) sunt aproximativ la nivel de Range Rover ERTL. Totusi ... astea sunt doar exceptii de la maisto. Restul sunt mai slabute ...
Nu ma apuc eu sa o mochetez pentru ca nu ma pricep, insa sunt convins ca ar primii un aer de macheta mai buna. Oricum ... de dat nu o dau. E slabuta, dar imi place :) |
1 Attachment(s)
Astea le-am ridicat azi. Sunt platite/cumparate de-a lungul lunii, dar azi au venit, mare parte din ele.
Revin cat de curand si cu prezentarile :) |
Pfai maestre........ce machete:shock::shock::shock:
Tot una si una....:-P |
325 si ford iui man abia astept sa le prezinti..dar mai ai niste restante..
Felicitari man esti cel mai constant cumparator:!: |
Te-ai bagat serios in motociclete solido:D
|
Cine zicea ceva de criza ? :)))
Foarte tare! Intradevar ceva frumos! Imi place si abia astept sa le prezinti! |
superbe, astept sa vad Ford-ul F350 harley, sper ca-l bagi in cateva poze langa fratiorul lui F150.
Bravo Andrei, still number 1 |
Quote:
sunt atatea machete 1:18 aparute si tu iti cumperi porcarii deastea... |
Vad ca ti-ai luat si un trailer pentru 1:18, este cumva cel Motormax? L-ai gasit Romania sau unde? :-P
|
Quote:
Domnule, era imposibil sa nu imi dai in cap cu niste bavareze.:bat:.Si inca cu e21:omfg: care il vreau si eu ca e nemaipomenit.O macheta fabuloasa pentru mine care iubesc bavarezele.Si inca e si rechin.Ala il astept cu nerabdare, nu cer sa incepi cu el ca nu prea sunt genul, cu ce te lasa inima, dar vreau sa stii de la mine ca il astept cu nerabdare, este senzational.Eu daca l-as lua mi-ar placea pe negru.Frumoase si restul, spor la achizitii nu mai zic ca tu ai mult spor tot timpul.:lol: |
Superbe modele ai ales...iar am ramas facra cuvinte:dsa le stapanesti sanatos:D
|
Offf... mi-ai luat-o inainte cu E21, dar abia astept sa-l vad prezentat la tine... succesuri pe mai departe la noi achizitii!;)
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
number oan ?!?! ca la "manelari" :evil_laug ? glumesc Quote:
Quote:
De gasit, il gasesti la autoart.ro Quote:
Quote:
Quote:
Saturn Vue - AutoArt 1:18 O macheta bunicica si destul de rara la noi. Desi nu deschide usile spate, macheta compenseaza prin calitatea imbinarilor si a vopselei. Nu e vreo capodopera, dar arata mai bine decat ma asteptam, prezentad detalii multumitoare. |
Ca masina e urata cu crengi..macheta e ca de obicei ceva mai draguta ca e mica si parca da altfel si poate datorita culorii imi place :!:
|
Superb ! nici modelul 1/1 nu l-am prea vazut ... d`apoi macheta. Arata foarte bine :-)
|
da, noroc cu calitatea executiei si cu brand-ul.si mie mi se pare urata cu crengi:lol::lol: deci ca model mi se pare oribil:oops:, este doar parerea mea, dar ca macheta intr-o colectie de 4X4 cred ca este bine venita.Eu salivez in asteptarea rechinului e21:eyebrow:
|
Uite.......sincer iti spun ca e urata frate.....urata rau:-P
Dar pozele fac toti banii:-P P.S. Acum vine Radu si zice ca e cea mai frumoasa macheta 4x4:twisted: |
Quote:
Inca sustin asta :)))) Misto macheta, pozele sunt la mare inaltime... tipic tie. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
E urat rau acest Saturn. E mai urat decat un Duster :)), dar e binevenit in colectia mea. In total s-au strans 30 de modele 4x4 (pickup/suv) la scara 1:18. Nu toate sunt de o calitate extraordinara, dar gama asta nu e foarte dezvoltata la producatorii premium.
Ford F350 vs Ford F150 - Maisto 1:18 (Harley Davidson edition) N-am mai scos macheta afara. Probabil la urmatoarea sesiune foto ... N-am mai prezentat interiorul lui F350 pentru ca nu era nimic deosebit. Pot spune ca e mai slab decat F150, dar mi-am dorit prea mult aceasta macheta pentru a mai tine cont de detalii. |
frumos tauru asta.pacat ca nu e si un Harley ca ar fi aratat bine pe langa el, tipic american.felicitari ptr achizitie.
|
Arata de vis Ford F350 vs Ford F150 :D ! Mie imi place la saturn mult culoarea :D!
|
Asta e mortal prin combinatia asta de culori..cred ca e foarte mare, nu:?::?:
|
1 Attachment(s)
Ambele pickup-uri sunt imense, avand peste 34cm lungime. Totusi, cel portocaliu este cu peste un cm mai lung si vizibil mai lat.
Am un singur harley la scara 1:18, dar probabil ca o sa apara abia in urmatorul set de poze. Astazi mi-a sosit si primul GMP din colectie. Este o macheta cu adevarat deosebita, mult peste orice alt model american detinut de mine. Cu siguranta nu o sa ramana singura, insa datorita pretului ... o sa mai dureze ceva pana mai vine un asemanatoare. |
Quote:
|
Frumos F350...cea mai buna alegere in privinta culorii:-P Si la mine va urma unul,dar sa se iveasca o oportunitate ceva;)
Frumoase poze:-P Plymoth-ul este un vis.....totusi cred ca se potriveste mai bine la mine in colectie:lol: |
Quote:
Ce tare poate fi...:giggle: arata deosebit, pure american muscle.Abia astept prezentarea, o sa-mi fac provizii de pop-corn:lol::lol: felicitari pentru macheta, sunt interesat si de un pret sa stii...daca imi poti spune te rog frumos, aici/pe p.m/ pe mess unde doresti bo$$:lol: inca odata felicitari pentru macheta si pentru buzunar:eyebrow: |
Mai ai putin si faci 100 de pagini in theardul tau in care chiar avem ce vedea :D , felicitari !
|
Astept cu nerabdare sa postezi poze cu Plymouth-ul...este ..bestial ca si masina 1/1 chiar daca nu prea ma pasioneaza muscle..:Dsa le stapanesti sanatos:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning