Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

ZET-EVO 12-03-06 03:10

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

=)))))) Cat De Tare =)))) :)) :d

ERY 12-03-06 05:49

Gica petrescu - Cinea- pus carciuma'n drum....BY ERY, VPR , DMX, Dedicatie speciala pt CocosulX, Y, Z, N patrat , cosinus de alfa....:)

Psycho 12-03-06 09:04

Quote:

Originally Posted by cocosulx
Mda , sunt un prost , care a crescut intr-o familie de pushcariashi , tatal meu ma molesta cu sticla de lapte , mi-o introducea in anus , si dupa aceea ma punea sa beau din ea , trebuia sa satisfac gainile din curte 1 data pe zi macar , de aceea nick-ul meu este CocoshulX , dar de cand cu aviara am decis sa mi-o sug singur , mama mea e plecata la produs in Turcia , nu am cunoscut-o niciodata.
Si acum ca sa o dau pe bune , vand sticle goale sa fac un ban pentru internet , ca nu prea vorbeste nimeni cu mine , nu stiu unde a gasit Z3S3 poza mea dar acum ati reusit sa ma cunoaste-ti cu totii. Nu prea am multe clase , am ramas repetent in a 2-a ca nu stiam tabla inmultirii , de abia am ajuns sa invat sa scriu , pentru ca aici la Ghindarestii Oropsiti de unde sunt eu nu prea stim decat cu sapa , grebla , la petactar , furca , cu cherpedelu' , chiar daca mai nou , unii dintre noi s-au specializat in ace de cusut pentru masina Ileana, brice de barbierit broastele pe burta , lame de tuns pielea de fluture si chiloti de dame tip gogoshar , tetra.

P.S. : Acest mesaj mi-a luat 3 ore sa il scriu , dar sunt fericit ! Si pana la urma ... da-o in colo de aviara ... imi cumpar prezervative si tot mai dau 1 data in gainile pe care le-am ascuns in beci cand au venit aia de la televizor sa le spele cu vapul.
ZBARCI !

mah in primu` rand e nasol daca te doare in cur .. cum ziceam .. in al 2`lea rand nu trebuie sa citeasca oricine ce`i acolo posturile iti erau adresate tie ....

cat despre ery dmx vpr`u ... sunt nebuni e ora 10 si ei inca mai beau de azi-noapte .. o sa plezneasca ficatu` in voi ..

Psycho 12-03-06 13:26

2 Attachment(s)
pe cand asa ceva ?!?!?

Psycho 12-03-06 13:53

1 Attachment(s)
bai cocos ai curaj sa faci o tura c ubicicleta mea cu nos pe ea ... are tot cam 300 de cai .. tot cam cat bolidu` tau

Psycho 12-03-06 13:59

1 Attachment(s)
hai k va atashez o poza si cu ceea ce am in agraj .. are 500 de cai .. tractiune integrala ... dar mi`e frica sa ies cu ea p strada k se duce draq asfaltu cand arunk ancora sa franez

lolek 12-03-06 14:08

ce om bun esti Psycho ai mila de asfaltu lu mazare sa nu`l strici :)))
anu asta te vdm la king of europe? :D succes

ERY 12-03-06 14:27

Quote:

Originally Posted by Psycho
cat despre ery dmx vpr`u ... sunt nebuni e ora 10 si ei inca mai beau de azi-noapte .. o sa plezneasca ficatu` in voi ..

deci...eraaaa ora 10... nopatea....acum e 3.26 pm i nu am terminat...va saluta...ery, dmx,vpr,chinezu,ceres de la munte, pia de l aservice....si altii....

ERY 12-03-06 14:51

in pl si inca bem....(dmx here)

Psycho 12-03-06 14:52

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
deci...eraaaa ora 10... nopatea....acum e 3.26 pm i nu am terminat...va saluta...ery, dmx,vpr,chinezu,ceres de la munte, pia de l aservice....si altii....

bah voi suntetzi drogatzi sa mor io de nu`i asa :) zi lu sportivu de performatza .. se shtie el cine k o sa plezneasca ficatu in el si o sa`l ducem cu cearceafu` la spital

Psycho 12-03-06 15:21

Quote:

Originally Posted by cocosulx
Mda , sunt un prost , care a crescut intr-o familie de pushcariashi , tatal meu ma molesta cu sticla de lapte , mi-o introducea in anus , si dupa aceea ma punea sa beau din ea , trebuia sa satisfac gainile din curte 1 data pe zi macar , de aceea nick-ul meu este CocoshulX , dar de cand cu aviara am decis sa mi-o sug singur , mama mea e plecata la produs in Turcia , nu am cunoscut-o niciodata.
Si acum ca sa o dau pe bune , vand sticle goale sa fac un ban pentru internet , ca nu prea vorbeste nimeni cu mine , nu stiu unde a gasit Z3S3 poza mea dar acum ati reusit sa ma cunoaste-ti cu totii. Nu prea am multe clase , am ramas repetent in a 2-a ca nu stiam tabla inmultirii , de abia am ajuns sa invat sa scriu , pentru ca aici la Ghindarestii Oropsiti de unde sunt eu nu prea stim decat cu sapa , grebla , la petactar , furca , cu cherpedelu' , chiar daca mai nou , unii dintre noi s-au specializat in ace de cusut pentru masina Ileana, brice de barbierit broastele pe burta , lame de tuns pielea de fluture si chiloti de dame tip gogoshar , tetra.

P.S. : Acest mesaj mi-a luat 3 ore sa il scriu , dar sunt fericit ! Si pana la urma ... da-o in colo de aviara ... imi cumpar prezervative si tot mai dau 1 data in gainile pe care le-am ascuns in beci cand au venit aia de la televizor sa le spele cu vapul.
ZBARCI !

pentru tine am scototic internetu si am gasit urmatoru ` film -->

http://www.rukola.com/filmi/mierdadepecadores.wmv.html

ANDY_62SLC 12-03-06 16:28

sa moaraaaaaaaaaaaaa mama am cazut cu scaunu bineeeeeeeeeeeeeee bai chelule cu dedicatie pt COCOSEL mucles!

SMocKey21 12-03-06 16:58

ahahahahahha....mama Psycho filmuletul ala e lovitura sub centura.......=))))))))))))

VPR`u 12-03-06 17:57

bah gata la ora 17:00 am declarat bauta noastra de azi noapte terminata .... eu sunt lemn .. nu mai pot sa scriu .. e ultima zvagnire.. pa-pa ne auzim peste 2 zile

CeReS 13-03-06 00:31

Baah, nu m-ati asteptat si pe mine sa ajung in Constanta sa beau cu voi. Urat din partea voastra

Psycho 13-03-06 00:40

1 Attachment(s)
pe tine te ashteapta la o mac vodka :)

leonard 13-03-06 07:55

Quote:

pentru tine am scototic internetu si am gasit urmatoru ` film -->

http://www.rukola.com/filmi/mierdadepecadores.wmv.html

dreaq ma pus sa ma uit la filmu asta ....nu mai mananc trei zile

ERY 13-03-06 09:03

Quote:

Originally Posted by VPR`u
bah gata la ora 17:00 am declarat bauta noastra de azi noapte terminata .... eu sunt lemn .. nu mai pot sa scriu .. e ultima zvagnire.. pa-pa ne auzim peste 2 zile

Ahhh... m-am trezit si eu ..... da' cred ca ma culc la loc.

Psycho 13-03-06 10:01

Monden

Vineri 17 martie @ No Problem

Parazitii LIVE in concert !?!? care merge ?!

ANDY_62SLC 13-03-06 18:48

inregistreaza si mie Pshyco si imi trimit!te [pupa fratele

Gabi 14-03-06 10:44

Incetati cu fazele astea, sau inchid iar topicu' ?

Psycho 14-03-06 11:11

gabi nu eu am inceput .. el a icneput prim`u .. io doar am comentat :)

serios doar ai vazut k nici n`aminjurat :)

ERY 14-03-06 11:27

Lool.Confirm ce zice Spuf.

Psycho 14-03-06 11:38

stai calm k mesajele cica sunt .. am vb cu gabi sunt shterse sa nu l vedem noi in fine lasa ... nu`ti bate capu .. iau ban iau .. nu`i un capat de lume .. am mut p alt forum :)

ma duk pe carcotasii pe kiss fm pe radios 21 :)

X-Ray-Eyes 14-03-06 15:41

Presimt o bataie pe cinste ... Cu sabii , topoare Ha Ha Ha ... sa iti cumperi costum de counter ca nu te vad prea bine ... o sa facem o chindie pe la tine , vreo 50 de handralai ... Ce distractie o sa fie !!!
Psycho ... lasa-l frate ca e batut de soarta saracu ... hai sa ne vedem de ale nostre ca e mai bine asha ... !

kalvin77 14-03-06 15:53

... nebunie mare ...

Psycho 14-03-06 15:59

hahahahaha sa vezi batalia draq :) .... stai sa intre k cica isi schimba ipu la 3 secunde si a zis k pica site`ul ..a zis k da de pe pc`ul lui ping -t www.4tuning.com pana cand pica :)

ZET-EVO 14-03-06 16:02

Off.... tz tz tz..... unii oameni au asa mari probleme cu capul.

VPR`u 15-03-06 15:44

noi nu ne batem ... :D facem crime direct de nici scafandrii nu il vor mai gasi:))i... atata timp cat Slavic si Boris sunt cu noi : fara numar fara numar fara numar

ANDY_62SLC 15-03-06 17:13

chemam si pitici negri din subsol de la Ceres si chinezi din geanta de pe fundu mari si facem brigada sa-l nimicim pe fraier!LOL VPRule merem si ne facem praf la bucale!(de suparare)

CeReS 15-03-06 18:04

Nu stiu despre ce pitici e vorba

Psycho 15-03-06 18:40

Quote:

Originally Posted by ANDY_62SLC
chemam si pitici negri din subsol de la Ceres si chinezi din geanta de pe fundu mari si facem brigada sa-l nimicim pe fraier!LOL VPRule merem si ne facem praf la bucale!(de suparare)

http://www.apimac.com/smiles/emotico...pam_poster.gif

meritzi batut :) http://www.apimac.com/smiles/emotico...mac_bottom.gif

da t iertam daca dai o http://www.abestweb.com/smilies/beer.gif http://www.abestweb.com/smilies/drunk2.gif

Evo007 15-03-06 20:55

Quote:

Monden

Vineri 17 martie @ No Problem

Parazitii LIVE in concert !?!? care merge ?!

Care va duceti poate ne intalnim la o bere?
Am auzit ca astia minori no sa intre
Care stiti cat e intrarea?

VPR`u 16-03-06 03:41

SLC`ica ai pomenit ceva de baut la bucuresti ??? U ARE MY LOVEEEEEEE

Psycho 16-03-06 08:07

bah ashtia au inebunit !!

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...407#post343407

CT-84-DiN 16-03-06 11:13

Sunt curios si la ce pretz o sa ajunga :lol:
Oricum sunt frumoase....dar mai bine faceau alta masina...si dupa s apucau sa-i faca tot felu d accesorii...

lolek 16-03-06 11:26

marfa mie imi plac ... chiar am vazut si eu azi loganu ala alb frumusel ... dar pacat ca e masina mai bombata asea

Psycho 16-03-06 11:51

e kit`u de la pilot .. mie unu nu`mi place .. fata e marfa restu nieh

79BYG 16-03-06 13:59

Quote:

e kit`u de la pilot .. mie unu nu`mi place .. fata e marfa restu nieh

mie imi place, si dupa ce o sa ii puna si jante sii suspensii o sa arate marfa raw..hai ciaules

CT-87-ADY 16-03-06 15:46

Quote:

Originally Posted by lolek
marfa mie imi plac ... chiar am vazut si eu azi loganu ala alb frumusel ... dar pacat ca e masina mai bombata asea

la fel zic si eu.. fata dragutza
dar spatele nu prea da bine.. e km uratzel ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2026 4Tuning