Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

sebaaa 19-12-06 22:39

Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU

numerele din pozele de la EMMA nu sunt alea noi?
k sunt literele mai distantate, cel putin pe spate, si nu sunt sterse deloc ..
alea sunt?sau sunt altele ?

Un bou de vanzare 19-12-06 22:49

Spune-mi si mie cum poate o masina straina tunata( aici mentionez ce vrei tu..BMW,Renault,Opel,VW..)poate sa se compare cu aceasta Dacie? si inceaarca sa fii obiectiv....sunt intr-adevar bebelus pe acest forum...dar pot mirosi invidia de la km.....:)

Un bou de vanzare 20-12-06 08:18

Intr-adevar e o chestie de gusturi...NU incerc sa impun un pct de vedere ,ci doar sa-mi enunt o parere.Iar dak tu crezi ce spui(k orice masina stoc ii da clasa nu stiu de ce te afli pe acest forum,care ept masini tunate..)

totusi este o masina care iti atrage privirea mai repede decat o masina straina indiferent tunata sau stoc...nu inteleg de ce nu poti recunoaste macar atat...

unless...:?:

dsign 22-12-06 23:55

imi amintesc ca odata demult, cind se organizau intilniri la Daciaclub, a venit un nene cu un Renault 12 care parca era scos din fabrica, se inchidea capota de la 5 cm, usile parca erau din burete, se inchideau foarte usor, fara zgomot, toate piesele cromate de pe ea aratau impecabil, ce sa mai, omul a facut senzatie atunci... la fel s-a intimplat cind a venit un nene mai batrin (are 70 si ceva de ani) cu o Dacia 1100 impecabila, cu toate piesele originale pe ea... tot acest mosulica ne-a adus alta data spre vizionare un Renault 5 din '82 sau asa ceva cu vopseaua originala impecabila. Sunt niste raritati si trebuiesc apreciate ca atare... Unii dintre noi nu suntem in stare sa intretinem masina nici macar 2 ani si ne dam cu parerea aiurea pe forumuri.

coco_thz 23-12-06 09:35

Frate e tare dacia ta. Eram aseara pe la Carol si erau multi pe langa ea n-am apucat sa o vad bine....oricum nu prea dau importanta daciilor. Tin minte ca erai odata pe la dristor si am trecut pe langa tine si te-am felicitat. E faina masina si parerea mea e sa nu te uiti in gura tuturor.

Un bou de vanzare 24-12-06 09:36

deci observ pana la urma k daciutza lui Tau starneste in continuare controverse si discutii ce mai exact cum am spus o masina de vis, a care s-a muncit enorm(cum spunea si Miniblu....).EU zic ca scopul acestei masini a fost atins. Bravo Robert, bravo TAU,

P.S puteti sa ma insutati oricat mi se .....(pt sgm si frustratu de manciur) ba , baieti, violenta chiar si prin imbaj e ultimul refugiu al incompetentei....

cata_tm 24-12-06 10:31

a existat o data un admin, sau moderator, care a zis ceva de genul: la sectiunea motoare sgm si cox sunt cei mai tari, iar tau conduce la show...

de aici au aparut toti kinderii fara opinie personala, dornici sa creasca in ochii celor mari. iar cei care au zis ceva, la modul cel mai civilizat, au fost sanctionati cu "infractions " si de la cate doua persoane, care nu au stiut ce si cum fac fiecare...

trecand de toate acestea, eu am vrut o data sa zic, dar m-am lasat pagubas, ca numa mi'i sculam pe toti in cap. mai stii tu roberte cum erai cand aveai "dungi viper", si praguri de vitan? iti amintesti cum vorbeai, si cum raspundeai la pm?? daca nu, citeste-ti threadul ala...

dupa ce ai aparut la casa loco, nimeni nu ti-a mai ajuns nici cu prajina la nas, ai devenit un infumurat, modestia a disparut (prin replici de genul : imi calci pe urme, fa ca mine, etc).

iar voi, restul, sa stiti ca nu ati crescut in ochii nimanui pt ca nu v-ati zis parerea sincera, ci ati ajuns de plansu curcilor, prin faptul ca nu aveti o parere personala, fie ea buna, rea, sau doar diferita de a celorlalti...

va salut, si sper sa nu stergeti, macar acum ca am sarbatorit 17 ani de la "aparitia" opiniei libere

za_kar 24-12-06 11:58

cata tm,interesanta,poate putin socanta parerea ta postata mai sus!!!despre robert nu stiu ce sa zic deoarece nu`l cunosc ca om!!!aveam treaba doar cu masina lui,nu cu fumurile personale!!!ai mult curaj:)scuze de off topic

B-69-TAU 26-12-06 00:03

4 Attachment(s)
TAU nu este numai munca mea ...este munca sustinuta a unei echipe(amintesc aici pe SGM,DAC, SORICELU,DSIGN,DL. RELU, RADU FENYO,FABIAN,PYG, etc...etc...etc... )de oameni ....si aici tot ceea ce postati (insultati, laudati,apreciati,critacati)nu o faceti numai la adresa mea sau a masinii.

respectati efortul altora chiar dak nu il apreciati.

oricum parerile oamenilor care au un cuvant greu de spus in lumea masinilor se poate vedea in pozele de mai jos.....

coco_thz 26-12-06 00:21

Hai ....Craciun Fericit lume!!! Noapte buna!!!

dsign 26-12-06 13:37

lasati ma, ca-i mai bine sa sezi binisor la caldurica, la calculator, sa iti bati joc de altii (ca altceva mai bu n-ai de facut, nu de alta) si altii sa stea in frig sa isi dea ciocane peste degete, sa se arda cu pistolul si sa isi ia de la gura ultimul biscuite doar pt a face ceva din pasiune... sa-l intreb pe SGM cite sacrificii a facut... ar spune unii: de ce nu si-a luat o masina adevarata? pt ca nu asta e ideea, ideea e sa ai ce surubari, ca mai apoi sa te Pi*i cu bolta pe aia cu masini adevarate.

pasiunea-i pasiune, in cazul de fata fiarele insirate (adica automobilele, unele mai rupte, altele mai frumoase) si asta este motivul pt care ne-am adunat in aceasta comunitate. Cine vine cu afirmatii de genul : nu compari rapadula asta cu x masina nemteasca nu are ce cauta pe aici, chiar daca prin alte parti este un domn respectabil (vis-a-vis vs. daciaclub) Aici se vine cu idei constructive, cu argumente, asta e specificul acestui domeniu.

de aceea v-am rugat eu mai acu vreo 2-3 pagini sa veniti cu argumente si idei in legatura cu stopurile si m-am suparat cind ati comentat preturile.

SirNenea 26-12-06 13:38

Quote:

Originally Posted by za_kar (Post 675113)
daca apreciem suntem catalogati "lingai",daca criticam suntem catalogati "incompetenti",se intoarce lumea cu susu`n jos!

daca u ai posta aici si ai zice intr-un mod civilizat bai taule frumoasa masina dar vezi ca la stopuri mai trebuie lucrat nitel pe margi .... ar fi altceva si crede-ma ca si tau ti-ar raspunde politicos
dar cand voi veniti cu faze de genu ca ce .... mea e jaful ala si multe altele ca nu imi place sa daui citate de genu normal ca omu se supara nu crezi ???

za_kar 26-12-06 16:31

nici nu mai stiu ce sa zic!!in fine!TAU,mereu am spus`o si o mai spun:ai o masina frumoasa si muncita,multi si`ar dori o masina ca a ta!!pacat ca am fost gresit inteles!!!

Un bou de vanzare 27-12-06 10:00

Securea trebuie ingropata...Aici suntem sa crestem unii alaturi de ceilalti, sa invatam unii de la altii...nu sa deschidem alte discutii si sa ne balacarim k femeile...

P.S. aviz celui de deasupra mea!:twisted:

MaTzA 27-12-06 21:10

scuze tau ca mai fac si eu off topic .... voi nu vedeti ca o luati pe aratura??? va faceti conturi... vedeti pe cei la care este scris "de-al casei" si gata...vreti si voi repede...si ce sa faceti... va holbati ep aici...intrati pe topicul asta ca ati vazut si voi videoclipul de la cassa loco... si ce va spuneti... hai sa zic si eu aici una 2 ca poate ma baga si pe mine astia in seama si mai trag un post doua... dar voi nu va dati seama ca sunteti noi veniti...si criticati de parca aveti cine stie ce raritati de masini pe acasa si faceti comparatia...in primul rand daca nu-ti place... gandeste-te la cata munca a fost...a...da...sunt cam absurd...voi NU AVETI HABAR... ce munca trebuie depusa ca sa se faca o masina care sa arate in stadiul asta...mai pe la inceput si eu mai ziceam una alta (dar nu aici) dar cand a trebuit sa pun mana sa fac si eu lucruri asemanatoare am inceput sa apreciez munca altora bine facuta...sau in caz contrar sa sfatuiesc/sa cer sfaturi... daca tot criticati...puneti mana si la daciile voastre incercati sa ingropati stopurile...asa...sa vedeti...daca voi puteti sa le faceti mai bine...si mai vb... poate stiti versurile "NU VORBI FARA SA STII"

MaTzA 27-12-06 21:22

mai trebuie sa se faca un lucru inteles : sunt diferite feluri de a trata o masina...si fiecare intelege "frumosul" prin stilul lui... spre exemplu...mie imi place masina asta...dar cu toate acestea daca vad o dacie cu tot original , bine intretinuta , nu inseamna ca nu-mi place... apreciez...chiar foarte mult... si nu cred ca exista cineva care sa nu aprecieze o dacie bine intretinuta... am spus asta ca sa intelegeti ca baietii de la cassa loco au vrut stilul acesta de masina (show) nu cred ca dadea bine 2 "maicute" dand din fund pe o piesa de muzeu...totusi... ;)

za_kar 27-12-06 22:11

doamne,fiecare masina e frumoasa in felul ei si deasemenea sau paradoxal prin ochii diferiti care privesc!

SirNenea 28-12-06 01:46

va roig frumos gata cu offtopicul ca nu isi are rostul
daca aveti ceva de zis referitor la masina faceti-o dar cu bun simpt
ce a fost a fosst nu cred ca are rost sa o luam de la capat da??? ca e pacat de threadul asta

B-86-RTZ 28-12-06 08:22

Fratilor , vreti sa va da-ti voi mari si tari si sa criticati incontinuare , facetiva un topic si criticatine cat vreti , pe toti , pe topicul asta stiu ca se vb despre tau pana acum , momentan vad ca ati ajuns sa criticati , daca sunteti mai tari , facetiva si voi macar pe jumate din ce a facut tau si respect :arrow:

UniculSGM 28-12-06 23:57

Pt adevaratii domni din Romania, numai respect!

B-69-TAU 29-12-06 14:20

2 Attachment(s)
de azi am inceput sa lucrez cate putin la fetele de usi...
am facut 2 inele pt difuzoare si incerc sa le schimb pozitia veche...
o sa fie mai greu la fibra ca este pt prima data cand pun mana dar sper sa invat cat mai repede...
ma ajuta cineva cu sfaturi ??:D

canny 29-12-06 15:59

interesanta abordare la fete

B-69-TAU 30-12-06 00:36

7 Attachment(s)
azi am montat si aprinderea electronica, gata am scapat de platina ...parca am schimbat tot motorul trage super bine, sunt super multumit de delco...
urmeaza sa montez si shift-light....

MOUZE 30-12-06 00:57

mda...delco-u de la gaget :p

B-83-DAC 30-12-06 00:57

bravo ma asa da tata...in sfarsit inca cineva cu aprindere adevarata :)) sa nu te sperii de ea ca trage prea tare si nu o sa o recunosti :D

canny 30-12-06 08:10

eu am o intrebare, chiar nu se poate trimite si pe la mine ceva mai la vest si sa montez aici aprinderea asta ca pana la capitala e ceva, km dar daca nu se poate o sa fiu nevoit sa vin pana acolo ca problema cu aprinderea in vf capului imi sta

sorin_sorin95 30-12-06 09:08

Am si eu o intrebare in ce consta montarea aprinderii electronice ,aceasta custom , ca cele ce se gasesc in oras la mine sunt de vreo 5 feluri si nu ma pot hotara la una din ele ca ba sunt cu 2 ba cu 3 ba cu 5 fire, ma poate lamuri si pe mine cineva .Ms anticipat si scz dak am deranjat pe cineva.

Fauru_13_XWN 31-12-06 21:30

garajjjjjj frateeeeeeee................................cine are are

Blue 1.5 dCi 02-01-07 13:53

B-69-TAU felicitarile mele masina a iesit sooper ! :D

UniculSGM 02-01-07 14:29

e aprindere din aia hoatza? Cum aveau batranii la curse.

B-69-TAU 02-01-07 15:47

da da exact ca aia de alergau batranii pe coasta.....

B-83-DAC 02-01-07 20:53

hahha acum e clar de ce trage asa de bine masina....:D abia astept sa o pun si eu pe picioare :))

Un bou de vanzare 03-01-07 13:16

frate nu te mai potolesti o data cu masina asta k ne disperi....

nu trec 2 sapt fara sa ii mai modifici/schimbi ceva...
incep sa cred k e patologica chestia....

anyway..respect

SirNenea 03-01-07 13:56

care e frate pb ta ca omu baga banii in masina ??? te oftici ca u nu ai sau ce ??? si te rog sa imi raspunzi pe privat ca nu vreau sa ii mai strici omului threadul

B-69-TAU 03-01-07 15:08

2 Attachment(s)
si ca sa vezi ca nu am terminat de modificat la masina, maine montez un play-station2 slim...

Fauru_13_XWN 03-01-07 15:12

asta e tare misto:):):)bravo tie omule:):):)

SirNenea 03-01-07 16:35

pai si pe ce monitor bagi ps2?? pe cel din parasolar sau ...

UniculSGM 03-01-07 19:19

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 683231)
si ca sa vezi ca nu am terminat de modificat la masina, maine montez un play-station2 slim...

Acum te vei putea juca in timp ce conduci :)

B-69-TAU 03-01-07 23:52

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 683560)
Acum te vei putea juca in timp ce conduci :)

precum napoleon!

azi am facut rost si de un invertor pt ps2 si maine facem montajul si proba...

urmeaza fetele de usi....

miniblu3 03-01-07 23:57

Si ce mai urmeaza? Ca m-ai facut curioasa...In afara de bara aia cu leduri pt frana de care ziceai...

All times are GMT +2. The time now is 11:07.

- Copyright 2026 4Tuning