![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
deci pana la urma le-ati agatat sau nu?? :))
ca de aici se confirma 50 % din teorema ... ai masina = ai femeia.. naspa atunci |
damn!!! dar de fiecare data cand agati ceva daca ai si o masina care sa nu fie chiar ultimul cazan...nu stii daca ai reusit tu sau masina, dar daca ma gandesc mai bine...tu conduceai masina, deci...
caterinca aseara, o seara clasica de agatat pe magheru, doar ca ploua urat de tot si nu prea a fost o noapte de succes in exces pervers la 40 la ora..:( |
Quote:
|
doar partea cu "ai masina" :D:D:D
|
am si eu o chestie :D .. nu stiu daca intra la toipicu asta dar asa privit larg cred ca intra:D ..
am fost cu una o perioada apoi neam certat putin , am tot icnercat sa ma impac cu ea. bla bla dupa cateva icnercari ma lovesc o chestie eu: dami papucii si gata ea: nu pot sati dau papucioi eu : hai sa ne imtapacm atucnea ea: nu potoi sa ne impacam eu: :rolleyes2 nu pre stiu ce sa fac :) mi se pare amuzant si aiurea |
urmeaza tu: hai du-te dracului ea : nu ma pot duce dracu tu : bine ma duc eu atunci si ea : asa da ! =)))
|
:)) foarte tare...dar fara sens...era vorba despre cum sa agati o femeie nu cum sa te faci de rusine ca iti da papucii intr-un fel foarte nasol dar in fine daca vrei sa impartasesti ceea ce traiesti cu noi...:D
|
looool ! eu doar faceam putina atmosfera :)
ala rau acum serios...fata e confuza rau..pe o parte ar vrea(ai gresit cu ceva) pe alta parte nu ca te place intr-un fel sau altu' ... rabdare ..ori iese bine ori rau acum depinde ce vrei tu ...dupa cum vad ca te exprimi parca esti asa indiferent n-ar fi mare pierdere :) |
da de gresit cred cam gresit :D iam inchis telefonu in nas acu vreo 5 zile in urma eram nervos .. motive serioase ... naveau legatura cu ea .. a zis ca a inteles .. dar ...
indiferent cu ea nu sunt dar am invatat sa nu ma implic de la inceput :D ca sa nu mai postez pe celalalt theard cum sa uiti o perosana care ai iubito :))) vladadamama: stiu ca nu se potriveste exact cu titlu threadului dar daca privesti larg cam are legatura .. zic eu .. |
Quote:
@unu rau:lasa fata in pace,pana ce se mai hotaraste si ea ce mm dreq doreste...iar daca e incapabila d asa o performanta ,scapa frateeee!!!;) |
hmmm...cred ca sunt si alte locuri care au mai multa legatura cu ceea ce ai zis sau a zis, parerea mea trebuie sa se deschida un thread de consiliere sentimentala, si altul care sa se numeasca...(ce sa faca daca nu ma mai vrea???):D
nu are legatura cu agatatul sincer, gagica era deja agatata si era in proces de dat papucii...deci think again |
:)) io ma gandeam ca era faza cum sa agat din nou .. cum . ce sa fac sa trec peste asta :D .. pan la urma am facut cam ce zice trixi :D .. oricum e incapabila :) .. ce rau sunt :))
|
..da' te simti bine,nu?;) asta e principalul!:D noi iti suntem alaturi,baga mare!
|
ok si aici se deviaza de la subiect...magheru incepe sa se umpla de fete frumoase:D
cineva ceva ??? fete frumoase care fac ture pe acolo??? sunteti pe aici ??? |
Quote:
Incearca un club,cafenea,bar...ce vrei tu. Sau te gandesti ca iesi mai ieftin cu benzina pe Magheru decat intrarea la club sau consumatia la cafenea. Hai ca te las ca esti patetic, te iei de baiat ca spunea ce il doare si nu era topicu potrivit si tu saracu, ai aflat ca pe magheru mai circula si fete la volan. |
si a intrat indianu'
zbuf!! si au sarit penele din vladdaman.... :D:D:D:D |
....seful d trib sa fie slavit!:D :D :D
|
Quote:
Eu ma intrebam daca nu cumva ma baga in seama vre-un moderator, da omu a cam meritat. Revenind la topic am observat ca au fost curiosi dupa intamplarea cu casetofonul. Credeam ca s-a inteles ca le-am agatat pe tipe in seara aia. Mai dificil a fost de explicat dupa cateva zile ca noi nu am mai facut asa ceva niciodata si ca din intamplare eram atunci cu dacia la plimbare. :d |
am impresia k nu esti tu singurul cu parerea ;)
..si de obicei,ceea ce vine spontan iese cel mai bine!:D |
numai spontan sa nu fie in 3 minute, k dak termini spontan asa repede de exemplu ... s-ar putea sa nu iasa cel mai bine :D
|
si ceeeeeeeeeeeeeee?????o iei d la capat!!!!:D :D :D
|
lasa mah ca si eu am agatato pe vecina mea de scara ...deci ff aproape stam..si am agato pe mess .....eu o cunosteam de mic ...de cand ne jucam cu puta in tarana ...si..pana acum vreo luna jumate ...nu am avut nici unu tupeu sa vb ...am tacut din gura si eu si ea .....si dupa ce am vn ..mi-a zis...ca nu stia cum sa faca sa imi zica ....plm.....asta acum o luna juma .....ca de ceva timp canci ..nu mai suntem impreuna....si nu mai tin la ea asa mult ...inainte tineam la ea ...(ca sa o dau in sentimente ) dar acum nu ami e ce era inainte ....eh si acum mergem ami departe incercam la alta usa ...
|
sa incerci si la alta scara ...
poate poate ;) |
alt bloc ... alt cartier ...
sau le iei pe toate la rand :lol: |
ce maisna trebuie sa ai ca sa agati la ture de magheru ???ca se pare ca volvo nu e destul de bun...:( astept si eu o idee o categorie sau niste categorii de masini si mai ales din partea fetelor ca nu vreau sa agat baieti...
|
Poti avea si trabant...depinde unde pe magheru te duci sa agati =))
|
:) tare treaba, intr-adevar ai cum sa le agati pe domnisoarele de pe victoriei daca te chinui putin si cu un trabant...dar cred ca nimeni nu ar risca acolo:D
|
Quote:
|
esti nebun ! .............. :)
|
Quote:
Masina sport = Bmw z3 Termini treaba = O rogi sa iti lase un numar de telefon Frate tu ai idee cu ce se "mananca" femeile ? |
Quote:
|
cea mai sigura metoda......................iti cumperi o masina ,....preferabil sport
sau un motor si atunci se uda multe . Terminati-o cu agatatul . Ce naiba ca nu sunt niste boarfe care le agati in cuier . Daca ai papagal si nu fuge in prima secunda cand se uita la tine ai toate sansele sa ajungi undeva . Punct . Nu exista locuri prielnice , masini sau motoare tari , tu faci diferenta . |
Quote:
daca crede ca .. cu o machina.. si nu din aia teleghidata ci reala.. .. plus.. o manea.. in difuzoarele.. fie ele domotec.. :lol: sau fie ele cele mai smechere <agati> una ninia ... Quote:
alti cred ca daca se urca .in masina... vorbeste masina in locul lor... iar ei .. altceva nu trebuie sa faca... ;) |
...baieti,haideti sa luam cazul ala incredibil,cind ai masina "sport"...cu muzica cu tot..ai si ceva ban in buzunar,si fata p kre ai pus okiu' ,f politicos,te ia usor peste picior,desi park numai ptr ea ai oki....ce faci dommle????:D
|
Quote:
ci .. ce nu faci ca sa iasa totul bine pentru amandoi .... ;) asa ca. aici se face diferenta amintita si de ZUZG7 ca daca te ia frumos peste picior... .. dupa aia.. tine.. totul..de ce esti in stare .. sa faci.. si ce poti.. nu sa faci ce au facut alti... si sa nu iti iasa... ci ce poti tu.. mai multe detalii nu dau.. :-P ( limbaj codat,numai ptr cunoscatori...) ;) |
oricum nu iti observa doar papagalul ci si masina si crede-ma daca esti intr-o masina care nu e cotata destul de bine in ochii unei femei cam vorbesti singur, vb aia multe femei se uita dupa bmw si dupa masini ori cabrio ori coupe smecher ori mercedes mare...dar daca ai bmw nu conteaza ca e 316...din pacate
chestia e dovedita un amic are un mitsubishi eclipse frumos de tot si la un stop sa se bage in seama cu unele langa ele mai era si un bmw nici nu l-au bagat in seama si in bmw erau niste rapciugosi, daca eram femeie nu m-as fi uitat nici cu fundul la ei, amicul asta arat bine si are si papagal...dar nu a avut succes...la urmatorul stop a reusit sa le atraga atentia tipelor si am tras in fata la inter sa vb cu ele...si nush cum a ajuns vb de aia cu bmw, concluzia fetelor a fost ca noi eram ofticati ca nu suntem intr-un bmw ca al alora... alta exemplu este ca am vorbit cu o tipa care tot asa dadea ture de magheru si am stat de vorba cu ea pe tema asta tipa a zis ca sunt multe care ies acolo la agatat si care stiu decat marcile si nu mai mult, tipa mi-a zis clar ca nu prea am sanse la agatat bombe cu volvo-ul meu care nu e chiar ultimul cazan de pe strada...sunt curios daca se uita altfel la nissan sau si mai rau??? |
Quote:
|
Quote:
ia-ti bemve ... nu-i asa alekse ? :D |
Quote:
to the subject :arrow: eu unu nu vreau.. bmw...ca sa impresionez... pot si fara ;) acum sa ne rezem... in masina.. mai avem un pic,.. sa o facem sa si vorbeasca... si sa mai faca si altceva....:D :D in plus....vorba lui turbo...nu impresionezi din prima... poti veni si cu bmw.. seria 9 .....degeaba ............;) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning