![]() |
Re: LOGO SI NUMERE Crazy Drivers !
se pot face in multe feluri...
|
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
asta e buna:)lol
|
poze 4tuning day
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...051#post436051 |
Quote:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL......hai ca asta e chiar tare de tot :))))))))))) |
chiar lame:))))
|
2 words 4 U : GROW UP !!!!!!!
Cred ca ar trebui un test de bun-simtz, ceva, cand intri in Crazy Drivers.... |
Mie imi place ideea de a pastra conceptul original de sigla. Parca prima e mai faina...
|
Si mie imi place varianta dou la ADR.
Dar cred ca pana la urma vom ramane la ceva simplu. Vom vota si vom vedea. Intai sa avem mai multe variante la dispozitie si dupa aia vom vota. |
hai mey ana nu-l lua tare, era o gluma :)
stii cum e, knd astepti la baie si unii nu mai iese :) pt ca vorbeste :) la telefon cu amante... aaa cu sefii voiam sa spun, normal k t oftici :D:D |
baieti... o rugaminte...
fara stickere cu sigla veche... discutia e clasica deja, n-o mai reluam... mai degraba sticker cu adresa de net, cum au atatea forumuri de masini, nu dam nume aici, sau alta alternativa pana se va hotara sigla definitiva... ce ziceti? |
e si asta o varianta dar nu cred ca merita sa faci un lucru de 2 ori mai bine asteptam stickeru nou :)
|
Aleks acelasi lucru l-am discutat si cu Stefan......cred ca cel mai bine e sa fie un sticker simplu cu Crazy Drivers.....fontul folosit si pe bannerul de la Bucuresti
|
cel mai ushor de facut e in photoshop... sau paint :P voi incerca sa fac shi eu nijte modele...
|
:)))) iese cu bataie data viitoare :)
|
hellboy nu ai mai terimnat stickerele? :)
|
HellBoy fa cdu ala odata !!!!! cu filmu de la cursa... ai uitat?!?!
|
:))) pe rand ca nu poate toate odata :D
|
spamul asta... jtii nu ca poti sa-mi zici shi la scoala toate acestea... maine iti dau cd-ul
|
la sc uit sa iti zic de astea :)
|
stai calm ca oricum astea sunt la vrajeala.. vom avea altele in curand
__________________ nitro Eu nu-mi pus stickere la vrajeala pe masina! Daca este sa schimbam sigla votam.. dar nu mai trage concluziile asa.. NU iti scriu cu rautate dar concluzia ta nu mi-a placut! |
Quote:
care concluzie? :| |
treaba cu stickerele la vrajeala!
|
aa pai eu asa stiu k astea is asa de forma din cauza celor de la crazy taxi din cluj care au aceeasi sigla si au facut scandal... si trebuia sa o schimbam
|
asta am vazut shieu...ca e asemanatoare sigla... in fine... deci sa fie mai simpla nu? hai ca voi incerca sa fac cateva modele
|
Ce facem cu "simpatizantii"?
Era candva un thread care impunea niste conditii pentru acceptarea unui membru in club. Dar nu mai e.. De ce? Se prefera cantitatea in locul cantitatii? Nu spun ca nu este benefic sa avem simpatizanti, dar.. din moment ce o persoana de 15, 16, 17 ani are numele clubului la usergroups si incepe sa posteze aberatii, actiunile / spusele sale lezeaza mai degraba imaginea intregului club. Nu cred ca s-ar supara nimeni daca toata chestia asta s`ar rezuma la o simpla semnatura "Simpatizant Crazy Drivers". Pentru ca in momentul in care este in usergroup, cei din comunitate il privesc ca un membru cu drepturi depline, indiferent ca plateste sau nu cotizatie. Propun ca cei care nu au implinit varsta majoratului sa nu mai fie acceptati in usergroup, iar cei care deja sunt sa inteleaga situatia si sa se multumeasca pentru moment cu titlul de simpatizanti. Deja sunt prea multi "membri", iar situatia scapa de sub control, de ce sa fim 200 si fiecare sa faca in felul sau, cand putem fi mai putini si mai bine organizati?
Unul din membrii fondatori... |
Re: Ce facem cu "simpatizantii"?
Pai este deja regula asat. La usergrup nu am mai dat accept la nimeni care are sub 18 ani. Si numai eu pot da accept sau nu.
|
Si cei care deja sunt?
|
eu ash putea fi unu sub 18 ani...dar fac peste o luna...asha ca nu cred ca este o problema...
|
Cei care deja sunt sunt cei care sunt cu Crazy Drivers aproape de la inceput, cand inca nu erau bine puse la punct regulile. Si ni cred ca au mai fost scrise aberatii de catre membrii de multisor. Sau cel putin nu mi-a fost adus mie la cunostiinta.
|
ride on, asteptam idei... ;)
|
cei care sunt si au deja mult timp nu-i cazul sa-i scoata cineva pe usa din dos, mai ales k ii stim pe toti si sunt baieti fini...
oricum, orice excludere e bine s-o discutasm inainte... |
Sunt membri care inca nu au 18 ani dar sunt de la inceput ( kamikazee, siloth adytza si cine o mai fi). Consider ca ei ar trebui sa ramana membri pt ca totusi au pus si ei umarul la dezvoltarea clubului. Cei care au intrat in ultimul timp sau cei care vor intra de acum sa aiba statutul de membru simpatizant sau Junior Member
|
Tricouri Crazy Drivers
A venit momentul sa ne facem si noi echipament adecvat asa ca pana la cursa de pe 25 iunie de la Suceava vrem sa facem tricouri cu Crazy Drivers. Pretul va fi undeva la 20-25 RON (tricou+ inscriptionare). Cine doreste este rugat sa trimita banii si sa precizeze ce marime vrea, de preferat pana luni seara sau marti dimineata.
|
Re: Tricouri Crazy Drivers
eu vreau un M cui dau banii??
|
vladutzuu si aici in Bucuresti vrem tricouri. Zimi ce trebui sa fac si unde sa trimit banii ptr a obtine si noi aici in capitala tricouri Crazy Drivers.
|
Banii trebuie sa ajunga la semecristian, luati legatura cu el si vedeti cum trimiteti banii( alimentat un card, prioripost etc) si precizati si marimea pe care o vreti.
|
eu zic la culoare sa nu fie alb ca se vede urat se murdaresc repede! ma gandeam la un negru si scriem C si D cu rosu si celalate cu albastru sau portocaliu
eu unu imi fak unu negru .. imi imprim sigle |
cand ash putea sa-ti dau banii Cristi? marime S :D
|
Quote:
|
+ 2 cisterne de apa langa tine
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning