![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
Quote:
Cat despre spice....JA BOTANISTILOR.... VA PLACE MARACHUCA?? Hai tfy, baga pozele toate.... sa ma delectez ca tot stau degeaba la lucru Restu-i MARACHUCA!!!!!!!! :ciggy: |
6 Attachment(s)
Felicitari pentru show..;) ati inebunit rau motoarele...:D
|
2 Attachment(s)
daca imi permiti, ti-am modificat un pic o poza.... ca sa ne facem intelesi....
daca mai vreti poze modificate...sa imi spuneti ... Restu-i Marachuca :ciggy: |
Quote:
|
ca sa nu copiez pozele si sa le pun aici, pentru cei care vor sa vada cam ce masini au fost pe acolo:
https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/19...-a/page-2.html Restu-i Marachuca... :ciggy: |
si voi va drogati ?o.O
|
Mai nene.....salutari din partea biciclistului cu pana si surub.....in persoana :lol:.... a fost show de show, masini ,fete frumoase, burnout, muzica, mici cu gust .....(cunoascatorii stiu:rolleyes2) , balonase ,fum (2 ore ca sa stricat jucaria), cola pepsi, ploaie, soare, in final tot ce vrei, multumim tuturor pentru ajutorul acordat.Pozele vor venii in scurt timp,pana atunci unde este urmatoarea destinatie? Acuma....
@Lorentzo .... aaaaaa inca ma ustura genunchiu de la guma VASILEEEEEE unde esti? Sharki preia legatura8) (stiu stiu e copie dupa LupAlb da merge) |
Roger that....motoristul nostru si replica lui de azinoapte din conversatia cu trafy:
Trafy: Dextere stai u frate in spatele lor ca eu ii orbesc cu xenonu si interventia lui Budix: Budika: Stai linistit tata ca oricum nu vad mai nimic noaptea:)))))))) |
HAHAHAHAHAHAHAHA
De-aia mergea budik cu batu` alb in fata, ca nevazatorii?? La 120 la ora oricum nu cred ca-l ajuta foarte mult....dar chiar si asa, macar era de impresie.... Micii i-am testat si eu , confirm ...erau foarte .... din carne... Fumu` a fost de efect...dar si burnouturile au fost la fel BDK, ce ai facut la bac? (Omu azi noapte la 2 ajungea in VL si azi dim. la 7 juma mergea la bac....asta devotament frate) @Shadows in general: voi cand organizati un eveniment (EU)gen asta care tocmai a trecut? @privat2u: ai facut ochi? ziceai ca dormi o saptamana.... |
|
Shadows Racing Team
60 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/19...-a/page-3.html
Nu mai stau sa le pun pe toate aici ... Aici pun altele :D Despre eveniment nu exista cuvinte pentru a descrie sentimentul! A iesit intr`un mare fel! Felicitari la toata lumea! Nu mai am voce neam :)) Vreau sa mai spun ca aseara am primit si o cupa din partea membrilor CLUB GrillFest limit law! Merita tot respectul CLUB GrillFest limit law pentru munca depusa si felul in care a fost organizat! Felicitari SHADOWS de asemenea pentru tot ce s-a intamplat acolo si petnru atmosfera creata!!! Restu` e CanCan! :paper: |
pune man o poza cu cupa aici , sa se clateasca si ochiu meu :shock:
Restu-i Marachuca.... :ciggy: |
https://www.youtube.com/watch?v=oO53Rnm3_xs reactiiiii
|
1 Attachment(s)
Frumos montajul,FELICITARI!
Si pun si poza cu cupa!:D Restu` e CanCan! :paper: |
GREULEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
tare tare.... Am auzit ca azi a fost dat un reportaj, asta a fost cumva?? sau altu`?? Daca altu`, il vreau si pe ala... |
urmeaza si ceva mai lung...numai ca imi cam prind nasul in tehnica asta:)))))
|
dupa 3 zile de nesomn si una la lucru, cred si eu....
de pe drum inapoi aveti filmulete ceva?? vreau sa il vad pe omu` cu surubu` cum tremura ca varga in costumatia lui de motociclist.. |
SA CURGE FILMELE.................https://www.youtube.com/watch?v=cS5Qo_NkHqM
|
super ce ma oftic ca nu am fost si eu prezent :(((( oricum felicitari pt cupe ati facut show de zile mari :twisted::twisted::twisted:
|
Foarte foarte frumos, felicitari pentru cupe !
La mai multe ! :D |
memo, ai un pic ciuda in tine ca nu ai venit nu?? puteai sa vi cu baietii, ca te gazau ei pe undeva...
Restu-i Marachuca :ciggy: |
ceva filmari cu "chestii inedite"? nu aveti? k doar sunteti de caterinca toti.....ceva funny......postati si voi....
|
Quote:
|
Quote:
Oricum, e de apreciat ca ai facut efortu` sa ajungi pana in SB, pacat ca vremea nu a tinut cu tine. Daca veneai Duminica te si bronzai un pic.... Cred ca cei care nu au venit Duminica au murit de ciuda, ca a fost super misto afara, si tot ce tine de haos s-a facut pe caldura (mai putin motoarele....care au dat startu` la show) Laureeeeeeeeeeeeee, pune odata pozele alea... Restu-i Marachuca :ciggy: |
Quote:
Sunt constient ca a fost distractie maxima, dar asta este, sunt multe altele si in viitor. Iar in viitor, o sa particip si eu la expozitii cu masina personala :-P |
Quote:
Deci puteai sa vii...chiar si la risc, ca oricum ai fi avut cu cine sa te intorci in aceeasi zi. Asta e , mai mult noroc data viitoare. Restu-i Marachuca :ciggy: |
Quote:
|
Quote:
|
mai taie din ele, ce atat ajuns acasa?
|
Quote:
Hai , povesteste-ne cum a fost seara motoristilor din Sibiu. Ce s-a intamplat la "ascunzatoare"(hideout)? Restu-i Marachuca :ciggy: |
Am eu stiu eu ... sunt racer! :))
Dupa cate s-au intamplat in 2 zile la eveniment nu s-a postat decat o pagina si cateva poze?!ciudat... Cred ca pregatiti voi ceva frumos :D Restu e CanCan! :paper: |
2 Attachment(s)
Baietii de mai jos ii saluta cu respect pe : Couzin, Valy, Andrei FUG, Romel, Manu !!!!!
|
:twisted: I love you all manca moshu pe ei de gingashi :twisted:
|
couzin, hai ca ai 2 zile sa ajungi inapoi in tara sa mergi la satu` mare cu baietii:))
|
Quote:
|
:))) nu pot frate ma apucai sa montez piscina in curte e daia de copii mici de 1,50m inaltime si 5 m diametru ; de 2 zile stau de ea si nu inteleg cum se pune nu ma las pana no pun :)))) bafta la satu mare sa rupeti tot faceti ceva frumos k la sibiu :twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
Hai ca poate te pot ajuta.... |
:))) pai aia e faza k e pusa aproape da intrun final mai ramasara 8 suruburi si vreo 2 plasticuri :x si mai tre sa montez scaritza aia la ea le gasesc io locu pana la urma :))
|
Cine participa la satu mare de la voi? Daca nu e prea indiscreta intrebarea!
|
Shadows
15 Attachment(s)
Sex o ora la viteza pentru PVH`u :D
Restu` e CanCan! :paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning