![]() |
Eşti cu capu' frate! JUR! :lol:
|
Īncepānd de astăzi, 26 ianuarie 2006, clubul Cluj Street Racing are secţiune pe forum. Secţiunea clubului o puteţi accesa aici.
Felicitări şi... aveţi grijă de ea!!! :wink: |
|
Re:
Quote:
|
aia din fundal is cei mai tari :P
|
1 Attachment(s)
Poze cu alfa 33 pentru cei necredinciosi. 8)
Masina e la Smoke in atelier si nu umblu cu ea ca nu i-am facut inca asigurare si tre sa-i schimb pivotii fata. Ce sa-i faci? E greu in Romania. Laju si Paul Noob au vazut masina. Ard de nerabdare sa va arat ce fac 140 de cai si 200 nm cu o masina de o tona. |
alfa 33? :roll: :lol:
|
Am inteles ca s-a creat o confuzie aseara :wink:
|
ma...da.....mishto alfa aia din poza....asa as vrea si eu o dacie cu caroserie de mercedes :lol: :lol: :lol:
|
sandrei imi place ce vinil ti-ai tras pe partea stanga a masini. arata beton parca ar fi tridimensional. :)
|
da??...oare trebuie sa afle si toata tara...nu ajunge doar clujul??? sau te simti complexat din nou???
|
imi cer scuze racere, nu am stiut ca ating un punct sensibil. bafta numa bine ;)
dar n-am inteles-o aia cu complexatul |
ce faceti pianistilor :lol:
|
de azi sunt \"soferok'' 8)
|
\"Shoferok\" ti-ai tras legitimatie de port volan??? :twisted: :twisted: :twisted:
Felicitari ..era sa uit!!! :D |
Re:
Quote:
joia asta ce vine i-l iau si yo inapoi :D |
|
looool ... idiotii o lasat sa se vada si numaru...dejtepti...:))
PS: Asta m-o convins si pe mine sa-mi pun la vanzare monopostu' de f1 si elicopteru'... |
cica
\"... In treapta 1 de viteza ia cam 50 km/h , in treapta nr. 2 80 km/h in treapta 3 110-120 km/h si duce chiar mai mult dar mi-a fost frica sa-i dau :D in treapta nr. 4 120-160 km/h e si treapta nr. 5 chiar ca nu i-am dat'o si nici n-am sa i'o dau vre-o data :)) masina are modificare la teaza de esapament si galerie sunt scoase filtrele de aer si capacul se aude ca la raliu...\" si...vulpea ce a zis sau nu era din povestea asta. :)) |
deci....vaiiiii de capul meu...nu pot sa cred :help:
|
Re:
Quote:
a intaia 50....2 doua 90.....a treia 130............cu accereratia ................pana`n fund |
deja fara toba nu mai e stock :D
|
mai motor daca tot ai inceput sa ma anunti, anunta-ma cate filtre de aer are o dacie totusi :lol: si dacia aia cu care ai fost tu... daca aduci si dovezi ...poate te cred :lol:
|
pai poate supernova aia avea un kilometraj foarte optimist :))
|
bah ... ce sa va zic io ... cu 1310 80 la ora intr'a doua ... dar sincer ... don't try this at home ... or when u'r insane friend is driveing, don't let him talk ya into it :wink:
|
Re:
Quote:
toba avea da era rupta :lol: si max........gandestete ca ii motoru si cutia is de RENAULT si ii masina din 2002 sau 2003 nu compara cu vento tau cu 10 ani mai batran sa nu crezi ca vreau sa ne certam..io imi expim parerea......... vam zis.....api dak credetzi bine dak nu iara`i bine ..... :lol: |
may baieti...voi sunteti nebuni mai :lol: :lol: :lol: :lol: ce nu mergeti si voi la o VULCANIZARE sa va convingeti....cunoscatorii stiu de ce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
|
Re:
Quote:
max......deci stii unde sa apelezi pt a te convinge |
80 in a 2 ce mare branza credeti ca dacia nu poate sau vreti o demonstratie :lol:
|
1 Attachment(s)
fara cuvinte
|
:lol: VULCANIZARE, tuner autorizat Dacia. topicul potrivit pt asta ar fi fost stiri. scoate dacia 80 in vit 2 la coborare oioioi dar nu vrea lumea sa ii dea :lol: chiar nu stiu dece :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Trail Fix tyre lever and patches. Tyre lever with four self adhesive patches, not suitable for under 25c High Pressure tubes
BIKE PLUS Price! - Just £ 4.50 |
|
confirm ce o zis danezu, si mai adaug: tot buni de nimic ati ramas ma... :lol:
Quote:
|
toti..paul(noob)..sper ca nu te referi si la mine....
|
Re:
Quote:
|
sa nu incep vestitele mele fraze cu \"ma cac....etc\" :lol: :lol:
|
mah andrei mah....N-ai WC??? :twisted: :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning