![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
daca jucati cu volanul si nul bruscati o sa aveti o placere magnifica sa incercati sa faceti BMWul sa derapeze pana si cu nitro... cu tastele da merge prost, dar cu un volan se schimba treaba
|
Cred k in 8 hr -9hr o sa-l am si eu ,,,,,,:))))))))))
|
Hm....controlu e sooper tare....grafik si dmg la fel da scadeaza rau :D si am obs k nu este facut motor....e doar o poza :( era bn dak facea motoru k la underground2....nu prea iti dai seama cum e jocu k nu are prea multe demoul da e sooper :D acu tre sa asteptam full.....
|
ce panarama de joc , am mai asteptat si o zi intreaga si cand in colo ce sa vezi zici ca e NFS 1
|
voua, cei care faceti acest joc panarama sau in alte feluri decat pozitive, va recomand NFS Carbon..
trebuie sa recunoastem cu totii ca NFS a evoluat in bine si daca o tine asa merge spre si mai bine! P.S.: sa nu uitam ca NFS nu s-a vrut niciodata a fi simulator! ;) |
L-am jucat si eu si in mare parte am o parere buna despre joc.Grafica tare,peisaj foarte detaliat .controlul e umpic cam greoi dar te obisnuiesti repede ,dar insa pe mine nu prea ma convins demoul astept cu nerabdare jocu FULL
|
Quote:
|
acest demo a fost scos mai mult pt. a pune in valoare controlul si damage-ul masinii.. sa nu uitam ca in Pro Street gasim si binecunoscutul tuning, asa ca varianta full va fi ca o binecuvantare..
|
Baieti sunt curios dak sa mai intamplat cuiva .....eu il iau si cand il instalez , la sfarsitul instalarii imi da eroare stie cineva de ce ?
multumes ......... |
3 Attachment(s)
lol..... ce damage 8)
|
eu nu pot sa joc cu damage-ul activat! il activez, intru in cursa(oricare ar fi:D) se incarca, dau start si apoi imi da eroare(cea cu don't send). pot sa joc cu aproape toate la maxim dar cand active damage-ul ma scoate din joc! de la ce o fii?
|
3 Attachment(s)
am gasit si eu niste poze mai spectaculoase prin folderul in care am instalat demo :D
|
Quote:
|
acum m-am apucat si eu sa trag de el ... de nfs dar cred k ... inebunesc pana-l ia ...
|
5 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine :D
|
salz la nfs pro stret cand intru in joc imi zice asa unable to find techique skid in shader fx\worlddecal.efx shie careva ce treb sa fak?
|
ce placa video ai ?
|
ati radeon 9250 de 256 mb
|
^^^ nu are pixel shader 2.0
|
shi nu merge a?
|
The following major Direct3D chipsets are supported:8)
ATI Radeon 9500 series Radeon 9600 series Radeon 9700 series Radeon 9800 series Radeon X550 series Radeon X600 series Radeon X700 series Radeon X800 series Radeon X850 series Radeon X1300 series Radeon X1600 series Radeon X1800 series Radeon X1900 series Radeon HD 2400 series Radeon HD 2600 series Radeon HD 2900 series NVIDIA GeForce 6200 series GeForce 6600 series GeForce 6800 series GeForce 7300 series GeForce 7600 series GeForce 7800 series GeForce 7900 series GeForce 8500 series GeForce 8600 series GeForce 8800 series GeForce FX 5950 series |
demo`ul mi`a lasat o impresie buna despre joc chiar daca nu mi se misca mie f. bine .. imi trebuie alta placa :rolleyes2 . astept(am) jocul full :-P .. cred ca acest nfs o sa il cumpar.. va fi primul :lol:
|
bah .. e mishtocutz .. jocu ... da pana invetzi controlul mashiniii e bataie de cap .. nu poti sa scotzi toate sistemele ... tc .. abs .. si sm ...
|
daca vreti need for speed click pe link :arrow: http://search.utorrent.com/search.ph...d%26ihq%3d&u=1
|
celeron 2.8,512 rami,ati ax300se ,intr-o ora am reusit sa intru in cursa,unde la start am stat 10 minute pana am dat restart
pare frumos da nu am reusit sa ma joc.......nasol ;) |
|
Quote:
------------------------------------------ Abia astept sa posteze careva costul reparatiei cand va face praf o Zonda. =))))))))) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Glonz........8)
|
...daca EA spune ca este si zi si noapte in joc, faceti careva un ''print'' sa vad si eu cum e pe ''noapte'' , ca eu n-am posibilitatea :evil:
|
Poate nu in demo da in full sigur
|
salut. am luat si eu demo-ul ieri dimineata... mi-a lasat o impresie foarte buna, in primul rand pt ca parca au mai echilibrat balanta intre Arcade si Simulator...jocul tot spre arcade bate...dar macar nu mai ajungi la 200 in 5 secunde :))...si macar nu poti lua curbele cu 180 fara sa incetinesti deloc cand tragi de volan. Singura problema pe care o am este ca nu inteleg de ce mi se misca destul de prost... pe SRTest am trecut cu brio si la MINIMUM si la Recommended deci chiar nu inteleg. Am asa: AMD X64 3000+ , Nvidia GeForce 7600GT 256Mb GDDR3, 2,5 GB RAM Kingmax. Mi se pare ciudat faptul ca si pe low la toate mi se misca destul de prost...pe medium deja nu mai pot sa joc bine...iar pe high e exagerat de sacadat. Eu am zis ca poate nu e demo-ul optimizat bine..cine stie...astept full sa vad daca la fel face...daca are cineva vreo solutie sau macar un raspuns pt mn astept :D...
|
eu zic sa-ti faci un upgrade la pc, sau cel putin la procesor.:???:
|
|
Quote:
procesoru procesoru........schimba-l.... |
eu am un amd athlon la 1.7gh placa video 256 mb ddr(ati radeon 9550) si 1gb ddr de rami....azi mi-am cumparat un proc nou intel pentium dual core la 1.8gh si maine o sa imi ajunga placa de baza pt proc pe care le voi pune in loc la cele vechi....oare o sa-mi mearga si mie jocu bn avand in vedere ca akm jocu imi merge bn dar cand intru sa ma joc adik in cursa imi sacadeaza rau de tot:???:
|
[...] mi`a placut atat de mult demo`ul.. incat a rezistat aproape 2 zile in computeru` meu.
cam slab la fizica, mergea sacadat.. poate cu un sistem mai bun s-ar schimba situatia.. sau o placa video. alte pareri? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS =========================== Windows XP and VISTA with latest service pack installed Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista) [...][...][...] |
| All times are GMT +2. The time now is 13:52. |
- Copyright 2026 4Tuning