![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Quote:
Este invitata toata lumea..Sa nu spuneti dupa aia ca nu ati stiut s.a.m.d... Sper sa nu fie situatii de genul "eu am ajuns la ora 21.00 si cum nu era nimeni am plecat"..Sunt mai mult ca sigur ca la ora 21.00 va fi cineva sus in Rond..Daca nu,mai asteptati ca nu va cad "oole" :lol: Va asteptam! |
Bun atunci... ne vedem vineri ... sper ..in numar mare.. sunt invitati toti membrii 4tuning... nu doar cei care frecventeaza intalnirile..
si inca o treaba.. crys... daca tot e o discutie.. in care esti implicat ... nu mai fi lash ...incat sa stergi tot ce zici tu.. si lasi numai ce vrei.. fii cu coloana vertebrala si asuma-ti responsabilitatile de moderator.. bafta |
Am sa sterg cand ai sa fii off topic si nu pe subiect, cand insulti un membru/moderator/admin, atunci cand te apuci de injurat.. Momentan nu am ce sterge, asa ca...
|
Quote:
|
Am mai explicat si o mai zic: cititi si voi un regulament intern 4Tuning si ai sa vezi cand se dau avertismente si cum se dau. Se tine cont ca era la primul post si sa spunem ca era minor sub 18 ani...deci e copil! Nu se ia un user asa pe sus din prima. Puteai sa fii tu in locul lui, sa vorbesti urat. Iti trimiteam un PM in care iti explicam frumos ce ai facut. Asa am si facut.Am trimis un PM si i-am explicat ce a facut. Si-a cerut scuze in privat si gata...!
Quote:
Si uite postul lui: Quote:
|
Fosta iese din discutie, de vreme ce nu e indeajuns de inteligenta pentru a se exprima atat de corect. Raman actualul ei si...fosta altui membru. Imi vin in minte cuvintele unui mare comedian din ciclul Comedy Central: "you pussy"...Amice, e usor pentru cineva de nivelul tau intelectual sa lansezi niste acuze, de vreme ce probabil esti un complexat respins in diverse randuri din aceasta comunitate de pasionati auto sau...alta. Asa ca sta frumos in banca ta sau...bend over, ca evident iti place.
|
Quote:
Asa ca daca e cineva care tre sa citeasca regulamentul sau macar sa fie in tema cum se procedeaza in situatii de genul tu esti....( in curand o sa pot vb la timpul trecut ) acela. |
Salutari la toata lumea!E o tensiune pe forum de-o tai cu cutitu!Am citit si yo topicu asta si am ajuns la ideea lu Slip,cu cateva pagini in urma,de a avea o masina care sa reprezinte Iasul...
Ar fi o chestie interesanta tare...Oare se poate face ceva de genu?Ar fi frumos...Eu sunt pentru... Slip esti moderator?felicitari domnu Slip...te-am vazut pe fuga cand plecam de la Sf Maria azi... PS:Inteleg ca vineri se intalneste lumea...Pe mine ma primiti? |
Quote:
eu unu n-am somn cand stiu k nu mai termin masina aia o data.. dar cand tu vb de ..asa ceva.. atunci.. e jale... faza cu cutitu :D |
-Mai Slip nu fi rau is in sesiune frate!n-am pus geana pe geana de joi!!!era doar o expresie!Is rupt am cam 2-3 ex pe zi pana pe 8!dorm cam 2 ore cel mult din 24,iar cand termin cu scoala urmeaza serviciu si dupa cad lat.....
-Apropo s-ar putea sa iti cer sfatul intr-o anumita privinta,sper sa nu te superi...Sper sa nu fiu off-topic...Daca sunt imi pare rau... |
Quote:
|
In afara de toata telenovela asta care se petrece aici am citit ceva interesant, vreti sa faceti o masina care sa reprezinte Iasul. Daca vreti eu sunt disponibil sa va ajut la partea cu virtualul, venim cu ideile si eu o transpun in 3D ca sa ne facem o idee,de sambata o termin si eu cu sesiunea si ma apuc de treburi,poate vinerea viitoare vin la intalniri sa vb ca lumea daca e ceva.
|
mai mai mai.....suntem club de tuning,sau barfitoarele de la coltu strazii???:oops: :oops: :oops: nu pricep....
am zis ca am de gand sa-i cer un sfat/o parere lui Slip,nu?ce-i asa de nemaipomenit in asta?:rolleyes2 am mai vb cu Slip si inainte,asa ca nu vad problema.....:twisted: Ps:gabitzu69 poti dormi linistit pe cuvant.....8) |
Quote:
|
Reamintim ca diseara la intalnirea saptamanala a comunitatii 4Tuning Iasi se va decide ce "candidati" vor fi pentru moderarea sectiunii Iasi..
Sa nu spuneti ca nu ati stiut.. |
Marpha...se poate vota si prin vidioconferintza ? :-?:-)
|
Daca sunt telefoane 3G se accepta teleconferinta. Daca nu, merge si telefon normal sau (o)SMS :twisted:
|
Aseara,in cadrul intalnirii saptamanale a comunitatii 4Tuning Iasi s-a decis sa mergem pe varianta cu 3 moderatori: slip ZyZ si bakal..
Per total o intalnire reusita,multa lume,rasete etc. Va salut! |
...totusi sa se abtina IS 15 YAN .cel ce se da cu un Renault megane nou noutz ,care nici ... nu face....si se mai supara pe unu cu 130 de cai..negru...doar ca are nr de SV..rusinica frate...rusinica...si eu sunt din Iasi..bro..dar eram mandru ca sunt de aici..pana te am intalnit pe tine....care nu stii sa accepti invrangere..bro..cumpara ti o carutza..si fa play.daca nu..abtine te..nu te baga daca stii ca nu ai nik in pantaloni..ok..?? sau te am facut de ras in fata lu prietena ta..???? :-P ..pai fratioare te am pus eu sa te dai la mine cu bicicleta..bro..stai in banca ta..iar data viitoare..coboara din masina..nu doar te fa..ca eu nu fug nicaieri...bro...naspa de tine...te compatimesc..... :)))
|
Quote:
|
pai e vorba de o intalnire si de o discutie in iasi, nu? :D
P.S. someone needs a chill pill ;) |
Mi-am dat seama ca era vorba de o intalnire. Cat despre faptul ca era sau nu in Iasi, nu mi-am putut da seama, ca efectiv era un post fara nici o legatura cu ce se discuta inainte, fara nici o explicatie, efectiv a aparut deodata o lectie de sportivitate la adresa cuiva, care nici macar nu stiu daca are user aici. De asta nu inteleg legatura. Daca tu o intelegi, nu ma luminezi si pe mine?
|
pai din ce reiese din postul respectiv, si la ce titlu are, suna mai degraba a provocare si nu isi are rostul aici, .............
|
randomm, termenul "ironie" iti spune ceva? ;)
Dar, fie, daca chiar ai luat-o in serios, hai sa vedem.... Titlul topicului este "Discutii/Cafenea/Intalniri Iasi". Cu alte cuvinte, orice altceva ce nu intra intr-un subiect bine stabilit. Daca vei citi topicul de la inceputurile lui, vei vedea ca subiectul s-a schimbat de enshpe ori, fara vre-o legatura cu ce se vorbea inainte. Numitorul lor comun este orasul Iasi. Acum, tu spui ca nu iti dai seama de nicaieri ca ar fi vorba despre cineva din Iasi. Ei bine, eu am facut o presupunere oarba, si am concluzionat din mesajul lui ca este vorba de personaje din Iasi. Hmmm, oare de ce? Let's see: Locatia lui Zorro_nu_stiu_cat e Iasi. Numarul masinii in cauza este IS 15 YAN. Desi teoretic respectivul poate fi si din Sarca, nu neaparat din Iasi, un principiu universal recunoscut al logicii afirma ca din toate explicatiile posibile pentru un lucru, cea corecta este de regula cea cu probabilitatea mai mare (Lama lui Occam). Conform acestui principiu, cum numarul masinii te duce cu gandul la orasul Iasi, exista mari sanse ca respectiva masina chiar sa fie din Iasi. Si, lovitura de gratie: la un moment dat Zorro al nostru spune: "si eu sunt din Iasi..bro..dar eram mandru ca sunt de aici..pana te am intalnit pe tine". Cred ca pana si Sherlock s-ar fi declarat satisfacut de atatea indicii... Te simti mai luminat acum? :) |
can we get over it? please....
thank you |
Salut , sunt un impatimit al tuningului din iasi , tuning real si virtual :) si mi-ar face mare placere sa particip la o intalnire , astept propuneri :D
|
Intalnirea membrilor 4tuning are loc in fiecare vineri incepand cu ora 21:00 in Copou in Rond Agronomie (ultimul rond din Copou). Daca vrei sa ni te alaturi esti bine venit.
|
Mi s-a promis de la Bucuresti ca pana sapt viitoare se rezolva toate problemele.. si ne vom apuca din nou de postat pe IASI !
Deocamdata se pare ca toata lumea e ocupata cu 4TUNING FEVER ! bafta si..asteptam membri noi.. |
Salutare lume salutare 4tuning. LONG TIME NO SEE. Mai am o luna jumatate de stat aici si ma intorc acasa. Sincer sa fiu de abia astept sa va revad, sa va revad masinile. Multa salutare intregii comunitati 4tuning iasi. In special domnilor SLIP(proaspat devenit moderator - felicitari pt noua functie) si ZyZ. De asemeni multa bafta cu proiectul tau slipule.8)
V-am pupat AXL |
Quote:
|
Pai de obicei se aduna lumea incepand cu ora 21:00, se bea o cafea, un suc, se discuta, se rade, cateodata se mai lasa cu o plimbare prin oras (cu masinile), cateodata nu, depinde de chef, probleme, sau cum e treaba.
|
ideea e k ..daca vii....vezi..
daca vrei detalii pe forum... primesti NU :D asa k..ce te atrage mai tare? curiozitatea? sau cateva detalii pe forum? :D bafta |
salutari baietzii!!!!eu sunt din onesti si am auzit ca vati oficializat....OLD SCHOOL parca.....bravo baietzii...cat de curand speram si noi sa ne oficializam..bft tutror...
|
Quote:
o sa fim cat de curand.. trebuie un pic de rabdare...timp si banutzi :D voi ce club aveti acolo? :D .... ma cunosc cu marius..aka bmw_rulllz ... PYM :D de la voi din onesti.. sa traiesti :D dar nu mi-a spus nimic :P poate nici nu stie :D bafta si voua..si.. sper sa colaboram.. pe viitor .. la intalniri..eventuri..alea alea.. cu respect...slip |
ne bate un gand s afacem asa ceva...dar nu se va intampla de curand....care aveti din iasi etapele care trebuie parcurse ptr a deveni o asociatie sa imi dea si mie un pm....il cunosc pe marius doar e vecinul meu....sa speram ca o sa colaboram ...mai vb...si care aveti dacia postati si voi pe linkul de la semnatura mea pls...bye bye
|
Quote:
|
Yo...in Podu Rosh! :)
|
care vine la un pahar de vorba?sal crys
|
ne vedem maine noapte la navodari baetzii ???
|
navadari man ? :lol: asta e in constanta :lol: .
Quote:
la un pahar de vorba oricand :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
- Copyright 2026 4Tuning