Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   MAK Motorsport Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/106795-mak-motorsport-braila.html)

Sirius 21-06-11 22:33

Re: MAK Motorsport Braila

Quote:

Originally Posted by BR 03 VLZ (Post 4413070)
poate ma ajutati si voi cu un vot.daca castig, pistolul vine catre braila:D

https://www.4tuning.ro/poze/Divertism...za-273832.html

asa, si....?
unde votez?

BR 03 VLZ 22-06-11 09:34

sub poza aveti butonul de like/imi place de la facebook8)

Sirius 23-06-11 21:31

Quote:

Originally Posted by BR 03 VLZ (Post 4414102)
sub poza aveti butonul de like/imi place de la facebook8)

adik tre sa am feisbuc, adik tre sa fiu in rand cu lumea?!

el nino 30-06-11 21:09

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4417772)
adik tre sa am feisbuc, adik tre sa fiu in rand cu lumea?!

Elodiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... cheska tu faci ?

el nino 30-06-11 21:12

Mai intra pe aici TBC-ul, Florin, EBX-ul, CrC, de Nedy nu mai zic ... apropos, la multi ani frate si casa de piatra !!!! Popik mai traieste ? Stiu ca a vandut Golf-ul .. dar in rest .. Ce e cu voi copii, nu ati iesit de la hibernare ?

Sirius 30-06-11 21:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by el nino (Post 4434507)
Mai intra pe aici TBC-ul, Florin, EBX-ul, CrC, de Nedy nu mai zic ... apropos, la multi ani frate si casa de piatra !!!! Popik mai traieste ? Stiu ca a vandut Golf-ul .. dar in rest .. Ce e cu voi copii, nu ati iesit de la hibernare ?

TUNAM!:D

Nel Biggson 01-07-11 08:35

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4434586)

Meserie de carburatoare. Abia astept sa vad de ce sunt in stare.

el nino 01-07-11 15:05

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4434586)

Elodiaaaaaaa, pai tunati, tunati, dar de fulgerat cand ?

Da-ne tata si detalii despre ce faci tu acolo. Nu ne lasa asa cu ochii-n poza, ca unii dintre noi este blonzi ..:D

florin_ 01-07-11 18:20

in curand detalii pe youtube

Sirius 01-07-11 22:24

1 Attachment(s)
un filmulet de acum cateva zile cu carburatoarele montate
sunt solex c 40 addhe. ce alte detalii mai vrei, senor El Nino nino!?:D

el nino 01-07-11 22:41

Frate, nu stiu cat e de rapida asa, dar de sunat suna al naibii de bine. Sa vedem la urma cum e ...

florin_ 05-07-11 19:36

Quote:

Originally Posted by el nino (Post 4436886)
Frate, nu stiu cat e de rapida asa, dar de sunat suna al naibii de bine. Sa vedem la urma cum e ...

cred ca ar trebui sa dai adunarea pentru un recensamant ,si sa se puna tara la cale macar pe hartie !

Nel Biggson 22-07-11 09:15

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4436861)
un filmulet de acum cateva zile cu carburatoarele montate
sunt solex c 40 addhe. ce alte detalii mai vrei, senor El Nino nino!?:D

Iulian, m-ai inteles gresit. Cand am spus ca vreau sa vad de ce sunt in stare carburatoarele nu m-am referit la filmulete. In realitate vreau sa le vad, daca intelegi ce vreau sa spun...

ZerO_CooL 31-07-11 17:57

24 Attachment(s)
S-a incheiat si cea de-a treia etapa a campionatului national de indemanare auto. Poze cu cei doi concurenti de la Braila:

Nel Biggson 01-08-11 07:36

Multumim pentru foto ZerO CooL.

oaneasilviu 02-08-11 20:55

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 4499297)
S-a incheiat si cea de-a treia etapa a campionatului national de indemanare auto. Poze cu cei doi concurenti de la Braila:

Ce ciuda imi este ...mai vreau si eu odata ...nu stiam ca inca se mai organizeaza concursuri de indemanare ...cand se mai organizeaza ?

Nel Biggson 03-08-11 08:31

Quote:

Originally Posted by oaneasilviu (Post 4503714)
Ce ciuda imi este ...mai vreau si eu odata ...nu stiam ca inca se mai organizeaza concursuri de indemanare ...cand se mai organizeaza ?

Pe 20-21 august la Carrefour Constanta. Mai multe detalii pe www.gtautoclub.ro

florin_ 05-08-11 19:35

Quote:

Originally Posted by Nel Biggson (Post 4504402)
Pe 20-21 august la Carrefour Constanta. Mai multe detalii pe www.gtautoclub.ro

da si tu un tel cand pleci poate vin si eu !

claudyu91 10-08-11 15:11

a dat si la tv mai ales tico chiar a fost si un interviu cu proprietarul...au castigat ceva ca nu tin minte sa fi zis la tv?

Liniutza 02-09-11 19:54

Uitati ce am facut in lipsa de timp :)) :
http://i54.tinypic.com/347a25w.png

florin_ 02-09-11 20:05

Quote:

Originally Posted by Liniutza (Post 4561318)
Uitati ce am facut in lipsa de timp :)) :
http://i54.tinypic.com/347a25w.png

da ,frumos ,mai scrie cineva pe aici si mai si face ceva !pentru club restul sunt in concediu>?

el nino 02-09-11 20:32

9 Attachment(s)
Michael Schumacher, Ralf Schumacher, Sebastian Vettel si …. Roberto Ene

Pe 24 august, la Kerpen, in Germania a avut loc un concurs jubileu cu ocazia implinirii a 50 de ani de la infiintarea clubului si construirea pistei pe care s-a antrenat in copilarie cel mai bun sportiv german din istorie, Michael Schumacher- septuplu campion in Formula 1, fratele acestuia Ralf, precum si actualul campion mondial, Sebastian Vettel.
La clasa BAMBINI la care au participat cei mai buni piloti din kartingul german, cu varste cuprinse intre 9 si 13 ani, a concurat un singur roman, braileanul Roberto Florin Ene. Prezenta sportivului roma pe aceeasi pista cu elitele sportului cu motor – fratii Michael si Ralf Schumacher, Sebastian Vettel, Timo Glock si Jorg Muller- a fost posibila datorita Fundatiei Fiii Brailei prin domnul Sergiu Diacomatu, care a suportat toate costurile legate de antrenamente, concurs, deplasare si echipament.
Chiar daca a luat startul la o competitie dupa exact un an de pauza, datorata lipsei fondurilor pentru participarea in campionatul national, evolutia pilotului nostru a fost incurajatoare.
In antrenamentele libere, dinaintea cursei, Roberto a avut al doilea timp, la amai putin de o zecime de cel mai rapid sportiv german. Sistemul de concurs insa i-a adus sportivului nostru, foarte multe batai de cap. La acest concurs, pilotii clasei Bambini, au alergat cu motoare oferite de organizator, aceste impreuna cu carburatoarele aferente fiind sigilate, neavand voie sa se umble la ele.
Dupa primirea motorului, Roberto a avut al saptelea timp, in antrenamentele oficiale. In mansa cronometrata insa, datorita unei defectiuni aparute la carburator, acesta a reusit abia al 21-lea timp.
Au urmat doua manse prefinale, pentru ocuparea pozitiei pe grila de start in finala, in care Roberto, urma sa plece dupa pozitia castigata in mansa cronometrata. In prima mansa, plecat de pe 21, Roberto a reusit in 8 tururi sa ajunga pana pe 12. In cea dea doua mansa, mecanicul si antrenorul care s-a ocupat de Roberto, a riscat totul pentru o pozitie mai buna pe grila de start in finala. In ciuda faptului ca incepuse ploaia, Roberto a fost singurul pilot care a plecat “incaltat” cu slick-uri. Mecanicul german a mizat pe faptul ca pista nu va fi inundata de apa, incercand astfel ca in ultimile doua tururi, aderenta anvelopelor lui Roberto, mai buna decat a celorlalti, sa ii dea posibilitatea sa urce cat mai mult in clasament. A fost o tactica foarte bine aleasa insa, in turul 5 din cele 8 ce urmau sa se parcurga, Roberto, aflat pe un spectaculos loc 9 ( daca tinem cont ca aplecat de pe 21 ), a fost acrosat de un alt sportiv. In urma acestui incident, Roberto a pierdut protectia fata a kart-ului si a fost, conform regulamentului, descalificat..
Fusese intr-adevar, o tactica de totul sau nimic, de aceasta data, nu alegerea facuta l-a facut pe sportivul nostru, sa piarda, ci incidental de cursa. In urma clasarilor din mansele prefinale, Roberto avea sa castige doar doua pozitii pe grila finala.
O finala asadar cu plecarea sportivului roman de pe pozitia a 19-a. Roberto nu a dezamagit nici in finala, reusind insa dupa opt tururi sa se devanseze 9 piloti, reusind sa termine pe pozitia a 12-a.
Tehnicienii clubului german au fost placut impresionati de stilul lui Roberto de pilotaj, nepunand mare pręt pe locul ocupat in finala, acesta fiind viciat de intamplarile nefavorabile de care acesta a avut parte si de faptul ca, era pentru prima data pe acel circuit.
Am ramas impresionati cu totii de evenimentul la care am luat parte, de anvergura acestuia si de marile personaje din lumea motorsportului mondial care au fost prezente pe pista.
Un vis implinit pentru Roberto, acela de a fi langa cei mai buni sportivi, care domina Formula 1 la aceasta ora si care sunt idolii a sute, poate chiar mii de kartisti.

Liniutza 02-09-11 21:04

Quote:

Originally Posted by florin_ (Post 4561332)
da ,frumos ,mai scrie cineva pe aici si mai si face ceva !pentru club restul sunt in concediu>?

Zi ce sa mai scriu ca de facut stiu ce sa ii fac :twisted:

Liniutza 02-09-11 21:45

Uite :D http://i52.tinypic.com/f20htw.png

Sirius 02-09-11 23:53

Quote:

Originally Posted by Liniutza (Post 4561503)

cei aia?

Sirius 02-09-11 23:58

Quote:

Originally Posted by el nino (Post 4561380)
Michael Schumacher, Ralf Schumacher, Sebastian Vettel si …. Roberto Ene

Pe 24 august, la Kerpen, in Germania a avut loc un concurs jubileu cu ocazia implinirii a 50 de ani de la infiintarea clubului si construirea pistei pe care s-a antrenat in copilarie cel mai bun sportiv german din istorie, Michael Schumacher- septuplu campion in Formula 1, fratele acestuia Ralf, precum si actualul campion mondial, Sebastian Vettel.
La clasa BAMBINI la care au participat cei mai buni piloti din kartingul german, cu varste cuprinse intre 9 si 13 ani, a concurat un singur roman, braileanul Roberto Florin Ene. Prezenta sportivului roma pe aceeasi pista cu elitele sportului cu motor – fratii Michael si Ralf Schumacher, Sebastian Vettel, Timo Glock si Jorg Muller- a fost posibila datorita Fundatiei Fiii Brailei prin domnul Sergiu Diacomatu, care a suportat toate costurile legate de antrenamente, concurs, deplasare si echipament.
Chiar daca a luat startul la o competitie dupa exact un an de pauza, datorata lipsei fondurilor pentru participarea in campionatul national, evolutia pilotului nostru a fost incurajatoare.
In antrenamentele libere, dinaintea cursei, Roberto a avut al doilea timp, la amai putin de o zecime de cel mai rapid sportiv german. Sistemul de concurs insa i-a adus sportivului nostru, foarte multe batai de cap. La acest concurs, pilotii clasei Bambini, au alergat cu motoare oferite de organizator, aceste impreuna cu carburatoarele aferente fiind sigilate, neavand voie sa se umble la ele.
Dupa primirea motorului, Roberto a avut al saptelea timp, in antrenamentele oficiale. In mansa cronometrata insa, datorita unei defectiuni aparute la carburator, acesta a reusit abia al 21-lea timp.
Au urmat doua manse prefinale, pentru ocuparea pozitiei pe grila de start in finala, in care Roberto, urma sa plece dupa pozitia castigata in mansa cronometrata. In prima mansa, plecat de pe 21, Roberto a reusit in 8 tururi sa ajunga pana pe 12. In cea dea doua mansa, mecanicul si antrenorul care s-a ocupat de Roberto, a riscat totul pentru o pozitie mai buna pe grila de start in finala. In ciuda faptului ca incepuse ploaia, Roberto a fost singurul pilot care a plecat “incaltat” cu slick-uri. Mecanicul german a mizat pe faptul ca pista nu va fi inundata de apa, incercand astfel ca in ultimile doua tururi, aderenta anvelopelor lui Roberto, mai buna decat a celorlalti, sa ii dea posibilitatea sa urce cat mai mult in clasament. A fost o tactica foarte bine aleasa insa, in turul 5 din cele 8 ce urmau sa se parcurga, Roberto, aflat pe un spectaculos loc 9 ( daca tinem cont ca aplecat de pe 21 ), a fost acrosat de un alt sportiv. In urma acestui incident, Roberto a pierdut protectia fata a kart-ului si a fost, conform regulamentului, descalificat..
Fusese intr-adevar, o tactica de totul sau nimic, de aceasta data, nu alegerea facuta l-a facut pe sportivul nostru, sa piarda, ci incidental de cursa. In urma clasarilor din mansele prefinale, Roberto avea sa castige doar doua pozitii pe grila finala.
O finala asadar cu plecarea sportivului roman de pe pozitia a 19-a. Roberto nu a dezamagit nici in finala, reusind insa dupa opt tururi sa se devanseze 9 piloti, reusind sa termine pe pozitia a 12-a.
Tehnicienii clubului german au fost placut impresionati de stilul lui Roberto de pilotaj, nepunand mare pręt pe locul ocupat in finala, acesta fiind viciat de intamplarile nefavorabile de care acesta a avut parte si de faptul ca, era pentru prima data pe acel circuit.
Am ramas impresionati cu totii de evenimentul la care am luat parte, de anvergura acestuia si de marile personaje din lumea motorsportului mondial care au fost prezente pe pista.
Un vis implinit pentru Roberto, acela de a fi langa cei mai buni sportivi, care domina Formula 1 la aceasta ora si care sunt idolii a sute, poate chiar mii de kartisti.

FELICITARI!!! esti si pe prima pagina! https://www.4tuning.ro/

Nel Biggson 03-09-11 22:01

Bravo Edi si Roberto. O veste super. Abia astept sa ne povestesti mai multe. Asta da experienta. Sper sa inceapa o poveste frumoasa de aici incolo pentru voi. Succes.

SEBASTIAN 05-09-11 21:53

Cum mai se prezinta Sos. Baldovinesti unde se tineau cursele?

Catalin_br 05-09-11 23:52

Denivelata:???:

SEBASTIAN 06-09-11 06:18

OK, dar alta locatie foarte buna nu exista pentru curse de 402m?

Nel Biggson 06-09-11 07:40

Anul trecut s-a facut la Ianca pe Aeroport.

Am vandut VAL-ul din avatar. Vand si Supernova. Poftim activitate.

Sirius 06-09-11 08:15

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 4567658)
OK, dar alta locatie foarte buna nu exista pentru curse de 402m?

Aeroportul este foarte bun ca aderenta conform multor soferi care au participat anul trecut acolo!

soseaua baldovinesti este in aceeasi stare. e buna, nu are gropi, doar denivelarile care au fost prezente mereu.!:D

SEBASTIAN 06-09-11 15:53

Quote:

Originally Posted by Nel Biggson (Post 4567708)
Anul trecut s-a facut la Ianca pe Aeroport.

Am vandut VAL-ul din avatar. Vand si Supernova. Poftim activitate.

Multumesc pentru informatie dar nu e raspunsul la intrebarea mea.

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4567751)
Aeroportul este foarte bun ca aderenta conform multor soferi care au participat anul trecut acolo!

soseaua baldovinesti este in aceeasi stare. e buna, nu are gropi, doar denivelarile care au fost prezente mereu.!:D

Da probabil ca este dar una este Braila oras si alta este Ianca Aeroport...
Te rog sa-mi spui care este masina pe care a fost utilizata de tine pentru testare?

CRC'ul 06-09-11 19:37

1 Attachment(s)
Orice masina ai folosi ..tot denivelat e ..nu e de dat ..in special pentru masinile cu exit speed mare..si portiunea de franare e denivelata.

In poza atasata e o zona cu 4 benzi asfalt f bun, zona de parcare, Benzinarie Petrom, cai secundare de acces pentru Statiunea Lacul Sarat, cai ocolitoare de acces/iesire din oras

SEBASTIAN 06-09-11 20:11

Ala pare drum european.

Sirius 06-09-11 21:36

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 4569221)
Orice masina ai folosi ..tot denivelat e ..nu e de dat ..in special pentru masinile cu exit speed mare..si portiunea de franare e denivelata.

In poza atasata e o zona cu 4 benzi asfalt f bun, zona de parcare, Benzinarie Petrom, cai secundare de acces pentru Statiunea Lacul Sarat, cai ocolitoare de acces/iesire din oras

adevarul e, ca si acum 2 sau 3 ani cand au fost linii pe Baldovinesti, la fel de denivelat era.

si, da, ala e drum european.

CRC'ul 07-09-11 16:46

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 4569306)
Ala pare drum european.

sa inteleg ca nu merge (oprita circulatia) pe drum european ?

SEBASTIAN 07-09-11 21:33

Cred ca merge orice dar e mult mai complicat.

marius3030 08-09-11 01:12

imi place discutia voastra dar....as vrea sa treceti la subiect!:D
aveti de gand sa organizati cv in braila?:D

SEBASTIAN 08-09-11 06:40

Ar fi ceva frumos doar ca in primul rand trebuiesc facute planuri corecte.
Dupa ce exita toate premizele bunei organizari putem discuta concret altfel...

All times are GMT +2. The time now is 11:16.

- Copyright 2026 4Tuning