![]() |
Re: MAK Motorsport Braila
Quote:
unde votez? |
sub poza aveti butonul de like/imi place de la facebook8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai intra pe aici TBC-ul, Florin, EBX-ul, CrC, de Nedy nu mai zic ... apropos, la multi ani frate si casa de piatra !!!! Popik mai traieste ? Stiu ca a vandut Golf-ul .. dar in rest .. Ce e cu voi copii, nu ati iesit de la hibernare ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Da-ne tata si detalii despre ce faci tu acolo. Nu ne lasa asa cu ochii-n poza, ca unii dintre noi este blonzi ..:D |
in curand detalii pe youtube
|
1 Attachment(s)
un filmulet de acum cateva zile cu carburatoarele montate
sunt solex c 40 addhe. ce alte detalii mai vrei, senor El Nino nino!?:D |
Frate, nu stiu cat e de rapida asa, dar de sunat suna al naibii de bine. Sa vedem la urma cum e ...
|
Quote:
|
Quote:
|
24 Attachment(s)
S-a incheiat si cea de-a treia etapa a campionatului national de indemanare auto. Poze cu cei doi concurenti de la Braila:
|
Multumim pentru foto ZerO CooL.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a dat si la tv mai ales tico chiar a fost si un interviu cu proprietarul...au castigat ceva ca nu tin minte sa fi zis la tv?
|
Uitati ce am facut in lipsa de timp :)) :
http://i54.tinypic.com/347a25w.png |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Michael Schumacher, Ralf Schumacher, Sebastian Vettel si …. Roberto Ene
Pe 24 august, la Kerpen, in Germania a avut loc un concurs jubileu cu ocazia implinirii a 50 de ani de la infiintarea clubului si construirea pistei pe care s-a antrenat in copilarie cel mai bun sportiv german din istorie, Michael Schumacher- septuplu campion in Formula 1, fratele acestuia Ralf, precum si actualul campion mondial, Sebastian Vettel. La clasa BAMBINI la care au participat cei mai buni piloti din kartingul german, cu varste cuprinse intre 9 si 13 ani, a concurat un singur roman, braileanul Roberto Florin Ene. Prezenta sportivului roma pe aceeasi pista cu elitele sportului cu motor – fratii Michael si Ralf Schumacher, Sebastian Vettel, Timo Glock si Jorg Muller- a fost posibila datorita Fundatiei Fiii Brailei prin domnul Sergiu Diacomatu, care a suportat toate costurile legate de antrenamente, concurs, deplasare si echipament. Chiar daca a luat startul la o competitie dupa exact un an de pauza, datorata lipsei fondurilor pentru participarea in campionatul national, evolutia pilotului nostru a fost incurajatoare. In antrenamentele libere, dinaintea cursei, Roberto a avut al doilea timp, la amai putin de o zecime de cel mai rapid sportiv german. Sistemul de concurs insa i-a adus sportivului nostru, foarte multe batai de cap. La acest concurs, pilotii clasei Bambini, au alergat cu motoare oferite de organizator, aceste impreuna cu carburatoarele aferente fiind sigilate, neavand voie sa se umble la ele. Dupa primirea motorului, Roberto a avut al saptelea timp, in antrenamentele oficiale. In mansa cronometrata insa, datorita unei defectiuni aparute la carburator, acesta a reusit abia al 21-lea timp. Au urmat doua manse prefinale, pentru ocuparea pozitiei pe grila de start in finala, in care Roberto, urma sa plece dupa pozitia castigata in mansa cronometrata. In prima mansa, plecat de pe 21, Roberto a reusit in 8 tururi sa ajunga pana pe 12. In cea dea doua mansa, mecanicul si antrenorul care s-a ocupat de Roberto, a riscat totul pentru o pozitie mai buna pe grila de start in finala. In ciuda faptului ca incepuse ploaia, Roberto a fost singurul pilot care a plecat “incaltat” cu slick-uri. Mecanicul german a mizat pe faptul ca pista nu va fi inundata de apa, incercand astfel ca in ultimile doua tururi, aderenta anvelopelor lui Roberto, mai buna decat a celorlalti, sa ii dea posibilitatea sa urce cat mai mult in clasament. A fost o tactica foarte bine aleasa insa, in turul 5 din cele 8 ce urmau sa se parcurga, Roberto, aflat pe un spectaculos loc 9 ( daca tinem cont ca aplecat de pe 21 ), a fost acrosat de un alt sportiv. In urma acestui incident, Roberto a pierdut protectia fata a kart-ului si a fost, conform regulamentului, descalificat.. Fusese intr-adevar, o tactica de totul sau nimic, de aceasta data, nu alegerea facuta l-a facut pe sportivul nostru, sa piarda, ci incidental de cursa. In urma clasarilor din mansele prefinale, Roberto avea sa castige doar doua pozitii pe grila finala. O finala asadar cu plecarea sportivului roman de pe pozitia a 19-a. Roberto nu a dezamagit nici in finala, reusind insa dupa opt tururi sa se devanseze 9 piloti, reusind sa termine pe pozitia a 12-a. Tehnicienii clubului german au fost placut impresionati de stilul lui Roberto de pilotaj, nepunand mare pręt pe locul ocupat in finala, acesta fiind viciat de intamplarile nefavorabile de care acesta a avut parte si de faptul ca, era pentru prima data pe acel circuit. Am ramas impresionati cu totii de evenimentul la care am luat parte, de anvergura acestuia si de marile personaje din lumea motorsportului mondial care au fost prezente pe pista. Un vis implinit pentru Roberto, acela de a fi langa cei mai buni sportivi, care domina Formula 1 la aceasta ora si care sunt idolii a sute, poate chiar mii de kartisti. |
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Bravo Edi si Roberto. O veste super. Abia astept sa ne povestesti mai multe. Asta da experienta. Sper sa inceapa o poveste frumoasa de aici incolo pentru voi. Succes.
|
Cum mai se prezinta Sos. Baldovinesti unde se tineau cursele?
|
Denivelata:???:
|
OK, dar alta locatie foarte buna nu exista pentru curse de 402m?
|
Anul trecut s-a facut la Ianca pe Aeroport.
Am vandut VAL-ul din avatar. Vand si Supernova. Poftim activitate. |
Quote:
soseaua baldovinesti este in aceeasi stare. e buna, nu are gropi, doar denivelarile care au fost prezente mereu.!:D |
Quote:
Quote:
Te rog sa-mi spui care este masina pe care a fost utilizata de tine pentru testare? |
1 Attachment(s)
Orice masina ai folosi ..tot denivelat e ..nu e de dat ..in special pentru masinile cu exit speed mare..si portiunea de franare e denivelata.
In poza atasata e o zona cu 4 benzi asfalt f bun, zona de parcare, Benzinarie Petrom, cai secundare de acces pentru Statiunea Lacul Sarat, cai ocolitoare de acces/iesire din oras |
Ala pare drum european.
|
Quote:
adevarul e, ca si acum 2 sau 3 ani cand au fost linii pe Baldovinesti, la fel de denivelat era. si, da, ala e drum european. |
Quote:
|
Cred ca merge orice dar e mult mai complicat.
|
imi place discutia voastra dar....as vrea sa treceti la subiect!:D
aveti de gand sa organizati cv in braila?:D |
Ar fi ceva frumos doar ca in primul rand trebuiesc facute planuri corecte.
Dupa ce exita toate premizele bunei organizari putem discuta concret altfel... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning