![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Scufita aia de NOVA ce face?
Nu mai ai topic? Care ii mai e soarta? |
Quote:
momentan trebuie sa ii pun amortizorul ca a sarit din caroserie.....care nu mai tine...e pardaf.. asa ca motorul de wiliams+turbo se va vinde lui GiGi CARBIT....pt o dacie 1310....e mai teapana a lui... butelia cu nos ramane pt taxiu..... |
Quote:
|
Quote:
si nu ma uitam la tine ca nu imi plac baietii :D:D:D:D.....imi placea masina e frumoasa :D:D:D |
Dap motorul a ajuns la mine saptamana astha dupa ce termin cu ramforsarea caroseriei o sa incercam sa pun si ceva poze cu bestia...imi pare rau ca nu e gata pana in legalele de la Ploiesti...nu a venit tubulatura de la Samco...comandate de la nemti...dar neseriosi..in rest a venit turbina!
|
Sa va povestesc ultima mea peripetie ,aseara am iesit in oras cu o bruneta frumoasa tare cred ca m-am indragostit :D:D:D yo marean care este;)......dupa ce am stat vreo 2 prin centru vechi la un suc,ne gandeam unde sa mergem ca se facuse 9 jumate,si nu stiam unde...daca tot eram cu fata aia si am avut discutii "serioase" mi-a zburat gandu sa o dam in altele in circ si panarama si ii propun hai pana la ploiesti ,ca prietenii mei cei mai buni acolo ii am,sunt oamenii langa care nu m-am simtit niciodata jignit,nu m-au suparat,nu au fost nesimtiti si mereu oameni extraordinari si ea face "HAI !!"
pun mana pe pe telefon si apelez pe "JAKAL" --- :ciggy: - veree sokeres mo' ?? ooooo marean ce faci ma? bai jakale vezi ca vin la ploiesti sa te vad arzatear focu ;)..bine boss te astept :)..unde ejti ma? sunt cu baietii la sala aici;) !!bine frate hai ca am plecat spre voi !! bine boss te astept :) si de aici incepe panarama =))))...ajung in ploiesti :D si eu ma gandeam sa ii fac o surpriza lui jakal sa fac ce n-am facut niciodata (sa ajung la sala fara sa il mai sun ca mereu M-AM RATACIT IN PLOIESTIUL ALA :lol: ) M-AM PLIMBAT TOT ORASU VREO 20 DE MINUTE =))),INTR-UN FINAL AJUNG LA SALA SI IL SUN ...BAI UNDE EJTI MA ?? SUNT LA PETROM MA :( DA BULE MAMAAAAAA :( EU AM AJUNS AICI LA SALA SI NU E NIMENI,NU AM MAI STAT MA SUNT AICI LA PETROM.... e si de aici incepe circu pleaca de la sala (o iei pe strada cu tevi multe) sa moara gainile daca era vreo strada cu tevi ,am intrat o strada il sun p jakalu nu e bine iau in stanga =))),ma duc p aia in stanga ajung la o intersectie cu o biserica (iao in dreapta) am luat-o in dreapta am ajus p un drum infundat=)))))(bai nene unde ejti ma?? bai aveti vreunu ma benzina sa ma duc sa il iau p sandilau asta ca mereu se pierde )...ma opresc intreb p cineva cum merg spre (centru) am luat-o iar pe 2 stradute:| ma suna jakal (unde ejti ma) vedeam o pancarda mare sus pe un stalp ii zic stai asa ca iti zic acum unde sunt ajung in dreptul ei (ma bufnit rasu si p mine si pe daniela =))))) (unde ejti maaaa ? ) ii zic sunt la (santier in lucru --asa scria p pancarda) =))))))))))) da bule vereeeee mareaneeeeeeee ejti bomba mareanee =))) arzatear focu =)))....intr-un final ajung in centru....merg spre Mc...fac dreapta spre Petrom (ajung acolo "era" toti baietii =)) (multi de acolo nu stiau de abtipildele de pe masina) veree=)))))))ia uite ce are asta pe geam lipit =)))))))aoleooooooo s-au cracanat de ras=)) dupa anumite discutii (plecam in coceni) :)) ajung acolo ma dau cu 1.8 is m-a batut o masina :(:(:(:( ma mai dau o data..ma bate iar tot o masina :( -jakale nu ma m-ai dau ca nu nimeresc a2..ma supara rau timoneria =)))... ce face nebunu =))))ia dami-o mie ma sa merg cu ea =))))) se suie omu in masina daniela in dreapta lui ,,eu in spate :)) ajungem acolo la start (stai ma ca nu ma trag plec cu ea in probe..eu ii zic lu vulturica (plecam la top gear si ne intoarcem) =)))))))..si pleaca de p loc (sa moara mama cum ii sta volanu lu asta=))) aoleuu =))) vere ce volan ai (radea al meu si noi aveam vreo 140 si el radea =)))imi era dreacu si frica...=)))el se uita la volan nu in fata=))) ia dati-va ma jos ca ma dau eu cu nas...se da cu el...a1...a2..i sta in fata..la a3..iar pleaca o masina...(vere iti patineaza ambreiaju' daca ii dai burnuri toata ziua,dao ma in sange de masina laso aici ca nu ma mai dau cu nimeni :) )... si ce ii zic (hai sa ma plimbi cu ursu ca nu m-ai plimbat niciodata :D...ma sui cu fata in masina lu jakalu..blana cand da a3 jakalu (ii sareau plasmele in bord) si ii zic (vereeee iti zboara ceasurile cand dai a3 sa moara fam mea =)))))))) cade bordu p noi =))))))hahahahaha am ras cu lacrimi =))))) si ii zic (ce cazane de masini avem sa mor aici,vibreaza toate alea prin ele=)))sar ceasurile=)))se misca geamurile (asta e la mine cand inchid usa) =)))))...dupa ce ajungem la start acolo (vine vulturica la mine MAREANE HAI MA SA TE DAU O TURA(MA SUI IN SPATE CU FATA,JAKALU IN FATA PASAGER,VULTURICA LA VOLAN (SE DADEA CU DRICU ROSU ALA DIESEL) AVETI CUVANTUL MEU DE ONOARE =))))CUM POA' SA TRAGA MASINA LU VULTURICA SA TERMINAT =))))) CU 4 IN MASINA LA DAT P ALA CU DRICU...aoleu mama :):):):):))=)) cand ne intoarcem...la start..deschid masina lu jakalu si ma bag in ea cu gagica ca imi era tare frig...ma uit prin ea,studiam interioru cand in spate pe bancheta ce vad (pempersi=))))))))))))))))) daia de spital =))))hahahahahahaha jakalu avea pempersi pe bancheta din spate dictaloooooooo vere, ii chem p baietii..bai ia vedeti ma ce are jakalu in spate=)))))))pempersi =))))aoleooooo....radeam cu ei eram p jos :))) ca sa nu va mai zic de Vulturica care a FACUT BOTEZU LA 2 TABLE =)))))))))LE-A NENOROCIT A DAT CU ULEI CA IN FILME :D:D:D:D VULTURICA EJTI ZEUL MEU :)))MARE PARANAMA CE EJTI :D...saracii muncitorii aia din camp,ce constiincios era vulturica se gandea la muncitorii aia din camp =)))))))))))))))))) (ce mila imi este de ei vere) Am mai stat putin si cand sa plec ma duc la jakalu (vere ma duc acasa nu mai stau ca sunt obosit e si frig ,fata a inghetat toata...cand vin la ploiesti data viitoare imi iau abtipild pentru tine sa il pun p geamu din spate (in aceasta masina au stat pempersii lu' marean care este):lol::lol:...iar am ras de nu mai puteam (arzatear gazu de nebun ) =)))...i-am salutat p baietii...cand sa plec ma opresc le zic un banc....(ce zice un oltean cand vede un caine alb ? ) uite un caine nou noutz =))))))))))..au ras si am plecat:D:D:D... m-am simtit extraordinar langa tovarasii mei care este toti de la ploiesti :D si am sa ma mai duc ca tare imi place:))))) jakale arzatear focu cu pempersii tai cu tot:drunk::drunk::drunk::drunk: =))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
:hug::hahano::hahano::hahano::hahano::hahano::haha no::hahano: esti criminal mareane m-am cracanat de ras si aseara si acum cand am citit,esti foc ma......saraca fata nici n-am stiut ca deabia o cunosti ,ce o fi indurat ea aseara :lol: bafta te pup ...
|
Quote:
din astea tot sa patesti :lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
in ceea ce priveste prietenii mei care este ;)..........vulturicaaaaa botezatoru=))))))ce ai facut la rotile alea , ce botez =)))))))))) :D:D:D:D..vulturica vezi acolo pe forum la 1.8 is ala de 215 cai :D:D:D:D:D;)....dictalooo vere unde e jakalu sa citeasca =)))))))))))??hahaha parca il aud cum raspundea el la telefon aseara (ia zi marean =))))) te-ai ratacit =)))) hahaha) |
:lol::lol::lol::lol: am udat jos ma cu apa sa incalzesc slickurile :lol::lol::lol::lol:
esti marfa ma !!! :lol: |
te draq de paliu....deci tu cred ca nic cu GPS nu ajungi....mai avea si masina cu nr de PH si intrebai unde e petromul....:lol::lol:
auzi..'ba am ajuns undeva unde scrie santier in lucru'......da bule mamaaa:lol::lol: am ras aseara si azi am rupt tobele la taxiu....sa iau in p##a limitatoarele de viteza....nici cu 3 la ora nu mai pot sa trec peste ele.... pe vulturica il facem preot..."se boteaza jantele pe spate"....amin.......:lol::lol: |
Dupa ce citesc aici vad ca v-ati distrat la greu...chiar imi pare rau ca n-am putut sa ajung si eu:sad:
|
Quote:
arzatear gazu cu ploiestu' tau ca mereu ma ratacesc si ejti si al dreacu de scump la vedere dau cate 500 d mii numa sa te vad :)))))) :D: :lol: :lol: da bule mamaaaaaaaaaa ce am mai ras aseara:))))) vai de capu meu..=)))) |
arzate-ar gazu poze nu faci si tu prin peripetile tale? tare as fi vrut sa iti vad mecla cand ai ajuns la santier in lucru:))
|
MASINA DE VANZARE.....
PRET FIX 5000 EURO... MOTIVUL VANZARII.....AM GASIT ALT URS..... |
Quote:
Canta fratili nostru Jakalu'!!! Kalu!!! Alu!!! https://www.youtube.com/watch?v=4LLfE...ext=1&index=44 |
Quote:
|
Quote:
|
Jakale tine ma masina!!! ai baut apa la pui? :punch::punch::bat::bat:
|
Ba Tiam spus ca o mai tin nu te grabii asa.....E rezervata pt tine =)))
|
Quote:
|
Quote:
asta e soarta ursului sa indure de toate ....nu am luat-o sa ma uit la ea...am luat-o sa ma bucur de ea... si de la cine am luat-o... Boby MOM KILLER..:lol: mi-a dat masina cu inima deschisa.....nu am ezitat nici o clipa sa o iau...de la el as cumpara orice masina....;)....nu sint pupincurist dar om cu bani si fara fitze ca Boby nu prea am vazut....sint o gramada care au bani si sufera.... oare sa o vand sa schimb culoarea, dar sa ramana tot MOM?.....:lol: hai ca s-a facut dimineata si am visat frumos......:lol::lol: 5000 FIX pt Taxiu.....valabil in continuare.....:D |
Quote:
esti cealapadiu!!!! macar pune o poza cu viitoare sa zicem si noi pareri alea alea:D |
Quote:
nu dau detalii......:D |
Quote:
|
Quote:
bine....hai un detaliu...BMW E30.......:lol: |
MOM`ul albastru va fi urmatoarea masina ,Jakal?:lol:
daca e asa ,viitoru suna bine..bine rau :twisted: |
deci...viitorul suna albastru:))))))
|
Nu era chiar asa greu de ghicit...
|
Quote:
aoleoooooo ce melodie Donule arzatear focu de paliu =))))))) on topic :D:D:D...jakale...te dai pe turbaciuni ???:D |
Quote:
|
Quote:
|
fain taxiul
sa ai parte de el fara incidente:D |
Quote:
|
Cum il cheama ma pe Taxiu ????
MONA??? SE MARITA MONA :wave::wave:??? O MARITI P MONA JAKALE :wave::wave:???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: AOLEU CE SA MA FAC DOAMNE EU :lol: :lol: :lol:...SE MARITA MONAAAAA :lol: :lol: :lol: https://www.youtube.com/watch?v=zwV6KLIWy38 dictalooooooo ce-am mai ras cand am gasit melodia asta =)))))))))))))))))) |
Cum frate sa vinzi taxiul ? !!!
Eu zic ca vrei sa cumperi ursu TXA ... nu ? |
Quote:
nu o sa iau ursu TXA pt ca nu cred ca e de vanzare.. oricum nu cred ca il vinde si daca ar fi nu m-as incadra la suma ceruta... daca nu il dau nu e problema ...nu mie rusine sa ies cu ea pe strada... daca il dau....o sa iau tot ceva frumos.... ..... deci 5000 euro....licenta taxi inclusa in pret.....:D mareane.....nu e mona.....ca e urs,nu ursoaica......:lol: batute-ar vantu.......:lol: |
si`a gasit ursit . urat rau cand esti nevoit sa faci curat in garaj.
|
5000 euro....ia tapsiu neamule....:D
|
il dai si in rate ? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning