Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 - My Angel! (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/102626-golf-4-my-angel.html)

Marica 06-10-10 18:48

Re: Golf 4 - My Angel!

Inteleg ca esti frustrat, dar starea asta nu cred ca te ajuta cu nimic. Uita de ea cateva zile si apoi poate o sa privesti proiectul cu alti ochi:-). Oricum iti suntem alaturi! (doar metaforic o parte din noi:D)

Circoloco 06-10-10 19:23

Poate cand ai umblat la filtrul de habitaclu, la ciupit ceva si de acolo s-a intins. Eu asa fac legatura pentru ca in zona aia ai umblat. Imi pare rau

B_60UPE 06-10-10 19:25

fratioare ti-am mai zis eu pagubosi ca noi mai rar, lasa ca iese soarele si la noi.

jock 06-10-10 19:35

Quote:

Originally Posted by Circoloco (Post 3707693)
Poate cand ai umblat la filtrul de habitaclu, la ciupit ceva si de acolo s-a intins. Eu asa fac legatura pentru ca in zona aia ai umblat. Imi pare rau

...da, 100% este din vina mea ....dar nu imi pare asa rau de cat imi pare de apa din masina

andreea_silviana 06-10-10 19:39

jock, sa nu te prind ca scrii aici ce mi-ai spus mie azi....te rog

B-99-SAA 06-10-10 19:45

Quote:

Originally Posted by andreea_silviana (Post 3707724)
jock, sa nu te prind ca scrii aici ce mi-ai spus mie azi....te rog

:???: sper ca nu e nimic de rau... oricum nu scrie daca asa zice colega... sper ca nu ai vreun gand negru... ar fi pacat....

andreea_silviana 06-10-10 19:53

Quote:

Originally Posted by Marica (Post 3707582)
Inteleg ca esti frustrat, dar starea asta nu cred ca te ajuta cu nimic. Uita de ea cateva zile si apoi poate o sa privesti proiectul cu alti ochi:-). Oricum iti suntem alaturi! (doar metaforic o parte din noi:D)

ooo daaa..subscriu....
si unii nu doar metaforic...

jock 06-10-10 19:53

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3707743)
:???: sper ca nu e nimic de rau... oricum nu scrie daca asa zice colega... sper ca nu ai vreun gand negru... ar fi pacat....

nu, nici chiar asa :D (ganduri rele)

....am spus ca ma mai potolesc cu masini,modificari,intalniri ,cluburi ...etc

andreea_silviana 06-10-10 19:57

Quote:

Originally Posted by jock (Post 3707768)
nu, nici chiar asa :D (ganduri rele)

....am spus ca ma mai potolesc cu masini,modificari,intalniri ,cluburi ...etc

nu, nu, a sunat mai urat cum mi-ai spus mie ... initial

Marica 06-10-10 21:16

Quote:

Originally Posted by andreea_silviana (Post 3707766)
ooo daaa..subscriu....
si unii nu doar metaforic...

De aceea am spus doar unii. Il incurajam si noi cum putem mai bine, treaba grea o aveti voi, cei de langa el! SI FARA GANDURI NEGRE!!! va rog mult!!!

andreea_silviana 06-10-10 21:21

Quote:

Originally Posted by Marica (Post 3708004)
De aceea am spus doar unii. Il incurajam si noi cum putem mai bine, treaba grea o aveti voi, cei de langa el! SI FARA GANDURI NEGRE!!! va rog mult!!!

Ne conformam!

bib_andrey 07-10-10 08:23

Sper k nu ai de gand sa renunti Jock..nu se merita..sincer..ai pus prea mult suflet in masina asta ca sa renunti tocmai akm..lasa k o sa vina si vremuri mai bune..cand o sa o vezi gata si in toata splendoarea ei o sa spui "Ce bne k nu am renuntat"..asa ca bafta Jock la modificari` !!

M1CUTU 07-10-10 14:02

Salut vizionez de mult topicul tau inainte sa fi avut accidentu mia placut ce ai facut erai pe drumu cel bun dar dupa ce ai lovit masina trebuia sa o abandonezi oricat de mult ai sa lucri la ea si sa tot faci una alta gandestete o sa fie tot o masina ce a fost lovita destul de grav si tot felut de probleme dinasta o sa tot ai cu ea tio zis asta asa ca stiu din propria experienta mult respect pt ce faci tu acolo da mai gandeste salut :P

Greku`BWJ 07-10-10 14:13

Quote:

Originally Posted by M1CUTU (Post 3709475)
Salut vizionez de mult topicul tau inainte sa fi avut accidentu mia placut ce ai facut erai pe drumu cel bun dar dupa ce ai lovit masina trebuia sa o abandonezi oricat de mult ai sa lucri la ea si sa tot faci una alta gandestete o sa fie tot o masina ce a fost lovita destul de grav si tot felut de probleme dinasta o sa tot ai cu ea tio zis asta asa ca stiu din propria experienta mult respect pt ce faci tu acolo da mai gandeste salut :P

In primul rand eu zic ca ar trebuii sa mai mergi pe la scoala prietene...(ai facut romana cu femeia de servici) si abtine-te cu comentariile gen "ce-ai facut tu"
*jock nu te lasa tocmai acum

valyh 07-10-10 14:38

cel mai important e sa nu te descurajezi ;) toti avem perioade cand simtim ca totul e impotriva noastra si nu mai reusim sa o scoatem la capat,dar se rezolva...trebuie sa trecem peste obstacolele care apar,chiar daca ne este greu...asta-i viata,uneori cu mai multe nuante de negru decat de roz..si doar una avem,in care sa ne indeplinim visele...iar daca renuntam la pasiune cu ce mai ramanem?:shock:capu sus jock si nu te da batut!

Korne 07-10-10 16:07

hai tati tocmai tu sa te lasi...vezi-ti de familie si de restul, dar nu uita de golf:lol:
salutari din Tg. Mures:wave:

ovydyu4all 07-10-10 20:06

Zicea bine Marica mai sus, ia o pauza..uita o perioada de masina..si apoi revino cu forte proaspete la ingerul tau :)

PS: fa absolut totul cu calm, daca le faci la nervi nu iese nimic, ba mai rau toate merg pe dos

"Succesuri"!!

tribeca 07-10-10 21:46

de acord cu @ovydyu4all, mai exact cu P.S-ul lui

stf192 07-10-10 21:52

2 Attachment(s)
ieri dimineata am zis sa trec sa vad masina,ai muncit prea mult la ea ca sa lasi totul balta,mam uitat atent la ea,si mai ai de munca dar gandeste'te ca ce a fost greu a trecut,dar cand tragi linie nu ai sa regreti,parerea mea...vorbea cineva mai sus de momente in care crezi ca totul este impotriva ta,dupa ce am plecat de acolo a intrat o Milka in mine si ma aranjat putin,poate ne vedem odata,stau prin zona si ajung repede,si 2 poze cu ea de dimintea stand in ploaie(scz calitatea dar sunt facute cu telefonul)

ovydyu4all 07-10-10 22:02

Ce probleme o sa-ti mai faca frunzele alea.. iti acopera lacrimarele si e normal sa intre apa in masina..

bogdy.ghetto 07-10-10 22:03

Jock spune-mi cum se vad farurile noaptea cum lumineaza:D

GopPo 08-10-10 00:17

oricat de mult ai lucra la ea..la final tot 75 cp o sa ai :lol:
pune-i frateeee un 1.8 turbo,2.8 sau 3.2...stii tu d'ala cu cai multi...si sa vezi cum fuge...si daca fuge...nu mai ai nevoie de nimic :lol::lol::lol:
ala da tuning :lol:

jock 08-10-10 05:22

Multumesc tuturor pentru cuvintele de "sprijin" .... dar momentan ,chiar daca vreau sa termin masina ,nu pot ... (bani,vreme...etc.) ..asa ca o pauza ,obligat, trebuie sa iau ....si cred ca mi-ar prinde bine ;) ....la anu sper sa intru in forta (banu vorbeste din pacate)

M1CUTU ,ai si tu dreptate dar ma gandesc la cand am investit ,la cat pierd iar pe final la ce o sa iau ....poate una lovita si mai rau ,ca de una noua nici nu se pune problema....momentan raman cu asta ....poate pe viitor am sa o schimb

stf192,imi pare rau pentru incident si multumesc pentru poze ...cu siguranta ne vom intalni sa mai stau la o mica "barfa" ;) ...dar nu pe vremea asta :sad:

Bogdy , farurile se vad excelent ...sunt 90 % multumit ;)

Goppo ,funny ca intotdeauna :D .... nici 75 nu cred ca mai am,dar hai sa nu mai vorbim si de motor ca parca vad ca ma lasa si asta :twisted:

Daca mai aveti intrebari de una ,alta ....va stau la dispozitie ;)

B_60UPE 08-10-10 14:01

de janta nu ai zis ca se rezolva

jock 08-10-10 14:12

Da,multumesc mult Ando (B_60UPE) pentru ajutor ....sa speram ca se rezolva si problema cu jantele ;)

andreea_silviana 08-10-10 17:32

jock... :D hai taty ca iti revii...

tzeasta 09-10-10 00:24

misto seara asta cu nea "ionele" cu trusa fermecata de bison ... abia astept sa vad cand te apropii si u de final ca e tare frumoasa si "clean"

jock 09-10-10 00:34

...numai tu astepti ? ....rabdare ;)

...cred ca am o veste buna :D ...am descoperit de unde vine "zgomotul" cand iau de volan stanga-dreapta ...va ziceam eu ca huruie si sigur este caseta ...ei bine nu,zgomotul vine de la flansa amortizor ....de ce? ...habar am ,da e bine ;)

DjGeooo 09-10-10 00:56

Ma alatur si eu celor care te sustin si au gasit in topic-ul tau o adevarata poveste.toata seara am stat sa citesc pagina cu pagina.Ce sa zic,numai cuvinte de lauda pentru tine!referitor la accident...da,o parte urata si eu am avut "norocul" sa fiu pagubit de soarta si sa fiu nevoit sa imi golesc buzunarele.a mea a fost mai rau;))se face fierul stai linistit.noi sa fim sanatosi ca restul vine de la sine.ai si din partea mea doi de+!:D.stima.!

jock 09-10-10 01:08

Multumesc si multumesc pentru ca ai avut rabdarea sa citesti tot ;) ...imi pare rau sa "aud" de incident,stiu cum este :sad: ,dar na, bine ca mai putem sa "conversam" la ora asta

Multumesc

valyh 09-10-10 08:26

Quote:

Originally Posted by jock (Post 3713346)

...cred ca am o veste buna :D ...am descoperit de unde vine "zgomotul" cand iau de volan stanga-dreapta ...va ziceam eu ca huruie si sigur este caseta ...ei bine nu,zgomotul vine de la flansa amortizor ....de ce? ...habar am ,da e bine ;)

bine ca e de la flanse si nu de la caseta....si la mine sunt duse,se aude uneori un zgomot cand virez dreapta mai tare...e 50 lei bucata dar pana acum n-am apucat sa le schimb...multa bafta jock!

Alex _Ice 09-10-10 11:11

e eu nu am avut rabdare sa citesc tot ca mar fi durut ohii :P
am luat-o pe sarite ... imi pare rau pt ce sa intamplat dar cu siguranta o sa iasa si mai frumoasa decat era
o intrebare am si eu exista capacele gata facute pentru stergatorul spate sau trebuie sa imi fac unul ?
oricum nu prea merge stergatoru doar daca inchizi si deschizi portbagajul de mai multe ori (e ceva intrerupt pe acolo )
numai bine :)

jock 09-10-10 11:49

Alex _Ice ,da sunt si gata facute ....dar merge sa iti faci si tu,cum am eu...din plexiglass mai gros ,decupat si lipit la nivel cu geamu ;)

Bafta

Circoloco 09-10-10 13:33

Poti sa pui niste poze din timpul modificarilor aduse la faruri daca mai ai si sa-mi spui unde ai pus becul de pozitie? Am ajuns si eu la faza de a nu mai avea pozitia OEM si intentionam sa imi fac pozitie ca la modelele US. Incet incet imi trece avand in vedere ca te poate opri politia sau sa ai probleme la RAR. MS si spor in continuare la lucru

ovydyu4all 09-10-10 13:36

Quote:

Originally Posted by jock (Post 3713346)

bine ca nu e de la caseta..de obicei se duce rulmentul de la flansa, si cred ca asta e si la tine, daca vrei rezolvare rapida schimba doar rulemntul, daca vrei sa schimbi si flansa ia mai bine chit de reparatie cu tot cu flansa ca iesi mai ieftin, si mai bine le schimbi pe ambele.. spor ! :)

jock 09-10-10 16:26

2 Attachment(s)
..flansele si rulmenti i-am schimabat odata cu suspensia , deci are sa zis 2-3 luni pe masina ,ma gandesc ca pe partea dreapta ceva nu am facut cum trebuie ...la vara desfac si ma uit

Circoloco ,din pacate nu prea am facut poze :sad: ..poate te ajuta astea 2

...tevusca aia este taiata din farul oem unde intra becu de pozitie,gaurit soclu lupa si lipit ...chiar sub becul de faza lunga .. in caz ca se arde sa pot sa il si schimb fara sa dau faru jos

jock 09-10-10 16:39

2 Attachment(s)
..pentru Decodat ...trebuia sa pun cate 6 leduri cum sunt ultimele ,lumineaza mai tare ...dar imi place si asa

valyh 09-10-10 17:12

arata bine :D

Circoloco 09-10-10 18:32

Ms mult. Ingenioasa treaba la fel si cu semnalele din oglinzi.

M1CUTU 10-10-10 03:29

Te inteleg tu sti mai bine sa nu o iei in nume de rau ce am zis .Imi plac ledurile in oglinzi o scoti tu la capat salut!!!

All times are GMT +2. The time now is 09:15.

- Copyright 2026 4Tuning