![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca
Rectific ora de intalnire : 17 . Chiar dak e lapovitza si ninsoare , parcarea e acoperita . Imbracati-va gros ;) pentru Selgross :))))) !
|
mno sergiule asteptam pozele de la mica intalnire si vezi nu uita sa ne faci si noua niste pizza ca la cat ketch-up ai luat :)) a fost fain:)... ca frigu nu mai conteaza:P
|
5 Attachment(s)
hai ca facem o pizza d-aia cum stiu eu ..... i bring the ketchup voi restul :lol:
Si apropo uite si pozele de la Shoping .... ca doar no sa mearga bucatele acasa cu masini obisnuite .... :twisted: :twisted: :twisted: |
Dar sunt masini obisnuite mah . Doar ca sunt putin stilizate , atata tot :) !
|
my point exacly!!!
Bucatele mele merg acasa cu stil! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: |
Sa-ti fie de bine , nenea ! Vezi ca am de organizat niste intreceri sportive : karting , atv , trabi race , tenis de camp ! Sper ca ai vreme sa ma ajuti putin !
|
in limita "stocului disponibil" ajutam ..... :lol:
|
Asadar : karting si cursa cu Trabi e pe data de 18 , in cartodromul Gheorgheni , incepand de la ora 11 --- eventual vorbeste cu Sergiu si vezi ce poate scoate de la patron mai ieftin , ca cica ii trebuie si chirie pe pista pt cursa cu trabantul - 200 de lei / ora . Poate o scoate cumva mai ieftin altul care are pile si relatii .
Si eventual vreau sa facem un pic de tuning show acolo in cartodrom in timpul curselor . Vorbesc eu cu Alex ufo si cu inca cativa , sa vad cine vrea sa vina . |
cine se da cu mine ????
|
ce ti-ai luat mei fixule?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Primul eveniment sub marca Crazy Drivers Cluj
Trabi Race https://forum.4tuning.ro/37-cluj/57117-trabi-race-karting-and-tuning-show-cartodrom-editia-1-and-2-a.html |
Felicitarile mele pt cursa de trabi :) Si eu sunt posesorul unui Trabant... baietii din club stiu( ma rog cativa care l`au vazut) Topic dedicat : https://forum.4tuning.ro/400-europene/16474-na-trabant.html
|
felicitari si la mai mare :)
|
VA ASTEPTAM la anu' , la editia cu nr 2 !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning