![]() |
Re: E34 - 525i Simply Clean Da Cali
Quote:
|
Re: E34 - 525i Simply Clean Da CALI F O R N I A
9 Attachment(s)
Una peste alta sa prezint si fratele mai tanar (dric-ul)
E34 525 TDS -01/1994 -geamuri el -oglinzi el -dublu climatronic functional -jante aliaj (BBS:D) -320 500km cand l-am cumparat Pentru inceput s-au schimbat toate filltrele , uleiuri , bujii Planuri sunt multe, in principal : -jante rondell21 8,5J / 10J -suspensie -hella smoked -folie omologata -o vopsire totala aceeasi culoare -ceasuri bord -alta bara fata/proiectoare -xenon -plafon imbracat in material Momentan s-au luat : -manson frana de mana+schimbator din piele , (multumesc cosmin_cosmin_1) -urmeaza ceasuri bord |
Fain dricul ! am si eu un Omega 2.5TDS tot bulgaria !!
Le ti pe ambele sau renunti la benzinar ? |
Quote:
Asa am de gand, sa renunt la el :D App, nu as mai lua masina inmatriculata pe romania , Bulgaria FORTAAA |
Quote:
Pacat daca renunti la 12volti sef.E fortza si trage smecher pentru motorizarea lui.TDS-ul din ce spui tu acolo sus, are multi km.Acu depinde si cine l-a avut si cat de ingrijit a fost.Parerea mea ar fi sa tii in continuare 2.5 benzina ca ai investit pasiune si munca in el.Sau cel putin asta sa-l ai de weekend ca se mai utilizeaza si ideea asta, iar TDS-ul de mers zi de zi!:o |
Quote:
Frumusel "dric-ul", sa ai parte de el fara incidente de nici un fel, imi pare rau ca renunti la frumoasa de 192 cp ...eu am una , dar perseverez...! Sfat: pune jantele de pe benzinar pe Touring , va arata mult mai bine , succes!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Neah...arata cam aiurea,poate daca dai colantul jos de pe ele :)
|
Quote:
|
Tazmaniak - Sincer nici mie nu imi pace cum se vede cu colantul.
GJ 64 GAB - Aceeasi parere o am si eu , in caz ca nu reusesc sa fac/dau de cap ce are dricul il dau si raman cu i-ul |
Quote:
...dar ce faci cu "I"-ul n-o sa faci never cu diselache , oricum frumose amandoua!!! |
sincer de mult timp am avut in cap un lucru,un break de la Bmw trantit blana cu roti mari;),muzica si diesel !!!
nuj de ce tot regreti acel 5 ;) pt k asta cu o investitie foarte mica va arata grav rau :D VORBESTE CU NEA CODESCU POATE TE AJUTA SA UITI DE VECHIUL 5 ;) .... PAREREA MEA ESTE CA ACEASTA MASINA ARE POTENTIAL MARE;) DOAR CA TREBUIE EXPLOATAT;) SI FARA "BURNURI":D ASTA NU MAI E DE BURN !!! TE SALUTA FRATELE TAU SXL |
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning