![]() |
Re: Versuri preferate !
Victoria
Azi serbam iar victoria, Si indoiala se ascunde in gand, Azi serbam iar victoria Moralul e un strut cu capul in pamant. Te intreb daca vezi vreo schimbare Ma intreb daca simti vreo schimbare, Va intreb daca e vreo schimbare, La oamenii din jur. ... (Formatia Timpuri noi, versuri si muzica : Dan Iliescu) |
Cantare la alta masa ... Li Tai Pe :
Pavilionul de portelan Pavilionul verde, Înalt, de portelan, Lucea superb, departe, Pe lacul diafan. Ducea pâna la dânsul Un pod de jad, întins Ca blana unui tigru În pânda lui surprins. Acolo, în tacere, În serile târzii, Sedeau câtiva prieteni, În mantii aurii, Tacuti sedeau acolo, Prietenii acesti. Se înclinau spre masa, Când beau adânc din cesti. Graiau încet, arare, Profund, sopotitor, Sa nu trezeasca noaptea Cumva, cu glasul lor! Taceau apoi, pe gânduri, Prietenii acesti. Se înclinau spre masa, Când beau adânc, din cesti! Si se vedea-n adâncul Acela diafan, Rasfrânt, pavilionul Înalt, de portelan, Si se vedeau adese, Rasfrânti în limpezimi, Cum beau câtiva prieteni, Acolo-n adâncimi… (Traducere de Eusebiu Camilar) |
Parazitii - Instigare la cultura ( Citeste o carte ! )
ultima strofa , cantata de Ombladon. Ca porti bascheti sau tocuri, tot ve-ti cobori din blocuri, Oameni tristi, inculti, plansi, toti in cautare de joburi. Viata e-o carte deschisa, deschide-ti mintea, invat-o, O carte citita te ajuta sa te descurci altfel in viata. Trebuie sa stii sa legi 2 cuvinte, copile, Altfel risti sa fie cainele tau mai destept ca tine. Educa-te singur, nu-i greu deloc, Nu doar cartile de joc in viata ti-aduc noroc. Alege-ti un loc in societate, nu-i un joc, frate, Fii pregatit sa tii piept incercarilor toate. De fapt, e sigur, sunt sigur ca te simti singur Intr-o lume in care toti incultii viseaza numai bani, desigur Nu conteaza ce-ai in cap cand esti supus la probe Ai sa-i ingropi incet pe toti, pe rand, din vorbe. :D |
Nimeni altu' Asa raman (nopti prea lungi) A inceput viata… Mai e putin si se termina—s-au dus, Banii si anii multora pe heroina Ti-am spus... de la-nceput— mie nu-mi place sa stau, Ca un bau-bau arat dupa ce fumez iarba si beau ! Se-aude …WOW… toti isi pun mainile-n cap, Credeau ca …AU… scapat nu m-am schimbat Si nici nu o s-o fac prea curand, pe cuvant Fumul imi trece prin gand mai scriu un rand Pe care-l cant razand. De cand am inceput sa inteleg ce vreau si ce sa cred Eu nu ma-ntreb ca voi ,,Cu ce m-aleg?” Orice bleg …pupa podeaua cand lupta cu viata-n ring Eu n-am timp..le-aprind Nu sunt Blinkie-Blink sunt Drinkie- Drink ! Ma f*t in Matrix ies, fumez… Sunt atat de spart ca ii fac pe toti sa creada ca stiu dansez Vai de curul tau, stii bine ca ma tine Dupa ce ma bine dispun rau, vai de curul tau! Femeie, te uit la mine insa n-ai nici o idée Despre cum o sa fie, cu mine peste, Cu tine sub… Stii bine ca nu tin la tine, Dar o sa tin mult pana maine de la faptul ca… Numai vin ,ah, numai vin rosu am baut Numai dracu’ stie cat si ce dracu-am mai facut Asa ca aprindeti toate tigarile, desfaceti berile Si dezbracati femeile…simtiti placerile ! Pierdeti noptile, spargeti lovelele, uitati belelele ! Pentru ca...zilele trec repede stiti bine ca asa As vrea s-o ard mereu da’ care bagabont n-ar vrea…?! Refren: (x2) Stii bine ca pe mine nimeni nu ma poate schimba Nu ma mai intreba ce vreau sa fac cu viata mea Pentru ca, iti spun de-acum: asa raman pana cand Va creste iarba la mine pe mormant! Punct. Beybe …nimeni nu poate sa ma opreasca Si in caz ca vrea cineva sa faca asta o s-o pateasca Lasa-ma sa fiu varza pana cand inima ma lasa Altef Big Brother te da afara din casa Daca nu-ti place iarba nu-ti place muzica mea Lasa femeia ta cu noi si dute acas’..fa altceva! Nu e loc pt voi langa noi, Si nici femeile din dormitor nu servesc oua moi ! Avem in sange aceeiasi cantitate de alcool Si gandim la fel despre viitor asa ca Pana mor o sa raman printre ai mei Printre fumatori de gangha si derbedei… Zic ,,hei’’… toti de mici copii bagabonti Nu incerca sa fii ca noi daca nu esti n-ai sa poti ! Si nimeni nu va putea vreodata sa-i scoata pe-ai mei din lumea mea Suntem sute de mii de ,,tra-la-la” ! Asa ca ,,poc” stiu noi nu traim prea mult Face-ti cu totii putina galagie sa v-aud …HAI…OOOHHH… fetele noastre unde sunt? Stigati toate: …AIII.. si pe voď vreau sa v-aud! |
Kidney Thieves - Spank
thick drops of rain sound like the way you spanked me your pleasure thrills in every way you make me thick drops. . all by myself and you're not here to take me my red hot stain still makes you call me, baby tattooed your name, so you wouldn't forget to claim if i see you're like your daddy and i should be gone i would try to burn you but i won't if i think that loving you could be just like a drug i would try to burn you but i won't it's all your graces, your deadly sins love and hate you it's so intense if i could burn you walk away not see you anymore i would try to burn you but i won't thick drops of rain sound like the way you miss me your windowpane steams like the way you kiss me you're so profane, that's why i love the way if i see you're like your daddy and i should be gone i would try to burn you but i won't if i think that loving you could be just like a drug i would try to burn you but i won't it's all your graces, your deadly sins love and hate you it's so intense if i could burn you walk away not see you anymore i would try to burn you but i won't like drops of rain your love has no pain if i see you're like your daddy and i should be gone i would try to burn you but i won't if i think that loving you could be just like a drug i would try to burn you but i won't if i see that you're the precious i was looking for, i would try to burn you but i won't if i could burn you walk away not see you anymore i would try to burn you but i won't |
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning