![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
stiti niste siteuri cu tutoriale pt materiale pt vray ....k nu ma descurc sa le fac pt far ...semnalizare.. stop si deocamdata atata ....sau stiti voi cum sa le fac....need help la dacia mea...
|
Quote:
P.S : trebuie sa-ti faci un cont ca sa downloadezi materiale. |
beeton cobra thx....astept sami trimita emailu d confirmare de la inregistrare ....da e super siteu thx...
|
1 Attachment(s)
am si eu o mica problema si va rog din suflet sa-mi luminati mintea...fac un tutorial de pe http://www.evermotion.org/tutorials/...interior01.htm si ca fiecare incepator....m-am lovit de o chestie care nici daca ma impusti nu stiu sa o fac...mi se cere sa fac un plan, bun il fac..dupa care mi se cere sa fac ferestre si usi din acel plan...cu extrude si habar nu am cum...chestia e ca Ii dau extrude cum imi cere si in poza dar nu stiu sa fac acele ferestre..daca poate cnv sa-mi spuna i-as fi foarte recunoscator ...uitati si o poza ca sa ma intelegeti mai bine
|
3 Attachment(s)
pai mie mi se pare simplu ....faci planu 8x5 pe urma cu quick slice si mutand liniile "trasezi" locu pe unde vin peretii si geamurile (prima poza) ....pe urma selectezi poligoanele din poza 2 :D si dai pe casuta de langa extrude reglezi inaltimea ....si dai ok si repeti d 3 ori.... si pentru partea d sus a geamurilor foloseti BRIDGE ..(parca asa se scrie) adik....selectezi poligoanele din foto 3 si dai bridge....bafta
ultimu pas mai merge si cu create poly.... si sper k pricepi.... |
gata am prins ideea ! am reusit , mersii mult..daca nu-mi spuneai nici ca reuseam vreodata :D
|
1 Attachment(s)
ma ajutati si pe mine va rog cu un tutorial sau cateva sfaturi despre cum se face sticla rosie de la stopuri...cea din imagine de jos..si cea alba .transparenta...:rolleyes2..va rog frumos. am mare nevoie
|
aaa..pentru mental ray daca stiti..ca vray nu imi merge
|
1 Attachment(s)
am facut si eu un tutorial pt HDRI mai de mult si am vazut ca am uitat sa il postez aici... poate va este de folos celor care nu stiu inca cum sta treaba ;)
|
cred k lai mai postat....sau cel putin eu il stiu...oricum e bun:d...si mai fa si cu altceva ...
|
Quote:
|
pai am zis eu mai sus..crezi ca ma poti ajuta?:)
|
nup sry.... s chesti care le inveti singur... ma refeream de chesti elementare si fara de care nu poti sa scoti ceva... sincer nu ma apuc sa fac un tutorial cum sa faci sticla la un stop... cand asta tine de material... care poti sa gasest pe net o gramada de materiale...
|
fa unu .....cum se pregateste o scena...pt render cu vray ...da nu neaparat cu hdri ..."in studio"...adik c fel d lumina s pune (omni direct spot ...) pe urma GI k ala chiar nush cam cum se foloseste...si asa ....ar fii foate bun pt unii( dak nu ar fi bun pt mine) ...
|
Care ma poate ajuta cu un tutorial ceve mai complex sau detaliat. Vreau sa invat vray, n-am folosit niciodata vray numai mental ray si default de curand mi-am pus vray, am facut ceva randari dar nu reusesc nici cum sa obtin un rezultat mai bun decat cel care al fac cu mental ray.
Daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning