![]() |
Re: Club ESPERO
parca aveai altcumva vopsite capacele....? sau poate ma insel...
Punei folie pe geamuri ce mai stai, o sa ii stea mai bine :) . A, si inca ceva... cum ai ajuns la 102 cai??? pana acum avea 90... :shock: |
capacele alea am pierdut 2 din ele....ii pun si folie dar nu am resurse financiare pt moment....povestea cu puterea e scrisa mai in urma...pistoane mai mari...cilindri....papa mai mult combustibil.. ;))
|
aaa, da! asa e imi aduc aminte cand ai zis cati-ai facut motoru!
|
4 Attachment(s)
ingrijita masina....am mai facut si eu cateva mici modificari pe la ea...:lol:(dau la schimb telefon dual sim bally black k 98 nou nou pe jenti)ashtept oferte
|
+ pentru grila faţă dar ce ţi-a venit de ai inversat player-ul cu panoul ala de control pentru ventilaţie ? Părerea mea e că arata mai bine jos.
|
Frumoasa masina,ingrijita.cat despre panoul de ventilatie......nu neaparat ca arata mai bine dar mi se pare mult mai util player-ul in pozitia in care este pus de fabrica(acces mai usor la comenzi in timp ce esti cu mana pe schimbator),dar gusturile nu se discuta.
|
mie mi se pare ca arata mai bine cu playerul sus....dar este mult mai confortabil jos....acesul mai usor la comenzile playerului....
|
mey...am telecomanda la player nu ma deranjeaza;)...plus ca na',sa fie mai diferit...si se schimba foarte usor pozitia:D..alte idei de modificat?
|
Motorul :))
|
da da...ce sa i fac...sa l vopsesc...:lol:
|
Il schimbi...cu unul de opel 2.0 150 CP...vezi tu ! Daca vrei intr-adevar sa faci o investitie costisitoare si de efect...Motorul se merita cel mai mult! Depinde ce vrei tu de la masina ta!
|
tu de ce nu il schimbi pe la tau?
|
1.Ca nu am bani =))
2.Doar ce i-am facut motorul. 3. Nu vreau sa mai modific APROAPE nimic :D. Decat niste jante si xenon (very soon).;) |
:lol:...nu schimb motorul de pe ea,deoarece urmeaza 2.0 espero,iar pe aceasta o las lui tata:rolleyes2..
|
1 Attachment(s)
pt toti posesori de espero:D poate va ajuta la ceva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:27. |
- Copyright 2026 4Tuning