![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
Pai chiulasa ii toata refacuta si planata. Cuzinetii , segmentii , prezoane toate toate is noi. Chestia ii ca nu prea se potrivesc capacele de la NE pe vibrochenul de la SFI .
|
Mai ai de incercat 2 tipuri de motoare pana sa dai foc la masina V6 si let :)) .
|
Quote:
|
Nu cred, asta se uda ca o femeie cand aude bow-ul daia o tot tine pe sfi-uri :)) =)) .
|
Haules Bules =))
Blocul motor se afla pe maini bune. Ii la o firma specializata pe rectificat blocuri motor si vibrochene. Verifica tot ce trebuie verificat , si imi monteaza vibrochenul. Ii posibil sa il rectific la cota 1 deoarece are anumite zgarieturi aiurea pe el... |
yuuuuuhuuuuuuuuuu :) :) :)
finally acu sa speram ca nu trebuie si honuit, ca atunci clar vei avea nevoie de alte pistoane oricum, ce-a fost mai greu a trecut (luatul deciziei) |
Hai ma ca vine caldura, fa naibii masina aia, oricum felicitari, ai luat cea mai buna decizie de cand ai masina cred :D .
|
Checked....
Rectificat linia de arbore , rectificat vibrochen cota 1 , cumparat cuzineti cota 1 |
hai sa auzim de bine si cu cilindrii si pistoanele si dormim cu totii mai linistiti :P
|
hai Alex baga baga ca de muuuuuult nu am mai vazut ,,verdeata'' pe strazi si mai ales sa mai dau si io o tura cu ea ca doamne ce imi placea cum suna :twisted:
(MISU);) |
Astazi am luat blocul de la facut. Vibrochenul a ramas acolo pana maine pentru a rectifica locul pentru cuzinetul axial.
Maine sper sa reusim sa ne apucam de montaje |
Well then ....
S-a inceput lucrul intens la motor. S-a refacut linia de la arbore ca sa nu mai stranga capacele pe vibrochen S-a rectificat vibrochenul la cota 1 de reparatie S-au cumparat cuzineti pentru palier cota 1 si pentru biele cota 1 Astazi salfkm a lucrat intens deoarece eu am fost plecat si nu l-am putut ajuta. A montat vibrochenul , pompa de ulei , volanta , pistoanele sunt la locul lor stranse , siiii MINUNEEE se invarte tot frumos si usor :). Maine am sa revin si cu ceva poze calde si speram ca si cu vesti bune |
daaaa..... serios?
:D parca mai suna a motor facut... avident ca ati verificat si cilindrii si pistoanele :) |
Confirm, azi sa lucrat intens, am vb de cateva ori cu baietii la telefon si se muncea de zor, cred ca daca nu ii tineam din treaba faceau si mai multe :D .
|
1 Attachment(s)
Partea de jos este inchisa. Montat baia de ulei siliconata alea alea. Astazi am observat dupa ce am intors motorul pe baia de ulei lucrul pe care il si banuiam :). Pistonul este putin din bloc :)). Cred ca va avea o compresie cam mare :D speram sa fie intr-un ceas bun :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning