![]() |
pai mai scump e loganu' :lol:
dar se merita,cu cate masini te rastorni fara sa vrei?doar cu logan,pardon golan |
daca te dai jos din logan,te rastorni....daca te urci in logan,te rastorni...daca accelerezi,te rastorni...daca franezi,te rastorni.....ce trebuie sa faci ca sa nu te rastorni??? sa o vinzi!!!!!!!!!!!!!!
|
loganu' de 1.6 are ABS?
|
Mersiii 'baubau99' mai am de lucru o gramada.. o sa postez cu poze noi.. mici modificari pana aku (viniluri si plasa la maska) usor usor o sa o fac eu da imi trrbuie timp si bani :D Noi sa fim sanatosi ca incet incet la facem pe toate 8) 8) 8)
|
Re:
Quote:
|
de dacia aceea galbena (KBZ) cu faruri de golf 4 ce stiti de ea ,soferul este membru in vre-un club ?are ceva modificari la motor ?
|
Re:
Quote:
Nu este in nici un club din cate stiu eu |
Re:
Quote:
|
Daca imi vine vre-o idee FIK-ule o sa vin si pe la tine la garaj sa modifikam umpik :D
|
NO COMMENT
3 Attachment(s)
IA UITATI CE AM VAZUT EU IN SATUL/COMUNA MARGINEA UNDEVA IN NORDUL MOLDOVEI....
|
:shock: :shock: :shock: asta da tuning .nu am cuvinte ,culoare belea de tot ,sunt curios care va gasii defecte la masina asta dupa pozele astea :wink:
|
2 Attachment(s)
AAAAAA...SI INKA CEVA....:)
UNA DIN MASINILE PARCATE IN FATZA LA OMV IN P. NEAMTZ...UN ADEVARAT KaMiKaze...DECAPOTABIL :lol: :lol: BELEA! |
se pare k moldoveni sunt mai tari k noi ( cei din cta) la tuning .
s`a vazut si pe 14 august . |
mijto masina :)
moldovenii au masinile lor si constantenii au masinile lor ... asa ca nu prea inteleg de ce ar fi mai tari ca noi |
Intr-adevar din cate vad si eu moldovenii au masini nu gluma !!! bravo lor da bine macar ca avem si noi in cta cu ce sa ne mandrim :D norok cu SAD-u si cu Ceres :D respect.. si tot respectu pt Andrey WRC care si-a facut masina cu mana lui .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning