![]() |
Re: Discutii intre membrii grupului Tigra Club
Bine ai venit pe 4tuning si Club Tigra. Frumosa masina, imi plac jantele, evacuarea e sport?
|
Pai asa zicea italianu de la care am luat-o, insa nu am prea multe cunostinte, stiu ca are filtru carbon, si alta toba, altceva nush...
|
Intra pe pagina clubului aici
|
Foarte frumoasa masina, imi plac jantele si eleronul :D Sa o stapanesti sanatos si vesnicult cat mai multi kilometrii fara accidente :P
|
Salut si bine ai venit printre tigristi.Daca ai cablu de km rupt ti se opreste masina in mers.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sal baieti mi-am luat si eu o tigra de curand am si inmatriculato dar am o problema cu ea...mi se opreste motoru in mers cand o dau pe liber si nu stiu ce sa fac am fost la 3 testere cu ea si imi da nr de erori 0 stie cineva sa imi zik ceva???
|
Ai cablu la km rupt????
|
Io am aldl de aia cu 16 o sa fac testu cu agrafa ca service-rile ma neglijeaza, am aflat ca tre sa conectez peni 5 si 6 si ar tre sa am cod eroare 24 vss si imi trimite fratele meu un cablu de kilo din italia si o sa il montez insa, mai e o problema, nu reusaesc sa desfac acolo de la cutia de viteze , adica e cam inghesuit si nu pot sa bag mana...stiti ceva care m ar putea ajuta?? merci sal all si ma bucur ca sunt pe printre voi!
|
Bun venit Aditza! :D
|
Salutare adi . Asteptam un topic si cu masina ta. Sa o vedem .
|
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning