![]() |
Re: Propuneri!
3 Attachment(s)
Vreau sa intru si eu in Team, ma primiti ?
P.S. de ce mi-ati sters postul ? :???: |
Repet pentru a nu stiu cata oara si deja incep sa ma enervez: IN DESIGN TEAM INTRA NUMAI CEI CARE LUCREAZA APROAPE PERFECT! Ce-i perfect la lucrarile tale ? Ca ai facut din 4 tevi, 6 si ai pus un eleron (care, daca te uiti bine, e descentrat) la BMW ? Sau ca la Golf ai selectii aiurea ?
Hai sa fim seriosi! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
am lucrat o poza, poate acum ti-ai schimbat parerea :rolleyes2
|
Quote:
|
omule,fara suparare ,dar ma mir k nu ti-s sters-o si p asta
|
macar incearca :) .... laso aici , poate invata din gresheli...
|
eu nu vreau sa impresionez pe nimeni, vreau doar sa fiu in grupul vostru sa pot sa-mi perfectionez stilul.
P.S. mai dati odata click pe la primele pagini ale acestui topic sa vedeti cum ati fost si voi la inceput ;) |
stim si noi cum am fost la inceput DAR atunci nu era nimeni in design team.cand s-a facut design team au fost 2-3 membri...si apoi au mai intrat...
|
2 Attachment(s)
am si eu o lucrare poate pot intra in design team ms
|
that I trully agree :lol:
|
2 Attachment(s)
am mai facut si yo una...poate poate....
|
Voi chiar sunteti incorigibili. Vedeti ca vi se sterge mesaju' pe care il postati (degeaba) si, ca sa demonstrati ca voi sunteti smecheri si buni, postati din nou.
peter: cam ce e asa de extraordinar la poza aia ? |
Quote:
Un sfat tuturor celor ce cred ca au lucrari de Design Team uitati-va la Galeria celor ce sunt prezenti in Design Team. Pe urma uitati-va bine la lucrarea voastra si ganditi-va 2 secunde nu mai mult (sunt sigur ca in 2 sec iti dai seama de diferentze) Deci cei ce lucrati de 2 luni de zile si aveti 4 lucrari la activ sau mai multe nu va repeziti direct la Design Team incercati sa faceti lucrarile de challenge's de la concurs. Si inca ceva puteti cere sfaturi la Sectiunea Tutoriale & Help ! Succes in subcrierea la acest grup ! P.S. Daca o luati personal ca am eu ceva cu voi sau ceilalti foarte bine ... Ambitinoati-va si demonstrati-ne ca ne inselam.... |
kolegu ok man deci ne ignoratzi dar as vrea sa stiu si eu dak lucrarea mea e buna de design team sa stiu dak ma mai agit ms frumos
si peter acum nu k ma laud dar u nu prea ai facut nik in afar de brightness si lans flare atat eu barem am lucrat f mult la detalii sryy no offence dar.... pana la urma au dreptate si baietzii astia |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning