![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
gata ma cu kojikiro, n-a stiut si el, s-a pierdut in pagini :-)
Felicitari Sebastian ! :twisted: |
Quote:
|
Dupa mintea unor retardati e chiar un scooter.
|
Care e treaba cu scuterul ???:shock:
|
A devenit un topic demn de toata jena!!!
|
asteptam sa vedem ce va "declara" ono. sunt foarte curios ;)
|
deci pana la urma sebi a castigat FELICITARII SEBY le meritii cu adevarat.. iar faza cu dedicatia e super tare.... chiar mi-as dorii sa vin anu asta sau la anu in tzara sa ma dau la o liniutza cu instalatie de cronometrare profesionale.... ar fi ceva frumos ... felicitarii si sper sa terminatii cu succes proiectul cu cronometrarea.................FELICITARII INCA O DATA
|
Concluzia pe care ar trebui s-o tragem(cred eu) din evenimentul cu pricina :
-Sansele de a invinge o echipa om-masina ce s-a pregatit(a muncit si a pus pasiune+bani=sacrificii,indiferent de nivelul financiar la care se afla) pentru a fi competitiv timp de aproape 2ani,de catre un chalenger grabit care dupa cateva saptamani de munca(impropriu in cazul de fata),are pretentii....sunt foarte mici;). Eu cred ca in cazul STi-ului,numai pentru a se gasi setarile perfect potrivite pilotului si modificarilor "hardware" ce le are masina(si care au evoluat de-a lungul timpului...urmand de fiecare data optimizarea setarilor in functie de ele)s-a cheltuit mult timp nervi si bani...poate si ceva riscuri. Evolutia asta gradata eu nu cred ca poate fi in nici un caz concurata de o infuzie scurta si intensa de capital,facuta poate fara multa strategie.....Blitzkrieg-ul incercat de aspirantul cu porsche 996 turbo,n-a prea dat roadele scontate....asta e:) PS: Sunt parerile mele,cat se poate de subiective,scuze daca am jignit pe cineva-a fost fara intentie...insa nu cred.... |
Pentru a sta linistita lumea masina nu este gata si primeste un nou kit de abgrade pentru mare putere.
Iar pana acum oricum nu a mers cu setarile la maxim. |
sebastian cred k orizontul tau e mult peste cel vizibil...banuiesc k tinzi catre cea mai inalta treapta a podiumului....aici ma refer k vrei sa ajungi cu masnia asta unde nimeni nu a mai facuto....adik sa faci din ea cea mai rapida subaru impreza sti din lume...ce pot sa zic....cred k nu e imposibil...shi tu shtii cel mai bine unde te situezi acuma cu acest proiect....itzi doresc de acum numai concurentzi din ce in ce mai puternici ptr a putea evolua....bafta maxima...shi numai bine....
|
Nu nu gandesc atat de mult sunt limitat de buget.
Am limitele mele dar vreau sa matur multe masini de strada cu mari pretentii. Am sa incerc sa progresez! |
eu stiam de un wrx modificat de easy street. are cam 740 hp si se misca excelent. dar seby cu munca lui cred eu ca poate face din sti-ul lui una din cele mai competitive masini (cel putin din romania, daca nu din lume)
|
sincer cred k sunt destui cei k mine care ar plati bai sa mearga cu mashnia ta...e shi asta o idee...100 de euro pe km...cu sigurantza cred k ai strange bani frumoshi....punem toata suflarea ban la ban satzi faci mashina...glumeam sper k nu am deranjat....oricum...sa fii sanatos k restu incet incet le rezolvi tu..numai bine
|
Pentru romania tinta nu e asa de grea, dar pentru toata lumea e imposibila.
Eu am totusi strategia mea, nu ma raportez la nimeni fac ce cred ca e bine cand pot indiferent de restul, nu fortez insa eu stiu ce insemna cel mai puternic wrx si nu am aceasta tinta, chiar daca as putea aceea nu mai e o masina care sa circule normal. |
chiar nu e tentanta ideea de cea mai pueternik..k s epoate rezolva nui problema asta....dar ceea ce cred k e cel mai important este felu in care performeaza mashina k un tot unitar...nu doar pe 402 metri sau doar in linie dreapta....e imbucurator sa shtii k ai pe cineva la tine in tzara care prepara o asemenea minunatzie la un asa nivel shi care e dispus sa mai shi comunice cu poporu'....deshi unii fac nazuri ptr k nu spui tot ce ai...dar probabil k nu shtiu k totul in ziua de azi costa bani...cu atat mai mult informatzia...cel mai important este sa ajungi satzi duci proiectul la bun sfarshtit....dehi crred k o asa mashnia este o gaura neagra ptr orice buzunar..shi treaba nu cred k sar termina vreodata...adik ar fi intotdeauna ceva de modificat la ea de imbunatatzit...subasnsable noi mai performante...in fine cred k ai o intreaga lista de modificari ce urmeaza sa le aplici....e o mashina tare nascuta din mainnile unuia care shtie ce face....shi cu sigurantza k ink nam vazut nik din ce poate ea cu adevarat...ashteptam cu sufletu la gura evolutzia acestei rachete...care din fericire mai shtie sa ia shi o curba....ai fost contactat de vreo publicatzie de specialitate din afara satzi expui mashina in revistele lor?...sau urmeaza sa apari...probabil k dupa ce vei ieshi la bataie cu ea in europa vei produce ceva senzatzie shi atunci vor face coada....wtf was that?....subaru from romania mother fuckers....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning