Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

Eugen_TL 12-10-06 16:25

Re: DE CE URAM FEMEILE

mi se rupeeeeeeeeeee.. nu ma mai intereaza..adio sufletel...cat mai multe..harem asa is the best... cui nu-i convine valea

DolusD 12-10-06 20:36

Quote:

mi se rupeeeeeeeeeee.. nu ma mai intereaza..adio sufletel...cat mai multe..harem asa is the best... cui nu-i convine valea
Sunt deacord cu u :P ! respect !

aleks 18-10-06 08:47

asa asa baieti, la 18 ani nici nu are rost sa va stresati cu altceva, k nu merita ;)
mai vedeti voi pe urma, acum... ride on :D

Mustang 18-10-06 09:55

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 589493)
asa asa baieti, la 18 ani nici nu are rost sa va stresati cu altceva, k nu merita ;)
mai vedeti voi pe urma, acum... ride on :D

pai ce mah ???
tu la 25 de ani te stresezi cu ceva ??? :lol:

aleks 18-10-06 10:57

dak raspund sincer s-ar putea sa mi-o iau pe urma mustangule :lol: :lol: :lol:

Trixi 20-10-06 15:24

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 583783)

...si apoi te plingi, k femeia iti raspunde cu aceeasi moneda????:D :D :D

Eugen_TL 20-10-06 15:43

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 592325)
...si apoi te plingi, k femeia iti raspunde cu aceeasi moneda????:D :D :D

Tu sa TACI :lol: ce a fost a fost gata .. acum treaba sta altfel..iti voi explica eu

Cosmin255 20-10-06 15:52

depinde poti sa ai una serioasa si mai multe neserioase:D....un sufletel oficial , si cateva sufletele pitite ....ideal ar fi

dmn 20-10-06 17:04

Ideal pentru cine?
Mie unul nu-mi place sa ma ascund... as prefera una oficiala si buna decat o mie pitite din diverse motive...

Trixi 20-10-06 17:50

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 592351)
Tu sa TACI :lol: ce a fost a fost gata .. acum treaba sta altfel..iti voi explica eu

am inteles,sa traiti!!! :D :D :D

me princess4u 21-10-06 13:24

Vedeti voi...fetele sunt cum sunt si ele...nu am nimic de comentat...dar si barbatii:sad: nu mai pot sa ies cu fetele k dam de vreunul care "Hai nu vreti sa va plimbati cu mine?" sau chestii de genul... mie chiar imi pare rau...in plus baietii, parerea mea nu pun suflet asha mult ca fetele sau cel putin nu stiu sa arate asta si au de pierdut Eu cand ma atasez de un baiat si incep sa tin la el...si vad k el nu merita, sufar foarte mult si pana acum am avut parte numai de dezamagiri:cry2: ....dar nu urasc baietii cum unii urasc fetele...o sa mai incerc k poate o sa imi gasesc jumatate;)

Eugen_TL 21-10-06 13:31

eu nu ti-as face asa ! :hug: :flower:

dmn 21-10-06 13:52

:) eu probabil ca da...:)

DolusD 21-10-06 14:07

Depiinde si de babat , chiar daca iubeste cum sa arate treaba asta ??? pai yo daca iubesc tre` sa sar in sus ca sa profite femeie de urma sentimentelor mele !? :evil: :evil: :twisted: ! iubim si noi dar nu aratam atat cat ar trebuii ! respect !

CZR 21-10-06 17:00

Quote:

Originally Posted by me princess4u (Post 593331)
Vedeti voi...fetele sunt cum sunt si ele...nu am nimic de comentat...dar si barbatii:sad: nu mai pot sa ies cu fetele k dam de vreunul care "Hai nu vreti sa va plimbati cu mine?" sau chestii de genul... mie chiar imi pare rau...in plus baietii, parerea mea nu pun suflet asha mult ca fetele sau cel putin nu stiu sa arate asta si au de pierdut Eu cand ma atasez de un baiat si incep sa tin la el...si vad k el nu merita, sufar foarte mult si pana acum am avut parte numai de dezamagiri:cry2: ....dar nu urasc baietii cum unii urasc fetele...o sa mai incerc k poate o sa imi gasesc jumatate;)

tuning boy stai la rand,putin respect t rog

All times are GMT +2. The time now is 17:52.

- Copyright 2026 4Tuning