![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: KIT-uri distributie la PRET SPECIAL
Pentru orice comanda externa se pun conditi de plata
|
Quote:
|
Quote:
in cazul unei comenzi puteti sa ne sunati la unul din numele de pe site sau sa trimiteti datele de facturare la [email protected] |
un pret pentru un KIT distributie matiz?
|
Quote:
1.Curea distributie = 38 ron CONTITECH 2.Rola intinzator = 65 ron INA *TERMEN LIVRAE 1-2 ZILE LUCRATOARE *TRANSPORT GRATUIT IN LOCALITATILE CU SEDIU FAN COURIER LA COMENZI PESTE 600 RON,SUB ACESATA SUMA TRANSPORTUL E 20-25 RON *GARANTIE 60000 KM *PRETURILE CONTIN DISCOUNT SI TVA *DOAR ACEST REPER E OFERTABIL Preturile contin TVA, in caz de comanda se necesita datele complete (adresa de livrare, nume prenume, seria actulului identitate) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
am atasat poza pentru a vedea schita kitului distributie reperul WP -reprezinta pompa apa |
Quote:
Ati spus ca exista 2 modele pe tipul meu de motor, care este diferenta dintre ele si daca se poate un pret pentru fiecare din ele(care este diferenta de pret dintre una mai ieftina si una HEPU?) Va multumesc,Razvan. |
Quote:
cod P317 = 155 ron pret cu tva la acest model mai am versiune Airtex 108 ron sau modelul P324 = 192 ron pret cu tva si versiunea mai ieftina Airtex 128 ron aceste coduri sunt producator HEPU |
Quote:
|
Quote:
Multumesc! |
Quote:
|
as dori si eu un pret pt kit distributie logan dci 1,5 68cp an 2006...+ un pret al pompei de apa
|
Quote:
1.Kit distributie = 225 ron DAYCO 2.Pompa apa = 113 ron AIRTEX am ofertat DAYCO deoarece e echiparea originala a masini,daca aveti vreun producator preferat ne spuneti si incercam sa va realizam oferta *TERMEN LIVRAE 1-2 ZILE LUCRATOARE *TRANSPORT GRATUIT IN LOCALITATILE CU SEDIU FAN COURIER LA COMENZI PESTE 600 RON,SUB ACESATA SUMA TRANSPORTUL E 20-25 RON *GARANTIE 60000 KM *PRETURILE CONTIN DISCOUNT SI TVA *DOAR ACEST REPER E OFERTABIL Preturile contin TVA, in caz de comanda se necesita datele complete (adresa de livrare, nume prenume, seria actulului identitate) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning