![]() |
Re: 2FAST Customs Bucureşti
Quote:
sunt interesat sa fac 2 usi,capota,portbagaj,aripi,bara,plafon.... |
Quote:
depinde pt ce masina si ce grosime vrei sa aiba iti las nr de telefon si ne auzim la un telefon 0726188312 0766488921 |
Quote:
|
Salut un badboy look pentru un vw polo 6n din 97 cat m-ar costa ?stima
|
aveti pm
|
7 Attachment(s)
bad boy look bora
bad boy look polo bara spate golf 4 caroserie model din fibra + vopsit |
2 bari clean la o supernova cat ma ajunge?
|
2 Attachment(s)
Salut, se poate modifica bara actuala jos ca sa arate ca ce-a alba? daca da astept un pret si cam cat ar dura. merci!
|
salut...poti face prelungiri bara pt astra h fata/spate? si cat ma costa...multumesc :)...
|
1 Attachment(s)
Salut cat imi iei sa imi finalizezi haionul fara vopsit?
Si reparat in colt acolo unde este lovit ? Astept PM ! |
aveti pm
|
Salut, cat ma costa niste praguri de vectra b + prelungire bara fata + prelungire bara spate
|
4 Attachment(s)
salut baietii,
spuneti-mi si mie un pret la symbolul meu pentru urmatoarele (fara vopsit): -bara fata ca in foto atasat (leduri din laterale aduse de mine sau dc le puteti face voi spuneti-mi un pret si pt ele), cu exceptia grilei dintre faruri(calandru) ca o vreau ca in foto cu clio cu tipa pe el atasata. -bara spate vreau sa mai astupati din gaura de numar (sa ramana exact cat e nr si la fata cu cealalta parte a barii) + difuzor (in genul megane-ului alb) cu tips de toba pe mijloc (dreptunghiulara in genul celei de megane 3 rs) astept un raspuns cat mai repede. va multumesc!!! |
Quote:
|
7 Attachment(s)
buna ziua, care este pretul pentru a confectiona urmatoarele praguri pentru un opel kadett. sunt un fel de praguri subtiri facute doar pentru modelul gsi. eu nu sunt din bucuresti, sunt din jud hunedoara, se pot face fara a se lua masuri de pe masina? astept un raspuns . toate cele bune. catalin.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning