![]() |
baiatul cu solenza albastra e RAV`u .... despre care vb voi ... si io zic sa va linishtitzi cu da`tu`n port k va vad p la rutiera .. e plin de fraieri acolo care stau gura casca ..s i ashteapta o minune sa nu ajungetzi p la rutiera ... gasiti`va de joaca in alta parte
mamaaaaaa spuf gindesti ca un om mareeeeeeeeeeee in orice caz generatia noua incepe sa faca figuri |
a fost marfa aseara,si in pt si in mamaia,a meritat mult de tot.P.S SLC daca vrei sa iti faci frana de mana vb si mergem la cineva sa se uite k trebuie sa mi-o strang si eu.BFT tuturor :peace:
|
am sio io o intrebare ....este cineva pe aici care are filmuletze din portul tomis cu un cielo alb CT-75-WYS....
va rog sa le postati aici dac avetzi ........ |
La Multi Ani :)
|
La Multi Ani :)
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
WYSu si-a spart guma :chainsaw: ! tare faza... si cum a mai ajuns acasa? a avut roata de rezerva?
|
MS Faruk pt filmulet .....daca mai ai mai baga...el vrea sa vada filmuletze cu el in actiune...stiu ca a facut de multe ori treaba buna.....tre sa mai fie filme cu el......iam promis ca mai fac rost de filme.. :D
|
beton filmuletzu stie WIS`u sa faca treaba
|
bah a facut blodna mashina dupe accident ce shtitzi ?!
|
da spoff.Mai tre vopsita aripa
|
ca de obicei la fiecare accident blonda ramine cu aripa nevopsita
|
Asta cred ca e un semn sa n-o mai vopseasca... ca daca o vopseste iar o face pachet :)
|
Re:
Quote:
LoL ... si ce .. acum iar se duce sa isi cumpere un spray galben .. si vedem masina lu` blonda ( fara nici o suparare blondo ) cu 7 nuantze de galben pe ea :) |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning