![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Stai ca acum am observat. 318D=320D doar ca e mai ieftin si are 20cp minus din soft. Tare rau ideea. bmw302 nu e ca iau si eu catvea kilograme.:twisted: |
Quote:
|
Quote:
Are aceeasi cilindree ca 320D :lol: De ce dracu s-o numi 318????Hmmmm Marketing? E prea expensive sa faca 2 motoare diferite? De ce se vinde 320D mai scump desi are acelasi motor ca 318?? |
@bluey: pai si la seria 5 e acelasi lucru... motoare identice la 525d, 530d si 535d din cate stiu :)
|
Stiam ca de seria asta ce e cu 5 in coada e biturbo.
vezi 125D. Exista 535D?? |
pai a fost prima masina pe care s-a pus 3.0 biturbo diesel de la bmw de 272cp
ps pt tine : l-am ars cu golfu la mustata si dupa 400m m-a spulberat :D |
318 are aceeasi cilindree cu 320... 1996 cmc (in acel tabel e gresit, nu am scanner sa va arat talonul unde scrie asta) difera nu softul ci turbina cu totul!
525d NU are acelasi motor cu 530d... 3.0d are 2926cmc 2.5d are 24.. nuj-cat.. m-am lovit recent de asta si deci nu vb in nec de cauza. si 530d are acelasi motor cu 535d doar ca 535 e biturbo si trebuia diferentiat cumva la denumire! |
Quote:
hmmm de la vw.... daca la 402m erai cu 0,01 mm in fata lui nu mai conteaza dupa :D |
Quote:
|
Quote:
Nu de alta dar sa radem si noi. De ce sunt destept? Un vw golf 1.9TDI a batut un BMW 535D. Sau tu vroiai sa se intreaca la viteza maxima cu diferenta de 70cp intre ei? Oricum cand ma fac mare o sa ma fac Zgaiba... Cand ma fac foarte mare. :D |
Quote:
- 318d are common rail generatia a 2-a, 1600 bari injectia, 2,5 bari turbo - 320d are common rail generatia a 3-a cu injectie piezo-electrica la 1800 bari , 2.55 bari turbo Turbo diferite. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:07. |
- Copyright 2026 4Tuning