![]() |
Re: Cielo - Masina mea - DJ 02 XWX
Quote:
nu mai merge edit.... un filmulet.... https://www.youtube.com/watch?v=Lq-txVpEEQM |
Foarte frumos proiectul...Toata stima de la mine...
Si din ce am vazut in filmulet, se aude bine , trage bine ! Era de asteptat sa bagi atatia bani pe langa motor, toata lumea stie asta, mai ales de la cei care au facut deja pana acum pasul asta...Multa bafta in continuare iti doresc, sa dea Dumnezeu sa mearga motorul f bine si sa nu ai probleme cu masina deloc ! |
Quote:
|
Quote:
pai daca esti ditamai omu :))) cum draq sa ai loc :)))) parca pusesei tu inainte niste antifonaj , prin usi , portbagaj , etc etc . l-ai dat jos ? ma refeream la piesa aia cu care m-ai batut la cap si pe care ti-am spus ca nu pot sa o fac . "Am schimbat tot ce trebuia schimbat si ce NU trebuia, numai ca sa fie NOI. " in cazu asta , bravo maestre , asta asteptam sa aud . curiozitate : alte jante o sa ii pui ? (nu acum) castigi daca pui jante mai mari ? si tot nu imi raspunsasi daca te duci la bucuresti , desi am aflat aseara ca e 100 euro inscrierea si un regulament destul de ciudat ....:rolleyes2 L.E. : 24. Categories StockStreet : All cars running slower than 12 sec. Street FWD : All FWD cars running faster than 12 sec. Street RWD : All RWD cars running faster than 12 sec. Street 4WD : All 4WD cars running faster than 12 sec. Diesel : All cars running on diesel. deci nu cred ca te mai duci :))))) |
Quote:
|
in ce hal trage :omfg: :D
bravo! buna munca.... |
Quote:
jante... vreau ceva de tabla.... pe 16".... dar nu prea gasesc...:sad: @ B-99-SAA : da... merge bine senzorul... |
ia mattiguri sunt tabla + magneziu parca pe 16" 9J :lol: orcum mai mult tabla sunt ..
|
Quote:
imi zicea cineva mai demult... ca ii consuma 10... 9... ziceam ca vorbeste prostii... dar mare dreptate avea... |
Vrei sa nu se stie ce zace sub capota :twisted:
|
hai andule ca a iesit grava de tot masina ...
|
Foarte interesant proiectul!
Multa munca, doar cine nu face a facut asa ceva poate sa nu aprecieze acest efort! |
... alta planetara rupta... acum pe partea dreapta.... :lol:
cu siguranta... o sa trec la cele de sfi... |
la dublul puterii pt care sunt facute cred si eu ca cedeaza usor :D.... bine ca am apucat sa o vad si eu in actiune. Inca odata felicitari andu si ms pt plimbare :shock::shock:
|
Quote:
schimba planetarele alea ca nu prea fac fata :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:19. |
- Copyright 2026 4Tuning