![]() |
Re: Club MATIZ
Faina treaba cu jantele...ai facuto tu cu mana ta sau au fost facute la cineva care se ocupa cu asa ceva?? Daca a fost mana ta bravo tie si ai facut o treaba ff buna..daca au facuto altii spun doar ca arata bine :P :)
|
altii,nu ma ocup cu asa ceva
|
chiar au iesit superr jantele :wink: sa te bucuri cat mai mult de ele :D
|
Daca as avea bani, mi le-as face si eu...
|
daca e si mergeti de obicei pe la dezmembrari... uitati-va dupa una din masinile de mai jos. ele cica ar avea acceasi distanta la prezoane cu matizul, asa ca furati roti. posibil sa fi omis ceva... scuze.
Honda Accord 90>93 Prelude 90>97 Civic 97>01 Aerodeck 97>01 Hyundai Accent 94>00 Elantra 01> Lantra 01> Matrix 01> Sonata 93> Kia Carens 00> Clarus 96> Magentus 01> Mitsubishi Evo l, ll & lll 99>97 Galant 96> Space star 98> Space wagon 90>98 Colt Nissan 200 88>94 Almera 00> Primera 91>98 Rover 600 93>99 800 86>96 Subaru Justy 96> Suzuki Swift 00> Volvo S40 96>00 V40 96>00 @Succese ! |
Foarte interesante si utile informatiile pentru cei care nu au jante pe Matiz numai ca nu stiu daca e vreun model foarte frumos pe masinile astea dar merita incercat
|
Quote:
|
Hello, sunt si eu noua pe aici....am vazut topicul despre Micul Gigant si m-am gandit sa ma alatur si eu voua...Am si eu o buburuza mica rosie de care sunt foarte incantata insa care din pacate a facut buba acum o luna insa au vindecat-o cei de la service in complicitate cu cei de la casco...acu ma asteapta sa imi recuperez permisul (sapt viitoare) si sa o conduc din nou....Intre timp m-am gandit sa ma alatur acestui club in speranta de a afla lucruri noi si de a-mi putea infrumuseta buburuza
|
bine ai venit! :)
|
Bine ai venit si asteptam poze cu bubu tau! :)
|
amortizoare intarite
:shock:daca auziti pe cineva ca vinde amortizoare intarite de matiz/tico la un pret rezonabil, sau eventual schimb cu cele stock + o diferenta din partea mea ... astept si eu un PM, :arrow:
|
Quote:
|
Saru'mana Codryna - bun venit!:flower:...
Hai ca se umple treaba cu Matizurile ... Eu zic sa mai tragem o intalnire in curand. Georgica, tie cand iti iese barzaunele din pestera? :p |
Quote:
|
Unde ai domne CASCO-ul ca la mine a fost cam asa treaba:
- am fost la sediu (Delta Addendum), mi s-au facut pozele, am scris un fel de proces verbal cum de am avut masina lovita... mi s-au dat la mana 3 foi: un fel de autorizatie de reparatie, gen cum iti dadea politia, constatarea cu avariile, un proces verbal pentru service-ul la care o duci. - dupa o saptamana am fost programat la reparatii - dupa 2 zile de la intrarea masinii la reparatii am avut-o inapoi... Daca aia de la CASCO sunt asa puturosi, iti dau un numar de telefon sa vorbesti pentru CASCO, cand iti expira. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning