![]() |
Re: NSL, filiala Drobeta Turnu Severin
stati linistiti ca "ofticati" d`astia am mai gasit si eu la pe buzau..
CE UAMENI !!! |
:D:D:D:D
|
ala cu opelu corsa MH??BDY cati CP are??
nu va cunosc regulamentu, dar daca asa scrie in el trebuie respectat. iar Gangstah(grasu hfv) are dreptate, suntem un grup de oameni cu pasiuni si hobby-uri comune ......... si pana la urma urmei, NSL - SEVERIN MAI EXISTA?? SAU A RAMAS DOAR VORBELE OAMENILOR ..... |
Quote:
|
buna treaba :))
|
Quote:
Florin.. Buddy are aproximativ 70 cp...pentru masinutza aia e suficient ... oricum suna mai bine decat una de 2.0 benzina :lol::lol: Regulamentul e facut de fiecare filiala in parte , deci... daca vreau sa bag masini de 50 cp , bag masini de 50cp ... iar pana la urma .. da ! NSL SEVERIN exista .. chiar aseara am purtat o discutie destul de lunga cu Turcu , si da , NSL Severin exista !!! |
Quote:
pentru cei care nu'l cunosc el este Costi , TAZ pentru majoritatea.. datorita inceperii facultatii , si respectiv plecarii mele la Timisoara :sad: el o sa ramana sa se ocupa de tot ce tine de clubul NO SPEED LIMIT - Severin ... cu ajutoru' meu normal :lol: |
Ms pt prezentare ... ;)
|
Multa bafta si ai grija ce faci acolo ca vin in control :D
Nu baga in seama vorbele uamenilor ca este rautaciosi.. |
Quote:
|
Quote:
Taz "are" dunga rosie pe buletin , eu incerc sa`l potolesc si tu mi`l intaratzi ? :lol::lol::lol::lol: usor Taz usor :lol: |
lasa-l frate sa fie rau ! ca asa trebuie !
@florin_andrey86 : cateodata nu conteaza ce ai sub capota! la nsl sunt mai multe criterii de inscriere ! masina poate sa fie vraiste la motor.. 50 de cai.. dar exteriorul si interiorul sa arate beton ! fiecare masina din nsl trebuie sa fie buna la ceva, ori la expo, ori la sunet, ori la drift n burn, ori la 402m. Bafta ! |
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol: in sfarsit am reusit aseara sa vorbesc cu BIX ... stii ca m`ai anuntat atunci si nu raspundea ... am lamurit ce era de lamurit ... |
d c mi`ai dat ***** sigla :)) sjtii k n`am decat 50 cp :(( pe olcit :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning