![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Va multumesc mult pentru aprecieri. Ma bucur ca va place... si ma bucur ca nu am dezamagit (vezi skilzu) :P joke!
Anyway, a iesit super, mai trebuie finisat putin, si lucrat nitel la nari, si dupaia o sa fie gata... este exact cum mi-am imaginato in za first place :P |
ma bucur pentru tine sper sa ajung si eu la nivelul asta de "satisfactie" ca tine :lol: but until then ...
|
Super a iesit bad boy-u finutz asa cum trebe dar dragul meu coleg dc nu zici lumii si de aventurile cu ratb-u :lol:
Hai zile domnu Razvi. |
Nu recunosc nimic, care RATB? cand? cum? nush domne,
|
Jumatate din MAN-ELE iti zice cu placere (dar eu nici nu am fost in Bucuresti atunci) ...:?:...hmmm
Oricum ma bucur ca iti place si te mai asteptam...mai ales ca eu nu fac nimic niciodata...:boogy: |
Frumoasa majina frumos bad...parerea este ca Bad`u ii ieshit prea afara la imbinarea dintre capota shi aripa (coltzishoru` ala) shi ar trebui sa faci ceva k se vede cam najpa....in rest mijto mashina shi asfalt ud k am vazut k`ti palce sa te dai pe ud ;)
|
Quote:
Ms mult dl. AXM, te-am vazut azi, prin bucurestii noi, cum ai dat de cur 1er-u, am incercat sa ma tin dupa tine, sa te salut, dar e crima masina. Sigur o sa ma mai vezi p-acolo in garaju MAN-ELE tiuning @adytzy: sa stii ca te inseli, si daca privesti masina (nu in poze) in realitate, vei observa urmatorul lucru, capota (exteriorul ei) este exact continuarea a aripii, deci spre deosebire de alte prelungiri la capota(pe care le-am vz pe net) asta chiar a iesit la linie... o sa incerc sa fac poze sa vezi exact, numai ca in poze nu reiese acest lucru foarte bine, trebuie sa vezi masina live :P LE: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1225186132 aici se vede cat de cat, dar nu in intregime |
Cam mult pierzi vremea prin Damaroaia Dle Razvan. Ar trebui sa iti facem mutarea.
|
Ar cam trebui nu? ca totusi e multa benzina din muncii pana in damaroaia... :P
|
a iesit super bine bad boyu ..
de ce nu ai mai lasat jantele pe 18? |
Pt ca nu am mai avut cauciucuri pe ele, erau la sarme...
Jantele le am nu le-am dat sunt pe balcon, cand imi cumpar gume, le pun dinou pe masina. |
15 Attachment(s)
Asadar, vin cu un mic update,
- o sesiune foto, printr-o zona destul de draguta, prin dealurile buzaului. - sper ca saptamana asta, spre inceput, sa finalizez capota cu ajutorul celor de la "MAN-ELE tiuning" - m-am decis sa vad sistemul audio care ill am pe masina. TOT! vand tot, inclusiv boxele OEM. Vreau as fac un sistem mai bun, si o sa ma axez in principal pe SQL, dar am sa fac in asa fel, incat subwooferul (da va fi doar unu de 15 de data asta) sa aibe puterea necesara, pentru a creea senzatii tari. Am sa pun detalii, imediat cum fac post-ul pe bazar. Acum va las sa va uitati la pozele facute :) Enjoy! |
vreu eu sistemu TOT TOT ":) zi`mi cand ne int sa il vad :lol:
|
masina asta arata bine chiar daca ii pui si jante pe 13:lol:..nu iti pui semnale negre??
|
Asadar cum am promis... detalii despre sistem, preturi and poze,
Subwooferele : https://forum.4tuning.ro/553-subwoofere-auto/96166-vand-2x-hifonics-brutus-bx-12sqd4.html Pret: 400ron bucata, 700ron daca se iau ambele 900ron ambele cu tot cu incinta. Amplificatorul : https://forum.4tuning.ro/554-amplificatoare-auto-and-stuff/96168-vand-amplificator-hifonics-titan-txi1508d.html Pret: 1100 ron Condensator : https://forum.4tuning.ro/554-amplificatoare-auto-and-stuff/96170-vand-condensator-1-5f-us-blasters.html Pret: 150ron Pret pachet complet: 2000ron (incinta, condensator, amplif si difuzoare) Motivul vanzarii, este cel precizat mai sus, vreau sa-mi schimb total sistemul, am in plan o configuratie, dar o sa dureze ceva timp, cateva luni bune, pana ill voi pune in practica. We will see :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2026 4Tuning