![]() |
Re: Golf 1 - O cotoarba la dopat
In curand o sa alergi doar tu cu motorul intre picioare...
Sa-ti iei ochelari sa nu iti intre mustele in ochi :) |
Goala, usoara... Cam asta inseamna dupa parerea mea o masina facuta pt curse. ;)
|
Lasa domne ca e bine :D
Bateria din ce am vazut eu sta tzapana bine acolo. Eu o am in spatele scaunului de la pasager prinsa tot de caroserie si cu prindere de lateral de caroserie. Lasa sa fie masina cat mai usoara, sa profite de calutii aia :) |
azi i-am luat insfarsit jantele care vor ramane definitiv pe ea.au 6kg, et0 si m-am linistit in sfarsit pe partea asta.abea astept sa le vad reconditionate.
|
ce jante?...detalii nimic ?
|
nu sunt cunoscute, sunt mille miglia pe 14, seamana cu ronal turbo si am sa postez foto dupa reconditionare.
|
4 Attachment(s)
de la procesul de usurare,daca mai ai de daramat ceva sa ma chemi:))
|
Misto mille miglia :). Ce culoare le faci? Banuiesc ca ii pui gume ceva mai late...avand in vedere ca sunt pe 14......nu o sa ai probleme si mai mari la plecari?
|
1 Attachment(s)
vreau sa le polishez total,sper sa arate asa dupa ce termin. Pun toyo R888 maxim 205 Soft Compound.Nu cred ca voi pleca rau cu ele.
|
Tzipla boss :D:D:D
Imi plac maxim. Hai k deabia astept sa le vad la garaj. Poate auzi si tu de unele pe 15 ultra light (max 6 kile), nu de alta dar nu am chef sa dau o carutza de bani pe niste UltraLeggera. Sau poate ceva f usor pe 14.... 4x100 si cu centru de 60mm (et sa fie mai mic sau egal cu 37) Danke shoshon |
Eu cand v-am zis de jante usoare...nu ati vrut. Acum s-a trezit tauru ca vrea. Tre sa cantaresc una....si cred ca am ce vrei tu :)
|
Nu puteam sa le ratez pe alea de clio williams.....
DAr ele sunt bune pt vtm fiind f rezistente. DAr nu strica si un set, sau macar 2 jante usurele:D Preferabil pe 15 ca am de r888-uri. Cristi, tre sa ne dam gogule :)) dar dupa ce mai fac ce mai e de facut la cazanul meu. On topic: tzipla masina, dar sunt tare curios de unde mai scazi greutate:D |
Pe 15 tati....oz madeira. Sunt usoare...acum ramane de vazut daca au sub 6 kile.
|
Pai ar cam trebui sa vedem cum stam azi sau maine, ca-i trebuiesc gumele lui Alex, si nu pre pot pleca cu slickurile alea pe 14.
|
Stai linistiti ca iti iei si tu slikuri :D pana o termin eu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning