![]() |
Re: E46 - black
Nu te-ai gandit sa-i pui stopuri de facelift cu led-uri?
|
6 Attachment(s)
dadi... sincer, nu m-am gandit.. imi plac astea, e ok asa :)
am uitat... azi am montat si xenon de 6000k pe ea... urmeaza sa schimb angelu' cu cele ccfl... o sa revin cu poze.... ceva poze.. ramase :) |
Ti-ar trebui becurile de la semnale albe.. ca arata cam aiurea cu ele portocalii...
|
mda... ma gandit si la varianta asta...
eventual cand dau faruriile jos si schimb angelu' ... o sa vad ce fac si cu semnalele... |
foarte smechera a 2-poza...ai o masina frumoasa...bfta cu ea...
|
superbaa masinaaa....sa o stapanesti sanatos...ii brici brici...;)
|
asa-i asai si azi o mai primit ceva,asa cadou :-)8):-)
|
da da, cu ajutorul lui laurentiu... masina are un schimbator ///M frumos, spre deosebire de cel vechi putin rupt...
mersi Lau!! 8) C_kst aia e preferata mea :) ar_46_rau ..mersi! incet incet prinde si a ta "culoare" ;) |
Quote:
|
o sa fac niste poze.. cu xenonu' ... si schimbatoru' ...
apoi ma pun sa desfac faruriile sa schimb angelu'.... astept sa vina pachetu'... |
Ce suspensie ai pe masina ? adica cat de joasa ? - cat ?
Frumoasa masina, imi place mai mult asa decat una cu faruri si jante negre. Singurul lucru care l-as schimba ar fi bara fata, ceea ce a am inteles ca o sa si urmeze. Bafta |
suspensia e reglabila... 80fata si 60spate... pe fata e cam la maxim... spatele mai merge lasat...
masina a primit niste stroboscoape.. pe proiectoare... si astept angelu' ccfl.. aa.. si niste senzori de parcare.. :) |
Quote:
|
devine din ce in ce mai full masina asta :-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
- Copyright 2026 4Tuning